Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilalcan94 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.081
Cevap
389
Favori
869.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vardır

İlk sayfada bilgisi mevcuttur  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Soyle bir ibare var ya ona istinaden sordum. "İlk abonelik sözleşmenizin üzerinden 90 gün geçtikten sonra istediğiniz zaman numaranızı taşıyabilirsiniz." Simdi ben TurkTelekomdan Vodafona gececegim icin yeni sozlesmem olacak ama faturasiz oldugu icin bu 90 gun faturasizda da gecerli mi onun icin sormustum.

• mapel M kullanıcısına yanıt

iLK Sözleşmeden kasıt hattın ilk defa aktif olması 90 gün süre geçtikten sonra eskimiş oluyor .

Siz de ilk defa taşıma yapmayacağınız için sorun olmayacak sorun olmayacak  

Teşekkürler. Peki Kontrol sizde paketi tüm paketlerde uygulanabiliyor mu? Hattı çocuk kullanacak da.

Simdi anladim sagolasin. Bu arada simdi Vodafone bayiinden geliyorum hattimi faturalidan faturasiza tasimak istiyorum dedim adamlar bizler faturasiz tasima islemi yapmiyoruz dediler. Faturasizlar onlinedan oluyor diyorlar. Ona da kurye parasi aliyorlar sanirim. Bu telefon operatorleri gercekten buyuk soyguncu.

• thorondor06 kullanıcısına yanıt

Pakete uygulanmıyor

Tarifeye uygulanıyor .

Tarifeniz aşımsız değilse .Uygulamadan ek paketler kısmında çıkıyorsa alabilirsiniz .

Bilmeyenleri kandırıyorlar böyle .

Bayiyi şikayet ederek işlem yaptırabilirsiniz .Bayiden de online da taşıma yapabilirsiniz.

Değişmediyse Online olarak Faturasızda en son sim kartı bayiden alıyordunuz

Konusunda detaylı olarak sorabilirsiniz .

Temmuz başında bir hattımıTurkcell veya Vodafone'a taşıyıp git-gel yapacaktım. 2 Turkcell bayi kendilerinde faturasız mnt olmadığını ancak faturalıya taşıyabileceğini söyledi. Bunun üzerine Vodafon online sitesinde, internetten sipariş oluşturup bayiide teslim al seçeneğini işaretleyerk bayiiye gittim. Durumu anlatınca işlemlere başladı, edevlet onayı istedi, gelince hangi tarifeyi seçeceksiniz diye sordu eleman. En başta faturasıza geçeceğimi, referans numaramı vodafone online dan aldığımı hatırlatınca, biz faturasıza taşıma yapmıyoruz sadece faturalıya taşıyoruz dedi. Madem öyle neden 10 dakika uğraştırdın dedim, cevap yok tabii, hesapta ne kilitlerse. Akşam eve dönünce bütün bu Turkcell ve Vodafone bayiilerini isim isim BTK dan şikayet ettim, ertesi güne çağrı merkezlerinden aradılar, faturasız ile faturalı hat işleminin birbirinden hiçbir farkı olmadığını, aynı sim karta hangisini tanımlarsa o şekilde kullanılacağını ve elimizde faturasız yok argümanının tamamen yanlış bilgi olduğunu, buna binaen bayiiler hakkında gerekli işlemi yapacaklarını söylediler. Gerisi onlara kalmış. Sözün özü memlekette herkes çakal olmuş. Vatandaş iletişim özgürlüğü kapsamında hattını istediği şekilde taşıma hakkına sahiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Uygulama güncelleme geldi ikinci sil süpürü yazıyor

bide titi gelmiş TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

ikinci sil süpür de hata veriyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• quote:

Orijinalden alıntı: gt2pro55

ikinci sil süpür de hata veriyor

Selfy 2. Sil süpür gelmiyor diye sürekli geri bildirim göndermiştim

Güncelleme yayınladılar

Bende yaparım bakalım benim 3 hatta gelmiyor

Gelecek mi ?

• Selfy 2. Sil süpüre tıklayınca bu şekilde hata veriyor bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

mağazadan uygulamaya son güncellemeden ikinci sil süpür hata veriyor diye geri dönüş yapın . Yakında yeni güncelleme yayınlarlar .

• Taahhüt bugün doldu güzel teklif gelmedi numara taşıma mı yapmak mantıklı kontörlü mü

• Akletmeklazım kullanıcısına yanıt

Taahhüttünüz daha dolmadı.

26 Temmuz 23:59 a kadar devam ediyor .

İlk sayfada yapabilecekleriniz yazıyor .Bakıp karar verebilirsiniz.

• Yarın faturasiz hatta geçiş için müsteri hizmetlerini arayacam.

Benim taahhüt bitti, söz yazıp gönderiyorum taahhüdüz bulunmaktadır diyor.

buradan yürüyemeyiz dimi.

• Beyler bugün taahhüt yeniledim. ama sonradan 60gb bana fazla olduğunu düşünmeye başladım. 14 gün cayma bedeli vb çıkmıyormus galiba. Müşteri temsilcisini arayıp 40gblik bir pakete geçsem ekstra bir şey öder miyim?

• 60 gb 380 tl olarak turkcellden geçtim iyimi sizce ? Geçen sende turkcellde aynı paraya kullanmıştım gerçi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.