|
TUSAŞ, Brezilyalı uçak şirketi Embraer’in ile ortak üretim yapacak

-
-
iyi de bizim vereceğimiz teknolojiler güzel yazılmış, biz ne elde edeceğiz diye soru doğuyor, herhalde biz de sıfırdan bir uçak üretim tasarım sürecini elde edeceğiz, sivil askeri bir yolcu uçağı tasarım sürecimiz kısalacak, yoksa biz de yukarda yazdığı gibi metal ve kompozit yapıların üretimi ve montajı, gövdelerin, bileşenlerin son montajı, test ve üretim uçuşları ve boyama konularındaki stratejik yeteneklerinin hepsi var. buradan da brezilaylı şirketin toplama uçak yaptığını ama diğer bütün yeteneklerin olmadığını anlıyoruz, biz de ise tam tersi bir durum var şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 3 Nisan 2025; 23:19:02 >
-
Çok güzel gelişmeler, Brezilya bu uçakları sabrederek yaptı, birileri al bunu sana daha ucuza verelim dese de devam etti, bizim de Kaan savaş uçağımızdan vazgeçmemiz lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne yaparsan yap, En iyisini yap. -
Burada maksat para kazanmak, f35'e parça üretiyorduk, oradaki kaybımızı kapatırız, tusaş zaten dünyanın büyük uçak şirketlerine parça üreten bir şirket.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne yaparsan yap, En iyisini yap. -
hocam teknoloji transferi yapacağımız yazıyor ne para kazanması karşılıklı tekn. transferleri olacak biz elimizde ne var ne yok vercez onlar da bize sıfırdan bir uçak tasarımını öğretecek şu an onlar toplama yapıyor biz toplama da olsa yapamıyoruz yolcu askeri uçak jet. ha biz yapamaz mıyız yaparız ama zamandan tasarruf edeceğiz biz de sıfırdan UÇAK yapmak onlarca yılı alır.
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
"Embraer ile ortak AR-GE ve üretim anlaşması yaptı" diyor haber, diğer yazılanları boşver, oradaki üretim anlaşması önemli, diğerlerini çöpe at.
haberde yazan ifade, çöpe atamam ateş olmayan yerden duman çıkmaz:
Yapılan anlaşmaya göre TUSAŞ, Embraer uçakları için metal ve kompozit yapıların üretimi ve montajı, gövdelerin, bileşenlerin son montajı, test ve üretim uçuşları ve boyama konularındaki stratejik yeteneklerini Embrarer ile paylaşacak.
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
Tusaş'a yeni kabiliyet yükleniyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Damat yüzünden tusaş ın başarısı her zaman gölgelendi reis gittiğinde dama ta çekilir ortadan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Almanyada ki Türk iş adamı tarafından alınan uçak üreticisinin hibesini kabul etmediler zamanında. Amerikadaki uzaya uydu ve insan taşıyan Türk firmasıylada anlaşamadılar.5 -6 sene içinde birşeyler yapılırdı.Artık anlamak istemiyorum.
-
Yine pablo usta yapacak biz yaptık diye satacaklar
-
Şimdi seni hain ilan etmesinler dikkat et.
_____________________________ https://forum.donanimhaber.com/islam-dini-matematiksel-mantiga-uygun-mudur-yapay-zeka-botuna-sordum--154562755
https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108
**************************************************************************** -
uçağı toplamasını ve uçurmasını öğretecekler inşallah bize. yoksa zamanda sıkıntı olmasa tusaş baştan bir sivil uçak tasarlayıp uçurabilir. nitekim alt sistemlerini zaten yapıyoruz ki onlara da öğretecekmişiz habere göre, ama zamanda tasarruf için böyle bir ortaklığa girişilmiş anladığım.
brezilyalı şirket bir uçağı herşeyi ile yapabilecek bir hale yaklaşırken biz de bu sektöre girmiş olacağız bu anlaşma ile bence.
70-80 kişilik En küçük yolcu uçaklarından üretmek dileğiyle.
Anadolu'nun 800 Km'den yakın ve nüfusu 750.000 altındaki şehirlere her gün uçak kalkmıyor.
-
Ortak üretim değil, taşeronluk.
işiniz gücünüz algı oluşturmak, halkı kandırmak.
Embraer'in 2035 yılına kadar tüm üretim hattı doluymuş.
uçak yetiştiremiyormuş.
üretimi hızlandırmak için bazı komponetlerin üretimini Tusaş'a yaptıracak.
hepsi bu....
_____________________________ "Sürekli savaşların yaşam kanunu olduğu bu dünyada, savaşmak istemeyen yaşam hakkına sahip değildir." Adolf HİTLER
En Beğenilen Yanıtlar

Tusaş'a yeni kabiliyet yükleniyor..
|
iyi de bizim vereceğimiz teknolojiler güzel yazılmış, biz ne elde edeceğiz diye soru doğuyor, herhalde biz de sıfırdan bir uçak üretim tasarım sürecini elde edeceğiz, sivil askeri bir yolcu uçağı tasarım sürecimiz kısalacak, yoksa biz de yukarda yazdığı gibi metal ve kompozit yapıların üretimi ve montajı, gövdelerin, bileşenlerin son montajı, test ve üretim uçuşları ve boyama konularındaki stratejik yeteneklerinin hepsi var. buradan da brezilaylı şirketin toplama uçak yaptığını ama diğer bütün yeteneklerin olmadığını anlıyoruz, biz de ise tam tersi bir durum var şu an.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X