Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: çaylak52 , çaylak52 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
88.168
Cevap
1.337
Favori
4.695.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğiniz gibi arama yapıyorum ancak bazı konularda bulunamadı diyor. Mobil sürümden mi dir bilemiyorum. Curved de çok maç izledim ama çizgilerde dediğiniz gibi eğim dikkatimi çekmemişti. Tekrar deneyip bakacağım. Tekrar teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenimin grundig 55 inç uhd televizyonu vardı. çocuğu ekranına araba fırlatmış ekran siyaha bürünmüş. servis 2500 lira ücret çıkarmış. istanbul veya kocaeli'de daha uyguna yaptırabileceğimiz yer var mıdır acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altan0348

    kuzenimin grundig 55 inç uhd televizyonu vardı. çocuğu ekranına araba fırlatmış ekran siyaha bürünmüş. servis 2500 lira ücret çıkarmış. istanbul veya kocaeli'de daha uyguna yaptırabileceğimiz yer var mıdır acaba?
    https://www.tvfabrikasi.com/iletisim ... burayı arayıp fiyat sorun ...
  • 2000 - 3000 bandına neler var şimdi elimizde arkadaşlar. Paramıza alabileceğimiz en iyi cihaz nedir?
  • mavi_gece66 M kullanıcısına yanıt
    Grundig 40 clx 8670 bp modelini kupon ile n11 den aldım, ancak televizyonu 3 gün kadar kullanabildim, ekranda bir adet ölü piksel vardı, birde beyaz ekranda belli olan küçük bir toz lekesi vardı, servise bildirdim gelip resimlerini falan çektiler televizyon başka bir model ile değişti, o yüzden sadece 3 günlük deneyimimi aktarabilirim

    Öncelikle tvnin renkleri bana biraz fazla canlı gelmişti, renklerde gerçekçilik biraz bozulmuş ama renk ayarları ile düzeltmiştim sorun kalmamıştı yani büyük bir problem değildi

    Onun dışında tvnin hoparlörleri ses olarak iyi ama bass maalesef yok, ben önceki lg tvmi de 2+1 ses sistemi ile kullanıyordum, bu tvyi de aynı şekilde kullandım

    Kumanda da netflix tuşu var, netflix sorunsuz çalışıyor, browser olarak chrome var ama eski bir sürümü, bunu çok kullanmadığım için pek takmadım açıkçası.

    Kanal geçiş hızları iyi denilecek bir seviyede.

    İptv kullanmadığım için o konuda birşey diyemem.

    Bence fiyatına göre iyi denilebilir bir ürün.

    Değişim ile bana 43 inç grundig moskova modelini verdiler, fiyat olarak en ucuz nette 2400 lira civarına buldum bunu, fiyat olarak 40 clx 8670 modelinden daha pahalı ancak özellik olarak bir iki özelliği daha az bir model

    moskova modelinde 4 yerine 3 hdmi var, bluetooth yok, enerji tüketimi a sınıfı (diğerinde bluetooth varmış ve enerji tüketimi b sınıfı), diğerine göre ek olarak ekran renkleri biraz daha iyi gibi geldi bana ve kanal geçişleri çok az daha hızlı, bu iki fark çok az belki sen farketmezsin bile. Son olarak moskova modelinde netflix uygulaması yok, servisi arayıp sordum, 2018 modellerinde anlaşmamışlar ama çok şikayet aldık dedi adam, büyük ihtimal 2019 da yazılım güncellemesi ile gelir dedi, ama bu servisin demesi yani resmi birşey yok ortada. Ben şuan için android tv box ile izliyorum netflixi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 23.11.2018 25.11.2018 tarihleri arasında ANKARA KENTPARK AVM LGSHOP mağzasına özel fiyat gelecek düşünen müşterilrimiz varsawww.lg.com/tr takip edebilir.
    LG OLED FUAR ALANI KENTPARK AVM de gezebilir tüm oled tvler segilenecektir.
    Fiyat konusunda yardımcı olacak kişi benim yardımcı olurum bilginiz olsun.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    0312 219 91 35
    LG marka tüm ürünlerde özel fiyat sunulacaktır bilginiz olsun.




  • Iyi gunler.Dun babamin plazma tv si nihayet bozulmus.Yeni bir tv alinmasi gerek.Tavsiye edebileceginiz urunler nelerdir.

    Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
    Evde salonda kullanılmak üzere;
    -Çoğunlukla uydu yayını izlenecek
    -Full Hd olması tercihi
    -Tercihen 49" boyutlarında
    -2500(+100) max bütçe
    Bu kriterlerle karşıma pek bir şey çıkmadı elimde sadece Vestel 50fd7300 var.
    Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yapmalıyım sizce?

    Edit 18.11.2018:
    Bu sabah N11den uygunavar adlı satıcıdan sipariş geçildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spaceks -- 18 Kasım 2018; 11:30:36 >
  • Gcen hafta vatanda calisan bir arkadasla sohbet ettik. Yazlik icin 43 inch bi led tv bakiyorum. O da 43 VLE6830 BP modelini gosterdi Grundig, fiyat 2.199 tl idi. Size verilen bu cihaz mi? Grundig ile ilgili fazla yorum yok, nasil tv ler, yorumlarinizi merak ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 65uk6470plc bu televizyon hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar herkes 3-4 bin TL lik TV önerisi istemiş o kadar sayfa geri gittim gariban fakir bir ben varım galiba yok mu bana göre

    1400-1800 TL bandında TV önerisi mümkünse İPS olmasın ps4 oynamak için alıyorum akıllı TV ye falan gerek yok zaten android box takıcam önemli olan görüntü kalitesinin iyi olması ve ekranın 100-120 CM civarında olması küçük ekranları sevmiyorum.

