Numara taşımada bekleme süresi .yok istediğiniz zaman taşınırsınız FATURASIZ da kampanyalardan ki paketleri vermiyorlar Diğer paketleri alırsınız . Ama Faturalı tarifelere gelerek kampanyalardan kayıt ücreti ödeyerek yararlanırsınız . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (851. sayfa)

-
-
Bir süre bekleyip öyle taşımak lazım o zaman.
Bana 759 TL ye önerdiği paketi yıldızlı günler diye yeni aboneye 450 ye öneriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfada ki Faturalı Tarifelere geçebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size paket değil tarife önerirler
Farklı operatöre taşınıp Hat açılınca dediğiniz tarifeye tekrar taşıyıp kampanyadan yararlanabilirsiniz
tabi bunuda yeni Fatura döneminde yapmanız lazım
İlk sayfada detaylı bilgi mevcut
Aralık ayına kadar çok şeyler değişir bakacağız göreceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok cazip gelmedi. Millet özel teklifler alıyor. Benim de alma şansım yok mudur ? 🥲
İlk sayfadakilerden başka cazip olan hangi teklifi almışlar ki?
-
%40-50 arası indirim alanlar gördüm. Size özel teklifler kısmına düşmüş, o yüzden öyle söyledim ama konuya çok vakıf değilim. Yanlış anlamış ta olabilirim. Ben tekrar ilk sayfaya göz gezdireyim.
Şaşmaz Prime 40GB
40GB +1000DK + 250SMS 300TL
Bu paket için ne düşünüyorsunuz ? Daha iyi bir teklif var mıdır sizce ? Bu fiyat bandında daha çok veri sunan bir paket görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 23 Temmuz 2025; 9:50:10 >
Siz Faturasızdan Faturalıya geçeceksiniz .
İndirim alanlar Faturalı kullanıp teklif alanlar 2000 Tl lik taahhütsüz fiyattan %40 ile %50 indirim alıyorlar .
Ama fiyatları ilk sayfadaki tarifelerden de uygun olmuyor .
Anca ceo ya yazarsanız uygun tarife sunuyorlar .
Öyle bir paket yok .Yazdığınız paket değil tarifedir .Yeni Kampanya çıkmadığı sürece ilk sayfadaki tarifelerden başka tarife çıkmaz size
-
Merhaba arkadaşlar. Taahhüt yakında bitiyormus. Şu şekilde bir sms geldi. Müsait olup bakamadım. Telefonda verilen teklifler ile mobil uygulama da verilen teklifler aynı mı? Ayrıca taahhütün biteceği tarihi nasıl öğrenebilirim?
quote:
Degerli musterimiz, Turk Telekom mobil taahhudunuz yakinda sona erecek. Sinirli sure gecerli olan teklifimizi paylasmak icin 05555551500 numarali hattan aradik ancak size ulasamadik. Kampanyamizla ilgili bilgi almak ve firsati kacirmamak icin bir sonraki aramamizi yanitlayabilirsiniz. B001
Uygulamadaki teklifleri sunuyorlar
uygulamaya girip işlemlerler taahhütlerim kısmından bakabilirsiniz
Arkadaslar 1 gun kaldi. Baska operatore gececegim. Bugun mu yarin mi gecmeliyim? Taahhudun bitmesini yani 26 Temmuz gece 00:00 mi beklemeliyim. Faturalidan faturasiza gececegim tekrar operator degistirmek icin 90 gun mu bekleniyordu birde bunu ogrenmek istiyordum?
-
-
Tam 1 yıl önce 195 TL'ye 30gb 1000gb sms vs aldım
Bugün son gün. Faturasıza geçireyim dedim ve müşt hiz aradım. Otomatik mesajla "size özel aynı tarife 250 TL'den devam etmek ister misiniz? " diye sordu.
Kabul ettim. Son gün arayacakların bilgisi olsun, dikkat etsin
-
bugün de yarında başvurabilirsiniz ha deyince geçiş olmuyor ki . Cayma ödememek için 27 Temmuzdan itibaren diğer operatörde olmanız yeterli
Sizin yaptığınız geçişlerde 90 Gün hiç bir zaman beklenmiyordu hala beklenmiyor .
ilk sayfada aradığınız cevaplar mevcut bakabilirsiniz
-
Bugün geçiş yaparsan taahhütünden 2 gün ile 1 ayın mundar olacak
27 Temmuz 00:01 de kabul edersen 12 ay kullanımın olur .
-
Bugün son değil yarın son gününüz Faturasıza bugün de yarın da geçerseniz cezai bedel ödersiniz .
-
Peki 27sine girdiğimizde önerilen teklifin iptal olma ihtimali var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 25 Temmuz 2025; 13:35:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X