Şimdi Ara

Tütün Sarmak (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigara fiyatlarının aşırı artışından sonra tütün sarmak isteyen ancak saramayacağını düşünüp tütün almaktan vazgeçenler için bir video hazırladık. Bir kaç günde seri üretim gibi sararsınız vallaha

Gereken malzemeler;
    - 50 gr olarak satılan Golden Virginia tütün (Kadıköyde 13 lira. Tütün saran dükkanlardan alın çünkü piyasada çakmasıda bulunuyor)
    - OCB ince çarşaf (50 lik paket 1 lira)
    - 1 paket ince filtre (Paketin içinde yaklaşık 120 tane bulunuyor ve 3 liraya aldım)
    - İsteğe bağlı sigara sarma makinası (10 lira)

Tütün paketini her hazırladıktan sonra kapatın kurumasın (Kurursa hafif ekşi tuzlu tadı oluyor bu tadı sevenlerde çok öylede denersiniz)
    Ben sigara sarma makinasıyla sardım videoda çünkü elle sarmak için birçok video var internette. Elle sarmanında havası farklıdır yamuk yumuk olur havanız olur

Günlük sigara içiminizi azaltmak ve sigarayı daha ucuza getirmek istiyorsanız mutlaka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackened_61 -- 29 Mart 2012; 17:01:40 >

• ıyı guzelde paket sıgaranın yerını tutabılırmı gorsel olarak bıle cezbedıcı gelmedı bana.ıcıne sardıgın tutunun kalıtesı dıs kagıdı falan da onemlı bu ıslerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

ıyı guzelde paket sıgaranın yerını tutabılırmı gorsel olarak bıle cezbedıcı gelmedı bana.ıcıne sardıgın tutunun kalıtesı dıs kagıdı falan da onemlı bu ıslerde.

Tütün bu işte Türkiye'deki en iyi tütün zaten. Çarşaf ta aynı şekilde. İçimi ise normal sigaradan daha uzun sürüyor ayrıca tadı da çok güzel.
  • Sarmayı bilmezsen yamuk yumuk olur tabi, elde sardıkça daha iyi ve hızlı sararsın. Her yere makina mı götüreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Sarmayı bilmezsen yamuk yumuk olur tabi, elde sardıkça daha iyi ve hızlı sararsın. Her yere makina mı götüreceksin

Yamuk yumuk olmadı hocam. İlk sarışlar onlar ayrıca ellede bu şekilde sarıyorum ancak elle sarmak için bir çok video var. Millet sigaranın pakedine 6 lira verirken hiç mi içi acımıyor o yüzden çektim videoyu. Bir sürü arkadaşım var sarmak isteyip saramayacağını düşündüğü için hala paket alan.
  • Tutunu sıkı sararsan aslında guzel ve daha sert olabılır denesemmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Tutunu sıkı sararsan aslında guzel ve daha sert olabılır denesemmı ?

Ne kadar sıkı sararsan o kadar sert olur ancak çabuk sönebilir. Orta ayarı tutturmak lazım bunun içinde 10,20 taneden sonra kendin ayarlayabiliyorsun zaten.

Tütün al, filtre ile çarşafıda al beğenirsen makinayıda alırsın. Denemeye değer bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarma tütün hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun ocb ile ne tütünü sarıyorsun genç anlat bakalım bi
  • Tütünü sıkı sarmayın, çekemezsiniz, hava gelmez, hem ciğer hem baş ağrısı yapar, hafif gevşek olsun ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

uzun ocb ile ne tütünü sarıyorsun genç anlat bakalım bi

Tütün Sarmak (Videolu)
  • Ayrıca golden virgina önermiyorum, pazara gidip, tütün satıcılarına 'sert tütün istediğinizi söyleyin'' 10 liraya tartmadım ama nerdeyse 250 gram tütün veriyorlar, içimi oldukça doyurucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

quote:

Sarmayı bilmezsen yamuk yumuk olur tabi, elde sardıkça daha iyi ve hızlı sararsın. Her yere makina mı götüreceksin

Yamuk yumuk olmadı hocam. İlk sarışlar onlar ayrıca ellede bu şekilde sarıyorum ancak elle sarmak için bir çok video var. Millet sigaranın pakedine 6 lira verirken hiç mi içi acımıyor o yüzden çektim videoyu. Bir sürü arkadaşım var sarmak isteyip saramayacağını düşündüğü için hala paket alan.

Haklisin makine cok kolaylik sagliyor, bu arada ben sigara icmiyorum ama arkadasa sariyorum surekli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Haklisin makine cok kolaylik sagliyor, bu arada ben sigara icmiyorum ama arkadasa sariyorum surekli :)

Ticaret mi yapıyorsun

• Genede paket sigaranın yerini tutmuyor.Adıyaman karışık tütünü var bizim buralardada bildiğin leş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Genede paket sigaranın yerini tutmuyor.Adıyaman karışık tütünü var bizim buralardada bildiğin leş.

Adıyaman tütünü bencede leş seveni çok var ama. Yaksan bitmez arkadaş iç iç bitmiyor tatta alamıyorum Golden Virginia gerçekten iyi denemeni öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ticaret mi yapıyorsun

Yok ya o oyun falan oynarken rica ediyor ondan

• Her şey Donanımhaber için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.