Şimdi Ara

Twingo'dan BMW 318CI'ya geçeceğim, sorularım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Twingo'mdan sıkıldım, biraz da para biriktirdim BMW 318 CI modeli hoşuma gitti ona geçmeyi düşünüyorum.

Yakıtta durum ne olur? Beni üzer mi? Model hakkındaki görüşleriniz nedir?

Almayı düşündüğüm araç şu -->http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.18-ci-bmw-130072593/detay/

Bir de fiyatı nasıldır? 35'ten 45'e kadar var...

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Twingo'dan BMW 318CI'ya geçeceğim, sorularım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seelucky -- 27 Ağustos 2013; 14:09:57 >

• Üzer mi derken?
    Gözünün yaşına bakmaz dostum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Üzer mi derken?
    Gözünün yaşına bakmaz dostum...

Yapma ya? Şimdiden üzüldüm... (:

Şöyle sorayım o zaman; Sıfır Clio 3 almıştım benzinli, 1.2 motor 75 BG idi ama 9 litre yakıyordu. Onu satıp 2009 Megane aldım 1.6 110BG aynı yakıyor.
    Şimdi ikinci arabam Twingo 7-8 litre arası yakıyor ama performansı ona göre tabi.

Atıyorum 12 litre yaksın ama hakkını versin sorun değil. Tutup da Clio gibi kasasını taşıyamayan bir model olmasın!

316 CI'ya göre yakışının daha düzgün olduğunu düşünüyorum, sence?
  • 3.16 y. Göre daha makul yakabilir,
    Ama bu tür araçları yakıt önceliği varsa elemelisin.

• İşte dediğim gibi hakkını verecekse yaksın, yoksa hem hantal hem de çok yakan araç ise direk eleyeyim...
  • Üzmek ne demek twingo ile karşılaştırma yaparsan ağlatır bu araç seni fiyatı piyasaya göre normal bekarsan kesinlikle alınıp binilmesi gereken bir araç ama yakıtını iyi düşün bu araba ile illaha basmak zorundasın araba onu istiyor bunun karşılığındada yakıt ister senden ama twingo ile karşılaştırılamaz her türlü konuda. Performans olarak 1800 motor benzinli araç her türlü hakkını alırsın daha fazla benzin koyayım az daha hızlı olsun diyorsan 3.20ci 'lere bakmalısın bütçeni az daha yükselterek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 27 Ağustos 2013; 12:24:56 >
  •  Twingo'dan BMW 318CI'ya geçeceğim, sorularım var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Üzmek ne demek twingo ile karşılaştırma yaparsan ağlatır bu araç seni fiyatı piyasaya göre normal bekarsan kesinlikle alınıp binilmesi gereken bir araç ama yakıtını iyi düşün bu araba ile illaha basmak zorundasın araba onu istiyor bunun karşılığındada yakıt ister senden ama twingo ile karşılaştırılamaz her türlü konuda. Performans olarak 1800 motor benzinli araç her türlü hakkını alırsın daha fazla benzin koyayım az daha hızlı olsun diyorsan 3.20ci 'lere bakmalısın bütçeni az daha yükselterek.

2 litre ve üzeri vergide çok üzüyor. 1.8 motor sanki idealmiş gibi görünüyor.

Bu modeli kullanıp gerçek yakıt değeri verebilecek biri var mı acaba?
    Sitedeki teknik özellikler bölümünde 10.7lt demiş, gerçekte bu 12-13 litre olacaksa ben kabulüm ama 18-20 litrelere çıkacaksa hiç bulaşmayayım...

• @desoto, görseli yanlış koyduysan sorun değil ama eğer bir mesaj vermeye çalışıyorsan konuşmayı denersen sevinirim. İnsanlar bu şekilde anlaşıyor...
  • Eğer fırsatları değerlendirirsen iyi bir incir yetiştiricisi olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Eğer fırsatları değerlendirirsen iyi bir incir yetiştiricisi olabilirsin.

