Şimdi Ara

Twitter de açılan Atatürkü sevmiyorum TT olmuş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

git polonyada II. Wladyslaw Jagiello'ya bir şey ima et.

eleştir yerse vatan hayinliğinden gg

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

müslümanlar cahildir, imam tuvalete sıçmayın derse altına sıçacak vs diye açıklaması var...

onu da koysana bir zahmet hadi hard müslim ...  

hadi göster tarafsız müslümanlığını ...

• Turkiye'nin kulturu bati ulkelerinden daha farkli. Cin ve Kuzey Kore gibi de degil, ama ulkenin kurucusuna hakaret kesinlikle hos karsilanmaz, hatta cezasi vardir.

Bati ulkelerinde de hos karsilanmaz. Ama bircok konuda da oldugu gibi ozgurluklerin, refah seviyesinin yuksek olmasindan dolayi buna da ceza yaptirimi yoktur.

Zaten ben bu zamana kadar oyle bir olaya rastlamadim. ABD'nin guney eyaletlerinde yasayan redneck'ler bile Abraham Lincoln'e hakaret etmiyorlar. Hatta Lincoln kuruculardan bile degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hollanda, polonya, taylandda direk hapis cezası.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt

Ben bu videoyu o kişiye saygı duyduğum yada fikirlerini benimsediğim için koymadım. Siz ve sizin gibiler saygı duyduğunuz ve fikirlerini benimsediğiniz için koydum :)

Ayrıca ab ve fransa sevdalısı zat hala 40 bin in hesabını vermedin :) her seferinde kaçıp gidiyon nereye kadar :)

• quote:

Ben bu videoyu o kişiye saygı duyduğum yada fikirlerini benimsediğim için koymadım. Siz ve sizin gibiler saygı duyduğunuz ve fikirlerini benimsediğiniz için koydum :)

Ayrıca ab ve fransa sevdalısı zat hala 40 bin in hesabını vermedin :) her seferinde kaçıp gidiyon nereye kadar :)

benimsediği mi?

bak ne yazmışım orada ... videoyu koyarsan orada görürsün. yanılmıyorsam bu videoda sizin mösyö dilipak da vardı .... orada pek laf etmedi ama tekrarlamılştı ben Atatürkçü değilim , Atatürkçü kemalistleri de sevmem (aziz nesin)...

izle videoyu görürsün.

öyle ucundan almakla olmaz. Adama göre müslüman nedir miş onu koyup sonra neden Atatürkü sevmemeleri gerektiğini koyacaksın. bedevi müslümanlığı yapmayacaksın.

• Bende rte yi sevmiyorum ve de saygı duymuyorum

• Bu da bir özgürlüktür. Hakaret etmedikleri sürece sıkıntı yok ama hakaret ederlerse adalet cezasını vermeli.

• Sosyal medyaya ayar şart. Herkes için. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konunun gerçek hesaplar tarafından TT yapıldığını düşünmüyorum.

Özellikle ergenekon ve fetö operasyonlarından sonra Atatürk konusunda insanlar daha sahiplenici.

Twitter, nasıl işlediği tamamen kapalı kutu bir sosyal mecra. Bu sosyal medya yasası geçerse muhtemelen Türkiye'de temsilcilik açmayacak ve kapatılacak.

Twitter, önce polis ve bekçiler, sonra genç yaşta öldürülen bir kürt kardeşimiz üzerinden ve şimdi de Atatürk üzerinden toplumu kaşıyor.

Bu tarz konular ile birbirimize kinlenmeye gerek yok.

Hakaret ve küfür olursa ve hesap sahibi de belliyse gereken yapılır zaten. Bu yasa ile herkesin istediği şey de bu. Eleştiriye tamam ama hakarete hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 8 Temmuz 2020; 17:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

git polonyada II. Wladyslaw Jagiello'ya bir şey ima et.

eleştir yerse vatan hayinliğinden gg

Alıntıları Göster

canım polonya çok önemli biryerde sanki dünyaya yön veriyormuş gibi abartman komik  dünyanın en leri diye tabir ettiğimiz ülkelerde boyle birşey yok hatta vefat etmiş kurucu liderini kanunla koruyan başka bir ülkede yok..

kurucularına en çok sayan söven ülkede tartışmasız abd ve fransadır yine biz değil ,bizde çoğunlukla Atatürkün dini yönünü ve dini politikalarını beğenmeme olayı var, ağır hakaret edene sövene ben rastgelmedim zaten hayatımda çok uç radikaller anca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Temmuz 2020; 17:50:35 >

• Ortada ''talep'' bazında bir tezatlık olduğu için bizi bir konuda aydınlatmanızı bekliyoruz. ''Gökten inildiği sanılan kitaplar...'' ile söze başlayıp aşağıdaki kaynaklarlada islam inancı olmadığı da sabit olan biri için twit atıldı diye Allah (C.C.) sence kime bela verir?

https://www.hizliresim.com/YUaw9S

Kendisine inanmayana mı? İnanmış gibi gözüküp takiye yapana mı? Yoksa gerçek tarihini bilemeyip araştırmaya bile üşenen cahil tayfaya mı?

• someone74 kullanıcısına yanıt

Atatürk'ün deist olduğunu düşünüyorum. Bunu düşündükçe ona olan saygım azalıyor. Bu kadar zeki bir adam nasıl deist olabilir ki anlamıyorum. Halbuki Ateist olmalıydı :))

• Niye sevmiyorlarmış peki, sebep neymiş?

• Akıllarınca böyle şeyler yaparak sosyal medya düzenlemesine destek arıyorlar. Eski fetocuları işe almışlar herhalde.

İsteyen sever istemeyen sevmez.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt

Algılama sorununuz var. Zaten ben bu adamın düşüncelerini benimsemediğimi söyledim kabul etmediğimi de :) buraya koymamda ki sebep bu adamı benimseyen kabul eden kişiler var ondan, hala siz Müslümanlar hakkında şunu söylüyor diyorsunuz. Zaten biliyorum ne söylediğini ve benimsemiyorum algılaya biliyor musunuz?

Yoksa fransanın 40 bin verisindeki gibi idrak problemi mi yaşıyorsunuz :)

Ha siz bu adamı benimsiyor benimsemiyorsunuz o ayrı o sizin bileceğiniz iş.

• #YallahKatara

• quote:

Algılama sorununuz var. Zaten ben bu adamın düşüncelerini benimsemediğimi söyledim kabul etmediğimi de :) buraya koymamda ki sebep bu adamı benimseyen kabul eden kişiler var ondan, hala siz Müslümanlar hakkında şunu söylüyor diyorsunuz. Zaten biliyorum ne söylediğini ve benimsemiyorum algılaya biliyor musunuz?

Yoksa fransanın 40 bin verisindeki gibi idrak problemi mi yaşıyorsunuz :)

Ha siz bu adamı benimsiyor benimsemiyorsunuz o ayrı o sizin bileceğiniz iş.

geliştir kendini.

sen bu adamın sözünü doğru olduğunu söylüyorsan, müslümanlara yaptığı hakaretlerei de doğru olduğunu söylüyorsun. bunu bir ateist paylaştığında da böyle savunacaksın ama ok?

• Adamlar sevmiyorsa sevmiyordur bu suç değil sonuçta. Hakaret etmemişlerse bir sorun yok o tag da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.