< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Twitter de açılan Atatürkü sevmiyorum TT olmuş... (9. sayfa)

-
-
Bu ülkenin kurucusunu sevmeyen ve ona saygı duymayan, bu ülkeyi, bu bayrağı, bu milleti de sevmiyor demektir!
Çünkü bu ülke, bu bayrak ve bu millet ATATÜRK demektir!
-
Atamın da umurundaydı bunlar. Suç bizde layıkıyla tanıtamıyoruz. Hurafeler almış başını gitmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818
Bir de şu sevmeyen arkadaşlar neden sevmediklerini söylerlesinler bakalım.he he artık her cümlesinden Atatürke hakaret diye 15+15+15+15 bir 150 gün uzaklaştırma verirler artık,forumda chp yi eleştirmek bile Atatürke hakaret sebebi olabiliyor cümlede Atatürk le ilgili birşey geçmezken bile..
burda riskli iş o kimse yazmaz,sevmeyenlerin %95+ sı dini politikalrından onu bil yeter, herkesde biliyor zaten saklı değil ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2020; 15:57:21 > -
Hocam, bilmediğim için konuşmuyorum. Düşündüğüm için konuşuyorum. Eğer ben bilmediğim için konuşuyorsam, konuşan siz de bilmediğiniz için konuşuyor olursunuz.
Her neyse, cevabınızı gelecek olursam; hak veriyorum. Sanırım yanlış bir şey düşünmüşüm. Daha doğru olanını gösterdiğiniz için teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz olsun gözünüzü açabildiysem ne güzel. Uzun lafın kısası böyle söylemlere izin vererek bunları normalleştirerek bu devlete sadece zarar veririz ve uzun vadede güvenliğimizi ve "özgürlüğümüzü" riske atarız. Bir ara da "İsmet kim ki" geyikleri dönüyordu. İsmet İnönü gibi savaş ve diplomasi kahramanı bir kurucu baba adeta küçük gösterilmeye çalışarak memleketin kurucu değerlerini tartışmaya açıp yozlaştırıcı bir akıl oyunu yürütüldü.
Bu arada neredeyse hiç bir TT olmuş konunun masum olduğuna inanmıyorum ve altında mutlaka bir menfaat yada amaç yattığını düşünüyorum.
-
Bir tabir kullanmadım. Sadece yorumumu belirttim. Sizin gibi hava-cıva üslubuna da asla girmedim, girmem.
Yazım şeklim hep aynıdır bu arada. Duruma göre değişmez.
Sizinle anlaşamayız, o yüzden boşuna debelenmeyelim hocam.
İyi forumlar
-
Atatürk'ü sevmeyenler, düşmanlık besleyenler, siyasal islamcılar ve pkklılardır. Siyasal islamcılar dediklerim fetö vb.cemaat ve tarikatlar. Batılı emperyalist güçler de sevmez Atatürk'ü. İngilizler, Fransızlar. Çanakkale'de ve Güney Anadolu'da tokadı yediklerinden. Özellikle yunanlılar multiplayer oyunlarda sizin Türk olduğunuzu anlasınlar anında Atatürk'e küfür ederler, sizi kışkırtırlar. Bizim içimizde de çok yunan tohumu var demek ki onlar da düşman Atatürk'e. Araplar da Atatürk'e düşmandır. Bizim içimizdeki tarikat ve cemaatleri Arap sermayesi fonladığından, bu düşmanlık oralarda ateşli bir şekilde müritlere aşılanır. Geberik mısırpatlağı gibi çakma tarihçiler kusmuk ağızlarıyla Atatürk'e dil uzatırlar. Yakın tarih, gerçek tarih diye yalanlarla insanları manipüle etmeye çalışırlar. Demem o ki içimizde çok hain barındırıyoruz. Hepsi nankör. Kime hizmet ettikleri belli değil.
-
Hakaret etmek ile neden sevmediğini açıklamak farklı şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818Hakaret etmek ile neden sevmediğini açıklamak farklı şeyler.
eee oylede o burda olmuyor o, a desen hakaret diye ceza alıyon ....
