Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: *planet* , Lugz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97.788
Cevap
1.576
Favori
5.190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44074408440944104411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung q60c iyi düşmüştü ama çok çabuk bitti stok. Qn90c de fiyat iyi gibi sanki şuan vatanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir hocam?
  • Selamlar.

2 haftadır aklımda TV almak vardı. Boyut olarak 65 inçte karar kıldım.

Bir süredir takip ettiğim TCL 65C845 var, hafta içi fiyatı hep 65.000-67.000 civarlarında seyretti ama bu hafta sonuna özel Vatanbilgisayar’da 58.700 liraya inmiş. Mediamarkt ‘ta ise 64.789 lira.

Dünden beri ise 65S90C girdi radarıma, fiyatı bir çok yerde indirimli 70.000-72.000 lira bandında iken, yine Vatanbilgisayar ‘da 68.700 liraya alınabiliyor. Üstelik 4.000 lira para yüklü kampanyası söz konusu.

Bu şartlarda sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım?

TV kullanım senaryomuz:
    Genel olarak, ulusal kanallar pek izlenmeyecek. Ağırlıkla Apple TV üzerinden youtube netflix todtv iptv vb stream platformlar, arcade oyunlar kullanılıyor. Hafta içi TV kullanım süresi günde 3/4 saati aşmaz. Hafta sonları bu süre 2 katına çıkar ortalama.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    65S90C al geç hiç düşünme bile
  • https://www.sahibinden.com/s/COL0sxwY
    İlgilenen varsa satıcı benim bilginiz olsun

• Benimde tv bugün geldi Mediamarkt kargosuyla sanırım Ankara içinden yollandı o yüzden kendileri getirdi.

Kutunun üstünde yeşil renkte "tik" işareti olan bir sticker var tam yan tarafında. Kutu sonradan kapatılmış gibi gözükmüyor ama sticker ne alaka anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf paylaşır mısın hocam

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Böyle bir sticker var hocam.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt sitesinden aldığın paraya verirsen ben alırım

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam zaten uygun yazmış 55oled808 mediamarkt ta şuan ki fiyatı 55,999 TL bakmadiysan bilgin olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam 65QN90C incelediniz mi hiç. OLED e en yakın görüntü performansı sunan ürünü sayılır.

• Ersinizmir81 E kullanıcısına yanıt

36 bine satıldı 2 gün önce o fiyatı gördükten sonra bilen kişi çok fark ödeyip almaz ondan bahsetmiş.

Hocam evet uyguna satıldı ama bir gecelik oldu almak için bir saat uğraştım ben. Bir dahanı fiyata düşerse alır herkes umarım. Açılmamış sıfır cihazı yine uyguna veriyorum . Şuan 56 bin media markt de. Ha ben 65 aldım omdan bunu satıyorum . Yoksa bu tv yine diyorum çok çok iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 27 Nisan 2024; 22:10:55 >
    İnceledim. OLEDe en yakın görüntü sunan mıdır bilmiyorum ama öyle olsa bile benim gördüğüm teşhirdeki modeller arasındaki fark barizdi. Özellikle yandan açılı bakıldığında farkı görmek zor olmadı.

Açıkçası miniled tercih edeceksem, şu an için c845 düşünüyorum. Parasına göre çok dolu dolu tatminkar bir model.

Ama ülkemizde s90c gibi bir oledin fiyatına çok yakın satıldığından, aklım samsung’a kayıyor. E bir de tasarım olarak oled cihazlar, inceliklerinden de kaynaklanan bir şıklıkları söz konusu, benim nazarımda en azından böyle.

Bu adamlar ne para kazanıyor yahu 36 bine satıyor kazanıyor şuan 56 bin manyak manyak işler yahu dolar sabit herşey sabit fiyat dalgalanmalarına bak resmen insanlarla alay ediyor bu firmalar çok yazık ülkeme insanlarimiza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Ben bir şey demedim zaten hocam. Bende 77oled808 aldım o indirimden. Diğer arkadaşa cevap olarak yazdım. 36'ya satılan tv yi fark ödeyip nakit olarak almam kişisel olarak ama o günkü indirimi görmesem belki alırım. Siz o gün eski aldığınız ürünün fiyat farkını hediye çeki olarak aldım demiştiniz al sat için forumdan 11k fazla talep etmek bana mantıklı gelmiyor. Sahibinden'de satın tabi ki ama dayanışma yaptığımız bu forumda ''TV TAVSİYELERİ'' bölümünde uyguna veriyorum diyerek böyle bir yönlendirme doğru gelmiyor bana.

Aradaki çeki nakite çeviriyorum amacım o tercih tabiki insanların .evet uyguna veriyorum yine oradaki ilandan da pazarlık yapıcam . Tabiki 36 bine alabilen olacaksa alsın diyorum.ki uyguna veriyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 27 Nisan 2024; 22:20:48 >
    Oled evet çok iyi, fark ettiriyor ama şu uzun vadede kullanım durumu, yanma vb gibi durumlar sebebiyle beni qled almaya yakın tutuyor. Ben de geçmişte oled kullandım ve çevremdede kullananlar oldu. Hepimiz ekranda yanma durumunu yaşadık. Bu seneple QLED bakıyorum ben de

Tcl çok güzel evet ama servis konusu biraz sıkıntılı sanırım. Genelde forumda bu konuda yazılarla karşılaşıyorum.
    Heleki dediğiniz gibi samsung fiyatına yakın olunca, insan samsunga kayıyor maalesef.

Oled’lerin yanma meselesi haklı bir yaklaşım. Ama eskiye nazar iyileştirmeler olmuş diye görüyorum forum ve incelemelerde. İlaveten, kendi kullanım senaryomu da bilerek paylaştım, çok uzun süreler TV karşısında vakit geçirebilen bir aile değiliz, o yüzden şanssız olmadığımız müddetçe bir sıkıntı ile karşılaşacağımızı düşünmüyorum.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. alternatif olması açışından biraz daha düşük fiyatlı alternatif önerebilir misiniz? 10-18k bandında

• 
Sayfa: önceki 44074408440944104411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.