Şimdi Ara

tütün sarma sigara normal sigaradan daha az nefesimi kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içerken pek rahatsızlık hissetmedim hem böğürtlenli ve mentollü filtresi de var alıp arada kafam bozulunca içsem mi ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçen 1 kilo Bitlis aldım, bilenler bilir eskiden Camel'ı virginia ve Bitlis tütünleriyle harmanlarlardı. Tadı içimi dehşet külü bembeyaz doğal bitkisel bir aroması var ama deli gibi zifir çıkıyor süzenle içmeme rağmen fena öksürük yaptı. Çayın yanında her halükarda iyi gidiyor. 30 lira her gün vergi vermektense işlenmemiş tütün içmek daha mantıklı geliyor bana. Paket sigaraların en önemli artısı ekstradan karbon filtresi ve kağıdının kalitesi, organikliği. Makaron alıyorsun kağıdı naylon alaşımlı, filtre desen elyaf atıklarından filtre ve 40 lira bu. Elle sarmayı öğrenmeli bence her içici, ithal kağıtlar daha az öksürük yapıyor bu arada (gizeh vs.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileride doktor kansersin birader dediği zaman kafaya takmayın bu kafayla normal çünkü büyük ihtimal

küçük yaramazları üzmeyin zaten çalışmıyorlar boyunlarını bükmesinler

tütün sarma sigara normal sigaradan daha az nefesimi kesiyor

sakın başlamayın sonu felaket tonla paranız gitmesin boşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Haziran 2022; 0:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtul hocam kurtul. sigara diye bir şey yok. tütün zehiri o ve çok bağımlılık yapar

• sigara - alkol vs zayıf insanlar içindir. Acıyı saf haliyle deneyim edin

• Base-Collector kullanıcısına yanıt
    tahmin edemeyeceğin kadar saf halini yaşadım merak etme bra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.