< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TUSAŞ CEO’su: İki ülke daha KAAN ile ciddi şekilde ilgileniyor (3. sayfa)

-
-
yahu umutsuz olan memleketin gitiği durum.
https://dserver.bundestag.de/btd/19/208/1920883.pdf
buyur almanlar bu dosya'da 2020 yılına kadar giden ne varsa yazmışlar. bunun başka dosyası daha var cevap olarak mahkemeye verilen.
burada sana gönderilen lisanslar, yazılımlar, teknik eğitimler vs hepsi kodları ile yazılmış üstün körü.
neyse isteyen istediğine inanmaya devam edebilir. ben bildiğimi gördüğümü yazıcam. 1976 dan beridir ufaktan da olsa f16 üretiminde lisansla üretimler yaptım GE altında. ne oldu? f16 dileniyordun son 5 sene. f35 vermediler diye.
f35 de ağır çöp. hani görünmezlerdi ya? neden iran hava sahasını geçtim ırak hava sahasına bile giremiyorlar? f35 ve f22 stealth ama avrupa radarlarında. rus ve çin radarlarında test edilmediler ise çöptür bana göre.
-
Peki😀 inşallah yerlileştirmeyi arttırırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
donanımhaber forum
SKANDAL sonrası PDFK yönetimi istifa etti. Tek bir kulüp hakkında yazılanlar istifalara sebep oldu!https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161547832şu mesajım sana bu ülkede neden birşeyin düzgün başarılı olmayacağının kanıtıdır. sadece siyaset değil! her alanda çürümüşlük, aç gözlülük, bencillik hat safada. böyle ülkeler başarılı olamazlar. he ama akp oy uğruna bunu kullanıyor.
-
Aynen öyle iyisini yapacağız ve satacağız.
Şakası bir yana ABD'den uçak alıp izinle uçurmak yerine Türkiye'den alıp en azından uçurmak meşru hedeflerde kullanmak izin almayacak olmaları ciddi bir avantaj.. koyunun olmadığı yerde keçiye (f35'e) abdurrahman çelebi diye çağırma devri bitmiştir.
-
Bir de cahape nin geldiğimin düşün ak parti kötü nün iyisi
İlgilenecekler tabiki, niye ilgilenmesinler amerika'ya onlarca taviz verip alsan da istediğin gibi kullanamayağın aşırı masraflı bir uçağı almak yerine KAAN'a kurbana girer gibi önden isim yazdırmaları para yatırmaları bunu da ilan etmeleri çok doğal bir sonuç...
yakında hava savunma sistemlerinin satış haberlerini okuyacağımızı düşünüyorum, neticede savunma sistemlerinin ne kadar önemli olduğunun İran maşasının elimine edildiği şu günlerde güzel güzel yedire yedire TV'lerde izliyoruz... kro hassasiyetinden hallice füzeleriyler yaptıklarını da görüyoruz, neyse işte savunma sanayi iş başında daha iyileri yapmakla meşgul, zoruna gidenlerin borusuna gitsin demek lazım...
-
chp kötü iş yaparsa kimse bir daha seçmez. 30 sene öncesi gibi olur.
-
CHP gelirse Garanti hocam ülke deneme tahtası değil .
Ayrıca bencillik gurur mal hırsı Allahın en abid kulunda bile var önemli olan bunları kontrol etmek. Ülkeye hatta ülkelere dair bu kadar umutsuz olma 😃
Savunma Sanayi ihracatları uzun solukları sözleşmelere dayanan ihracatlardır. Sözleşmeyi yapar yapmaz sözleşme tutarının tamamını almıyorsunuz. Kaan için ise yanlış hatırlamıyorsam 120 ay içerisinde teslim edilecek diye geçiyor sözleşmede. Bununla birlikte sınırla kaynaklar ile birçok proje geliştirilmeye çalışılıyor. Yani yapılan ihracattan gelen kaynak yine başka bir projenin geliştirilmesi için kullanılacaktır diye tahmin etmek zor değil.
-
Eyvah eyvah. Kötü haber !
İç düşmanlar,
viledacılar,
kalorifer petekçileri
Alarm ! alarm ! alarm !
-
yorumlara bakıyorum da yahudi ve batı aşıkları yorumlarda baya bi kudurmuş. o kadar saçmalamışlar ki kendilerini komik ve acınası bir duruma düşürmüşler. bu tipler varken ülkenin cidden düşmana ihtiyacı yok.
-
Bence üretip kendimiz kullanalım. 10 milyon nüfuslu israilin 600 uçağı var diyor gemini. Türkiye nin 1056 diyor. Modern uçaklarda baya bir gelişirsek güzel olur. Umarım savunma sanayimiz gelişmeye devam eder çünkü orta doğudaki en güçlü ülke olmamız şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deli gibi tüm platformlara ihtiyacımız var deli gibi !!!
Düşman çatlatan şeyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abd bizi el altından silahlandırıyor diye yorumladım
Kötünün iyisi mi?
-
amaç seni silahlandırmaktan ziyade, nato silahlanma gücünü/hızını arttırmak, rus ve çin pazarının etkin olduğu asya ve afrika pazarında o iki ülkenin pazar paylarını kısmak.
bizimkiler de seviniyorlar işte.
-
Trde montaj yaplıyor. Döşeme ıvır zıvır basit parçalar tr, aktarma motor vs dışarıdan gelir.
Türkiye'de bu işi GE gölgesinde yapıyor. General Electric yani amerikalı şirket. GE çekilse çivi bile buramazlar. o derece durumlar kötü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X