Twitter de açılan Atatürkü sevmiyorum TT olmuş...

-
-
Kimse kimseyi sevmek sorunda değil .kimse kimseye saygı duymak zorunda değil ama bu saygısızlık etme hakkını da vermez. Ayrıca baktım da çoğu zaten ATATÜRKÇÜ kişiler tarafından cevaplanmış.
-
Bırakın bu kısır döngüyü seveni varsa sevmeyeni de var. Demek ki Atatürk zamanında ecdadlarina iyi acı çektirmiş ki hala acılarını sindirememisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevmeme hakkı var, saygı duymama hakkı da var. Birbirimize dayatma yapmaktan bıkmadık, bıkmayacağız. Ha biraz aklı olanın Atatürk'e saygı duymama ihtimali yok bence ama herkesin kendi düşüncesi ve özgürce söylemek de hakkı.
Herkesin kendi özgür hakki olabilir ama Ülkenin kurucusuna da düşman olan insanin amaci başkadir.Zaten yıllardir ülkenin ne hale gelmesinin sebebi bu tipler.
Sosyal medyaya ayar şart bu tür paylaşımlar yasaklanmalı dediklerinde özgürlük diye zırvalayanlar nerde ???? Gelsin görsünler bumu özgürlük
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Sosyal medyaya ayar şart bu tür paylaşımlar yasaklanmalı dediklerinde özgürlük diye zırvalayanlar nerde ???? Gelsin görsünler bumu özgürlükbirini sevmiyorum diye görüş paylaşmak hakaret değil sende vahdettini sevmiyorum diye tag aç tutan yok...
eşine namusuna şahsına ağır küfür ve hakaret kimsenin lüksü değil bu Atatürk içinde aynı Rte içinde aynı
batıda insanların kurucu liderlerine ettiği lafları görseniz aklınız durur zaten..
Fransızlar napolyon bisexdi genç asker erkekleri gemisine toplardı alem yapardı diye yazan yazarları var,bir çok fransız napolyonu sevmez ama kimse napolyon sevmeyene hain demiyor..
Abd li katolikler bizi ruhunu şeytana satanlar satanistler masonlar kurdu der katolik yapıyı popoflar ,bir çok tarihi yapıyı çürük yumurtaya ve boyaya boyarlar,georgia anıtı satanist anıt sapkın hrisitiyanlar diye kendi halkı tarafından düzenli taşlanır..
ki almanya nazi ve sonrası dönemde karışık kimi alman hitlere tapar kimisi nefret eder..
dünyada herkes kurucu liderine bayılıyor diye birşey yok heryerde karşıt görüş var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2020; 11:6:22 >
-
Sevmiyorum diyen kimse akpden sonra içeri atılmalı. Ya fetöcüdür ya da pkklı
Bunu gündem yapmalarının tek sebebi : Bakın Atatürke de twitterda hakaret ediliyor.Twitter kapatılsın o zaman, algısı yaratmak.
Tipik fetö taktiği.
-
Atatürkü sevmemenin de bir özgürlük olduğunu ve arkasında bir art niyet olmadanda sevmeyebilecek insanlar olduğunu kabul etmelisiniz arkadaşlar.sosyal medya yasası bu yüzden gelmemeli ne rte ne de atatürkü eleştirmek yada sevmemek vatan hainliği, suç değildir
bu tarz milleti ayrıştırıcı konular içimizdeki yunan ve ermeni lobilerine hizmet eden kansızlar tarafından yürütülüyor.
millet aynı TAG'i kullanarak cevap verdiği için trend oluyor, tuzağa düşmeyin. cevap vermeyin, yazmayın!
karşı TAG açıp öyle cevap verin.
-
Yasaklama lobisinin faliyetleri olabilir.
Bir kişi Atatürk'ü sevmiyorsa, ya cahildir ya da Türkiye Cumhuriyetine düşmandır. Bunun lamı, cimi yok.
Atatürk' ü savunanlar yazdığı için bir numaraya yükseliyor, uyanık olup bu azınlık Cumhuriyet ve Atatürk düşmalarının ekmeğine yağ sürmemek gerek.
-
Atatürkü de tıpkı rte gibi sevmeyebiliriz falan diyerek de Atatürk düşmanlığını normalleştirmek yeni moda oldu galiba.
Atatürk kim, rte kim sen kimle kimi kiyasliyorsun.
Aynen öyle. Ben de görünce girdim baktım. Hep Atatürk'ü savunanlar yazmış. Konuyu açana sallamışlar.
Görmezden gelinmesi, it ürür kervan yürür denmesi daha doğru olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellShot -- 8 Temmuz 2020; 16:13:49 >
Bir kişi Atatürk'ü sevmiyorsa, ya cahildir ya da Türkiye Cumhuriyetine düşmandır. Bunun lamı, cimi yok. |
Atatürkü de tıpkı rte gibi sevmeyebiliriz falan diyerek de Atatürk düşmanlığını normalleştirmek yeni moda oldu galiba. Atatürk kim, rte kim sen kimle kimi kiyasliyorsun. |
Bunu gündem yapmalarının tek sebebi : Bakın Atatürke de twitterda hakaret ediliyor.Twitter kapatılsın o zaman, algısı yaratmak. Tipik fetö taktiği. |
Sevmiyorum diyen kimse akpden sonra içeri atılmalı. Ya fetöcüdür ya da pkklı
|
Sevmeme hakkı var, saygı duymama hakkı da var. Birbirimize dayatma yapmaktan bıkmadık, bıkmayacağız. Ha biraz aklı olanın Atatürk'e saygı duymama ihtimali yok bence ama herkesin kendi düşüncesi ve özgürce söylemek de hakkı.
|
Bırakın bu kısır döngüyü seveni varsa sevmeyeni de var. Demek ki Atatürk zamanında ecdadlarina iyi acı çektirmiş ki hala acılarını sindirememisler
|
Atatürkü sevmemenin de bir özgürlük olduğunu ve arkasında bir art niyet olmadanda sevmeyebilecek insanlar olduğunu kabul etmelisiniz arkadaşlar.sosyal medya yasası bu yüzden gelmemeli ne rte ne de atatürkü eleştirmek yada sevmemek vatan hainliği, suç değildir
|
Kimse kimseyi sevmek sorunda değil .kimse kimseye saygı duymak zorunda değil ama bu saygısızlık etme hakkını da vermez. Ayrıca baktım da çoğu zaten ATATÜRKÇÜ kişiler tarafından cevaplanmış. |
Herkesin kendi özgür hakki olabilir ama Ülkenin kurucusuna da düşman olan insanin amaci başkadir.Zaten yıllardir ülkenin ne hale gelmesinin sebebi bu tipler.
|
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- parayla diploma veren üniversiteler
- evde kurusıkı bulundurmak
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- migpack apk
- tusaş t-625 gökbey
- bitcoin haram mı
- alka kaplan
- disney reklamlı nasıl oluyor
- e devlet tarife karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X