Şimdi Ara

TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

29 Mart günü CZ'de 3 kişilik party ile kestiğimiz Bakirra'dan düşen Fang of Bakirra'nın şahsıma düşen payı TUTUNAMAYANLAR clanı üyeleri tarafından verilmemiştir. 50m'lik sus payına mazeret olarak ''1 buff'a 50m veriyorum'' cümlesi kurulmuştur. Attacker olmanın daha fazla pay hak getirdiği düşüncesini savunan ilginç bir ikili bu arkadaşlar.

Karakterlerinin adı IHaLo ve ISiyahSancakI'dır. Clanlarının ismi TUTUNAMAYANLAR'dır. Konu tahmin edersiniz ki 70-80m değil, konu adam olmak verdiğin sözde durmak. Ekran görüntüleri aşağıdadır.

Not: Clan'ı karalamak gibi bir niyetim yok, diğer üyeleri ile hiçbir sohbetim olmamıştır. Mümkün mertebe clanınızda bu tip üyeleri barındırmayınız.
     TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp

• hangi server? bu clan xigenon'un çok eskilerinde mevcuttu, 2005-2006 yıllarında. aynı kişiler ise yaşını başını almış olmaları lazım ve de xigenon'da değillerse ayıp etmişler o clanla ne işiniz var başka sv de. bu arada yaptıkları da büyük ayıp.
  • Server SteamKO Xigenon. KSC'de göründüğü için belirtme ihtiyacı duymadım. Ulaşabildiğim tüm forumlara açtım konusunu. Bu ikili sürekli PK'da olan oyuncular o nedenle ne kadar çok kişi görürse o kadar az kişiyi madur ederler.

• Hocam ts varsa clanın girip başkanla konuşun bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.