< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tusiad'ın tepesinde gözaltı. (2. sayfa)

-
-
Alıntı
metni:Vakıf ve dernekler politik eleştiri yapması yasaya aykırıdır Hangi yasaya?
-
Haaaşşşşşıırrttt diye konudan bi ses geldi, gelip bakayım dedim.
-
Gücü kaybetme korkunuz o kadar arşa çıkmış ki ülkenin altına dinamit koymayı bile meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz.Kendi siyasi görüşünüz ve inanışlarınıza en büyük ihaneti en büyük saldırıyı siz yapıyorsunuz ama bilincinde değilsiniz.Kendinize öyle büyük bir nefret yarattınız ki, elinizdeki güç gidince orta çağı bile gölgede bırakacak bir cadı avına hepiniz şahit olacaksınız.Pandoranın kutusunu artık açtınız.
-
Bu kadarına da gerek. Sadece akpnin getirdiği kanunları uygulamalarıyla bile şuradakilerin nasıl tepki vereceğini göreceğiz. O yüzden ne kadar saçma olursa olsun akpyi savunuyorlar.
-
Rahmetli Necip Hablemitoğlu patronlar klubü hakkında yılllar önce kanaatini böyle açıklamıştı.
Ben Erdoğana’da tepkiliyim , bunların üzerine gitmek için kendi iktidarını eleştirmesini beklemesi , bu kadar yıl bunlara tolerans göstermesi yanlış . Eleştireceksek bunu eleştirelim .
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/tunay_1072/status/1891515929286045923?s=46&t=zMrb29c6mX3k18Be6fRx1w
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz sevgili sanayicilerimizi örneğin "TOGG" gibi patenti Türk olan araçlar üretirken haber olarak görünmelerini isterdik.
Sebebi bunlara ülkenin ihtiyacı olması diyebilirim.
Umarım birgün görebiliriz.
TÜSİAD’a dava açılmasına da gerek yok. Türkiye’de çok kazanandan gerekli vergi alınmıyor. Bunlardan gerekli vergi alınsa kendiliklerinden terbiye edilmiş olurlar, adalet de yerini bulmuş olur.
anadolu grubu tusiad üyesi zaten. Belki diğerleride
-
Örneğin İthal bir otomotiv markasının Türkiye bayiliğini alarak
satış ve servisten paralar kazanan babayiğitlerimiz! neden yerli marka otomobil üretme riskine girsin?
Neyse gerçek babayiğitlerimiz elini taşın altına koyarak dün yerli bir otomotiv markası oluşturdular. Bugün çatır çatır üretiyorlar.
Ben bu işi güçlerini birleştirerek çevirebleceğini düşündüğüm zenginlerinizi bu tarz haberlerde görmek isterdim diyebilirim.
Sene de bir milyona çıkabilen sıfır araç satılan ülkemiz Otomativ pazarımızdan bahsetmek istedim.
Bir milyonun ikiyüz binini sen üretsen harika olurdu.
Onları kutluyorum. Ellerini taşın altına koymuşlar.
Üretim derdimize az da olsa merhem olmuşlar.
Yarınlar üretenlerindir
"TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır. Kuklalarla işimiz olmaz, bizim muhatabımız kuklacılardır" ifadelerini kullandı. Erdoğan,"
"KUKLA"
Kaynak:www.hurriyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TÜSİAD'a çok sert tepki: Haddinizi bileceksinizhttps://www.hurriyet.com.tr/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-onemli-aciklamalar-42699765
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi kanun maddesinde yazıyor gösterebilir misin?
-
İstermisiniz bu faiz kararını pas geçsinler
-
TOGG'un ortağı BMC'nin sahibi Ethem Sancak,Zorlu Grubu,Anadolu Grubu bile TÜSİAD üyesi varın gerisini siz düşünün. Kendi adamlarınıza bile sallıyorsunuz. TÜSİAD ile uğraşıcaz diye girmediğiniz kılık kalmadı. Marksist-Leninist, Türk Milliyetçisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 19 Şubat 2025; 20:47:33 > -
tam tersi bütün dünyada sivil toplum örgütlerinin hükümetin politikalarına karşı fikir beyan etme hakları vardır. Zaten kuruluş amaçları budur. Ha demokratik olmayan ülkelerde böyle bir hakları olmaz sadece hükümetin politikalarını övmekle yetinirler.
-
Abov ortalık karıştı.
Zenginlerle ve Kadınlarla kavga edilmez, çünkü hayatta kazanamazsınız. Neden kazanamazsınız? Birisi iş aş verir, diğeride olmazsa olmaz ev kurar, yemek yapar, çocuk yapar.
En önemlisi, sesleri çok çıkar, ortalığı ayağa kaldırır, haksız duruma düşersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Besleme trollere bak tüsiada saldırmışlar. Adamlar birkaç günlüğüne iş durdursa ekonomin durur. Sermayenin size biat edeceğini her dediğinizi emir gibi yapacağını mı sandınız? Para kazanmıyorlarsa senin hükümetini takmazlar, desteği çekerler devrilir gidersin.
-
Konunun başında Marksist-Leninist takılıyordu. Sonlara doğru Türk Milliyetçisi oldu. En sonunda yaşasın Karaoğlan (Ecevit) diyecek.
-
Attığın hesap Furkan Bölükbaşı,Zihni Çakır ve Ahmet A. diye bildiğim tipleri takip ediyor. Onlarda bunu takip ediyor. Fıkra bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 19 Şubat 2025; 20:53:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X