Sanırım tecrübe konuşuyor?
  • Eğer LPG ile kullanırsanız 30-35 kuruş yakar, ki bence çok fazla değil öyle bir araç için, benim hayalimdir e46 coupe, bence değer. Az önce bir konuda bir arkadaş FX35'i ile bu değerler yakalamıştı ki, 3.5 V6 motorla, öyle çok absürt bir şey olmaz. Yaktığının karşılığını da verir ayrıca korkulacak pek bir şey yok, 3.28 veya 3.30 değil sonuçta, 1,8 4 silindirli bir araç.

• lpg diye bir sey var? taktirmayi dusunmedinizmi hic?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Eğer LPG ile kullanırsanız 30-35 kuruş yakar, ki bence çok fazla değil öyle bir araç için, benim hayalimdir e46 coupe, bence değer. Az önce bir konuda bir arkadaş FX35'i ile bu değerler yakalamıştı ki, 3.5 V6 motorla, öyle çok absürt bir şey olmaz. Yaktığının karşılığını da verir ayrıca korkulacak pek bir şey yok, 3.28 veya 3.30 değil sonuçta, 1,8 4 silindirli bir araç.

LPG ile mantıklı yakış sağlanabilir ama performansı etkiler mi?
    Hiç LPG kullanmadım ben?
  • Nedir bu incir mevzusu? Kaçırdığım bişey mi var? @marlboro insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seelucky

Nedir bu incir mevzusu? Kaçırdığım bişey mi var? @marlboro insanı

ocağına incir ağacı diker manasında sanırım

• hocam yeni nesil lpg kitleri ile performansın düştüğünü hissetmezsiniz. Tabiki de iyi bir kıt ve iyi bir usta önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seelucky

quote:

Üzmek ne demek twingo ile karşılaştırma yaparsan ağlatır bu araç seni fiyatı piyasaya göre normal bekarsan kesinlikle alınıp binilmesi gereken bir araç ama yakıtını iyi düşün bu araba ile illaha basmak zorundasın araba onu istiyor bunun karşılığındada yakıt ister senden ama twingo ile karşılaştırılamaz her türlü konuda. Performans olarak 1800 motor benzinli araç her türlü hakkını alırsın daha fazla benzin koyayım az daha hızlı olsun diyorsan 3.20ci 'lere bakmalısın bütçeni az daha yükselterek.

2 litre ve üzeri vergide çok üzüyor. 1.8 motor sanki idealmiş gibi görünüyor.

Bu modeli kullanıp gerçek yakıt değeri verebilecek biri var mı acaba?
    Sitedeki teknik özellikler bölümünde 10.7lt demiş, gerçekte bu 12-13 litre olacaksa ben kabulüm ama 18-20 litrelere çıkacaksa hiç bulaşmayayım...

Yok artık öyle olacağını zannetmiyorum 2003 3.16 i kullanıcısıyım Lpg 'de yakıt tüketimi 25 krş , 18 - 20 litreleri göreceğini hiç zannetmiyorum 12 - 13 belki yakalar. Birde Prins Lpg markası Bmw üzerinde süper uyum sağlıyor performanstan eksiltmiyor fazla ondan öneririm taktır istersen alınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 27 Ağustos 2013; 13:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: repIay
    ocağına incir ağacı diker manasında sanırım

Hmm... şimdi anladım ama böyle göndermeler değil daha açıklayıcı cevaplar bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seelucky -- 27 Ağustos 2013; 13:15:19 >
  • quote:

Yok artık öyle olacağını zannetmiyorum 2003 3.16 i kullanıcısıyım Lpg 'de yakıt tüketimi 25 krş , 18 - 20 litreleri göreceğini hiç zannetmiyorum 12 - 13 belki yakalar. Birde Prins Lpg markası Bmw üzerinde süper uyum sağlıyor performanstan eksiltmiyor fazla ondan öneririm taktır istersen alınca.

Anladım, teşekkürler ilgin ve cevapların için...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.