-
Uzun uzun yazıcam valla zamanım değerli biliyo musun ?.. Olayların özünü bilmeden bilgisizlik tavan yapmış halde cahilliği akıtarak yorum yazma . Olayların hangi dönemde ve hangi şartlarda yapıldığını idrak edemiyorsan eğer onlarca kitap var . İlber ortaylınında kitapları var , hocasının da kitapları var ... Videolar da var . Git hakkariye konuşarak anlaş bakalım , devlet salak zaten boşuna milyar dolar akıtıyor falan ... Neyse yine uzattık gereksizler için zaman harcadık
-
quote:
Orijinalden alıntı: nk061Hocam saklanan nedir bana bunu söyleyebilir misiniz açık yüreklilik ile ? Atatürk'ün geçmişi %100 olarak neden açıklanmıyor veya açıklanamıyor ? Bana bunu birisi açıklasın ya. Çok zor olmamalı.
Ama öyle üstün körü laflarla değil. Belgeyle, kanıtla.
Öyle ayak üstü "Atatürk'e hakaret edenleri cezalandırmak için hıııııı" diyerek değil.
Alıntıları Gösteriddiada bulunan sensin, kanitlamakla sen mukellefsin. kim neyi sakliyormus acikla. yillardir fesli vatan haini delinin uydurduklarinin pesinde gidiyorsunuz. saklanan hic bir sey yok. bu ulkenin arsivleri de sonuna kadar aciktir. tabi herkese degil, doktora uzeri seviyedeysen izinle istedigin belgeye ulasabiliyorsun. kaldi ki zaten guc su anda sizde. sence en ufak acigini bulsalar kuduz kopek gibi saldirmazlar miydi? birakin bu safsatalari artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarasen -- 10 Temmuz 2020; 19:39:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: therkut
Sevmeme hakkı var, saygı duymama hakkı da var. Birbirimize dayatma yapmaktan bıkmadık, bıkmayacağız. Ha biraz aklı olanın Atatürk'e saygı duymama ihtimali yok bence ama herkesin kendi düşüncesi ve özgürce söylemek de hakkı.Bu saygı duymama hakkı da var olayı da yeni çıktı.
Sırf uyuz Z kuşağının, dünyadaki saygı ve sevgiye dair herşeyi bitirmek istediklerinden, eskinin saygı duyma zorunluluğuna bile muhalefet olmasi olayı.
Saygı duymak zorunda olmamani neye göre destekliyorsun dendiğinde "ayy baby boomer" diyen tek yumrukluk canı olan cahil şehir bebeleri cikiyor.
Dünyayı siz kirlettiniz. Sadece 10 senede dünyayı yasanmaz hale getirdiniz. Bir de çoğunuz solcu gecinirsiniz. 30 sene öncesinin parkali solcularina bakın da adam görün
Birbirine düşürme çabaları bunlar.
Kim kime sordu ki Atatürk'ü sevmiyor musun diye. Zaten sorulacak bir soru da değil ve soran da ortalık karıştırmaya alet olandır.
Şeriatçı terörist tayfada var.
-
Önce AtatürküSevmiyorum tagını açıp olmayan düşmana saldır, sonra da AtatürküSeviyorum tagı aç Atatürk sömürücülüğü yap
İkisi de aynı elin ucuz taktiği
Bu tarz taglerin gündeme girmesinin en büyük sebebi görenlerin tagi kullanarak karşıt tweet atması farketmeden Atatürk'ü seviyorum dese dahi tagi kullanarak destek vermiş oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818
Bir de şu sevmeyen arkadaşlar neden sevmediklerini söylerlesinler bakalım.Binlerce kere söylediler aslında.
Temel sebep bir çok şeriat yasasını kaldırması, halifeliği kaldırması. Hayata işid gibi bakan kişilerin de sevmemesi ve saymaması gayet normal. Ayrıca bence de ister sever ister sevmez kimse karışamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X