İzmir'de yaşamaya gücünüz yetmiyor diye kıskançlık yapmanıza gerek yok. Enflasyon oranı altında maaşınıza zam yapan İzmir değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tusiad'ın tepesinde gözaltı. (4. sayfa)

-
-
Başlığı
SERBEST BIRAKILDI
Yapsanız iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağcılar solculara neden solculuk öğretmeye çalışır? Ben hiçbir solcunun bir sağcıya sağcılık öğrettiğine rastlamadım. Hiç kimse Tüsiad'ı sol diye savunmuyor, savunulan şey de Tüsiad değil. İşinize geldiğinde düşman olduğunuz kişilerin veya grupların ağzına bakıyorsunuz. Alıntı yaptığın yazı noktasına kadar haklı doğru olmakla birlikte buradaki konu ile hiçbir alakası bulunmamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 20 Şubat 2025; 8:53:9 >
Sen şimdi bu konuda sol kaynak paylaştığın için gitmiş saatlerce uğraşıp aynı yerden kendi fikrine yakın 2012 tarihli bir yazı bulup paylaşmış. Üç gün evvelde Ümit Özdağ İmamoğlu'na salladığı linkleri başka konuya koymuştu. Siyasal İslamcı tayfa böyledir.
-
Pandemi döneminde bunların sahip olduğu işyerlerinin çalışanlarına maaş destek ödemesi yaptılar ya çok garibime gitmişti.
Adama derler senin çalışanına bir nebze verecek ekonomik durumun yokmu diye?
Umurlarında mı?
Devlet baba baksın...
-
Silistreli tip! Sendikaya üye oldukları için işçileri işten atan AKP'li Ferhat Nasıroğlu hangi gruba dahil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 20 Şubat 2025; 10:8:44 > -
Ben orada bir haber paylaştım. Koptimist ar-ge, montaj cart curt diye tutuklamaya olayını kendince aklamaya çalışmış. Ben de dedim ki hükumetin politikası böyle zaten. İşlerine gelmeyince nasıl da 23 yıldır ülkeyi sanki kendileri yönetmiyor gibi davranıyorlar görüyor musun
. Sonra bir taraflarından bir yasa uydurdu vakıflar ve dernekler siyasi eleştiri yapamaz diye. Hangi yasa diye sordum ölü taklidi yaptı.
Ama asıl düşüncelerini biz biliyoruz. Kendi kutsal iktidarlarını eleştiren herkesin hapse atılmasını istiyorlar. Bunu itiraf edemedikleri için ar-ge, montaj, ithalat, solculuk cart curt diye zırvalıyorlar. Bunlara göre karşıt siyasi gruptan birisinin haklarını savunamazsın. Eğer solcuysan bir sermayedarın düşüncesi nedeniyle gözaltına alınmasına karşı çıkamazsın. Eğer İmamoğlu destekçisiysen Ümit Özdağ'ın hapse atılmasına karşı çıkamazsın. Çünkü kendileri karşıt düşünceleri herkesin tutuklanmasını istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne demiş bu anten izmir için ?
-
ondan sonra ülkeye neden yabancı yatırımcı gelmiyor?
hangi şirket gelip şu ülkeye yatırım yapar Allah aşkına? akıl var mantık var. ülkeyi bitirdiler maalesef.
-
Uzun uzun bir şeyler yazılı idi ama hiçbir anlam içermiyordu.
20 senelik eğitim sisteminin sonucunu görebiliyorduk
4x4x4 kafası yaramamış arkadaşa. gelir şimdi " siz solcular bu hale getirdiniz " der.
özkan 2
-
Erdoğan dün bunlara inanılmaz ayar verdi. En az bir kaç yıl düz yürüyemezler.
İnanılmaz, tarihi bir konuşmaydı. Demokrasiye inanan herkes her gün okumalı, ayakta alkışlamalı.
-
Ondan sonra Mehmet Simseki yatirimci icin dil dokmeye Ingiltereye gonderiyorsunuz. Yazik adama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Şubat 2025; 11:35:9 >
Cahil olmak çok güzel bence. Her konuda yorum yapmakta özgürsün.
-
İzmir'in malum gülleri...
-
dikeni batsın yumuşak yerlerine onun
-
Tüsiad akp yi övseydi bu yalamalar tüsiadı yere göğe sığdıramaz,tüsiadı eleştirenlere vatan haini derlerdi...
ülke menfaatleri umurlarında değil çünkü.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X