    Fiyatı daha yüksek olup bak sen şunu kenara not al black friday de ya da yılbaşında falan düşebilir aklında olsun diyeceğiniz TV lerde olabilir.

    LED olur 4K olur fark etmez tv yeter ki kaliteli olsun birde dahili uydu alıcısı olsun

    seviliyorsunuz
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler.Babamin tv si bozuldu dun ki soru olarak tavsiye istedim ama kimse herhangi bir cevap vermedi.Direkt size ve yine ilgili arladaslara sormak istiyorum.43'civari tv bakiyorum.Ne tavsiye edersiniz.Ilaveten nette phil.43pus6503 2600tl ye satiliyor.Uygunmudur.Veya hangi model daha fazla performans verir.Panel sanirsam va.

    Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'a tv bakmaya gittim oradaki satış temsilcisi LG'nin 55 inç altı modellerde rgbw piksel dizilimini kullandığını söyledi.bu dizilim LG'nin maliyet düşürmek için yaptığı bir kurnazlıkmış ve daha soluk ekrana neden olurmuş.yani alacağımız 4k LG tv gerçek anlamıyla 4k değilmiş.LG'den uzak durun.
  • 11.11 de Amazon 9 bin liraya 55c8 satmış. Gerçekten iyi fırsatmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 55 inch 4500-5000 tl ye kadar bir tv alacağım. Dts ses oynatması önemli. Panel konusunda pek bilgim yok. Ips yada va panellerin kendilerine göre avantajları dezavantajları var anladığım kadarıyla. Önerilerinizi bekliyorum
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Biz bunları bu konuda yüzlerce kez yazdık lg öneren insanlarla sırf bu yüzden onlarca kez tartışma içerisine girdik ama anlatamadık...



    LG oled harici 2016-2018 modellerin hiçbirisi alınmaz beş para etmez tv ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi aksamlar.Forum ahalisi fazlasi ile yardimci oldugu icin!iki saat once forum ist.a gittim.

    Oncelikle 4000tl nin altinda kendi kriterlerime gore gozume iyi gelen bir urun yok.M.m,teknosa ve vatandaki 43' tv lere baktim.Lg 6470,mu7000,grundig in bir modeli ve phil 6503 e tek tek filmleride oynatarak denedim.Ozellikle renk acisindan va olmasindan mutevellit phil 6503 u teknosa g.g.dan 2609tl-75tl bonus ile 3 taksit aldim.Saydigim diher urunler gercekten renk olarak fazlasi ile pes idiler.Motion olarakta belki yarim tik daha iyi idi mu7000 den ozellikle.Bu fiyata cuma gunude alamayacagimi varsayarak hizli bir sekilde urunu aldim.Yalnizca bu urunleri gordukten sonra fhd oledlere burun kiviranlar veya tereddutte kalanlar bulurlarsa hic dusunmesinler bile.Artik alinabilecek urunler gercekten cok kotu ilaveten heleki vestel uretimi noname ips ler icin yorum bile yapmak zul gelir su an bana ama ulkede zor oyunu bozuyor,sartlar herseyi degistiriyor.Insallah babam menun kalir sorunsuz teslim edilir kurulur ve kullanilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-43nu7400-43-109-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html



    Bu Samsung tv hakkındaki görüşünüz nedir? Kara cumayı bekliyorum bunu almak için.sizce alayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bugün Teknosa ve Vatana gittim,

    LG panellerin renkleri gayet guzel geldi (oled olan modeller değil), Samsun ise ekranın tüm renklerını sonuna kadar açmıssın gıbı kotu gozuken parlaklıktaydı (NU7400 serisi ve oled qled olmayanlar).
    Birde satıcı kalıteyı bellı etmek ıcın heralde ekrana patmagının arkası ıle vurunca Samsunglar elım kadar buyuklukte bır alanda renk değişmesi yaptı anlık ama LG modellerınde satıcılar ne kdar sert vurursa (abartmadan tabi) samsungtaki gıbı bır renk değişimi yapmadı. Panel ıle ılgılı olduğunu soyleyip LG herzaman daha ıyıdır dedıler(Çoluk cocuk birşey atarsa veya normalde ekrana fırlayan bırsey olursa LG ler cok sağlam oluyormus).
    Satıcı ekrana vurup test edınce ınsanın ınanmaması elde değil
    55NU7500 alma fıkrı vardı aklımda ama bugun satıcılar kurt duşurdu aklıma, ne dersiniz hocam.
  • Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama delirmeye ramak kaldı


    bir iki sayfa önce bahsettiğim LG 50UK6950 TV yi aldım.
    Öncelikle şunu belirteyim. IPS panel değildi, bu sebeple serisinin tek kalın olan modeli bu.
    Bunu belirteyim, ama siyah performansı olsun, wifi alıcısı hızı olsun, görüntü olsun,ses olsun gayet tatmin edici geldi.

    Gelelim beni çıldırtan hususa.
    Önceki LG TVde digiturk play vardı. bunda yüklü uygulamalarda göremedim. Tüm uygulamalar içinde aratıyorum-arıyorum...

    YOK yok abi

    webos 4.0 imiş. acaba onda mı yok? neden yok? HELPPP




  • 
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.