|
Türk Telekom cayma bedeli yüzünden Turkcell 45+45 gb olanı kaçırdım. 520 TL idi dün, şimdi olmuş 650 TL. Yerin dibine batsın bunların cayma bedeli. Kan emiciler. |
|

|
Türk Telekom cayma bedeli yüzünden Turkcell 45+45 gb olanı kaçırdım. 520 TL idi dün, şimdi olmuş 650 TL. Yerin dibine batsın bunların cayma bedeli. Kan emiciler. |
|
|
online başvurup sim kartı 25 inde alabilirdiniz ya taşınacak ya da mevcut teklifleri 27 sinde kabul edersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Taahütüm yarın (26 Kasım 23:59) bitiyor; - Taahhüt bittikten sonra paketim otomatik yenilenmesin, hiçbir tarifeye dahil olmadan beklemek istiyorum, mümkün mü? - Bugün Turkcell'e geçiş başvurusu yapmayı düşünüyorum ama dilekçe TT'ye taahütüm bitmeden giderse cayma bedeli öderim diye korkuyorum. - Bir diğer durum ise, taahütüm yarın bittikten sonra uygulamadaki TT kampanyaları bir anda yok olur mu? (Turkcell işi kesin değil, belki TT'de kalabilirim. Fotoğraf biraz eski, belki bu kampanya bitmiş olabilir?) ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Kasım 2025; 18:9:56 > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
1) bayi doğru demiş sizin bildiğiniz eskide kaldı değişti hattınızın 27 Kasım itibariyle diğer operatörde açılması lazım 2)dönebilsiniz Faturalı olarak fatırasız isterseniz 90 gün geçmesi lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
.Siz paket kullanmıyorsunuz tarife kullanıyorsunuz . Tarife hakları olmasan hat açılıp kullanılmaz yani mümkün değil .Tarifendeki hakların 27 sinde otomatik yenilenir .Kullanmak istemiyorsan kullanmayabilirsiniz . Dilekçeyle işinİz yok sistem hattın karşı operatörde aktif edildiği tarihe bakar başvurabilsiniZ. 27 si itibariyle açıldığı taktirde başka taahhütünüz yoksa cayma ödemezsiniz tt kampanyaları yaklaşıl 4 hafta kadar kalıyor .Geldiği tarihe göre hesaplayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benzer durumdayız yalnız bana sunulan tarifeler arasında 15 GB yok 12 GB var 227,45 TL taahhüt yarın doluyor ya 1-2 gün daha bekleyeceğim ya da Turkcell 20 GB teklifine bakacağım karar veremedim. Aslında telekomdan memnunum bi sorun yaşamadım. |
|
Resmini attığım Turkcell tarifeleri ve Vodafone'un 10 GB 178 TL tarifesi falan kampanyalar sonlanmış. Bugün AVM gidip sordum, yakın zamanda tekrar olmaz dediler. Mecburen attığım o TT'nin taahhüt uzatma tarifelerinden birini kabul edeceğim gibi duruyor... Turkcell 10 GB 200 TL bitirmeseydi, ayın 27'sinde ona geçebilirdim. Operatörler çakallık peşinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Kasım 2025; 23:34:10 > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bendede aynı durum var. Taahhüd bitti yazıyor.Perşembe günü PTTCEL geçmek istiyordum. Yarın yani çarşamba geçsem olur mu. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Biraz daha aşağıda Fatura Kesim tarihi 26 Kasım 2025 23:59 yazıyor. Yarın mı Perşembe mi geçiş yapmak lazım anlayamadım. |
|
Geç geç cayma bedelini yüklesinler Nereye geçmeyi düşünüyorsunuz yani ne yapmayı düşünüyorsunuz cayma bedeli ödememek için 27 Kasım itibariyle diğer operatörde olmanıZ lazımm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gerçekten öyle hocam abatmışlar iyice eskiden böyle değildi , 1 ay kala çıkınca taahhüt çıkmıyordu şimdi saatleri beklemece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben dün Turkcell mağazasında afişi görmüştüm fakat tam taahhüdün bitimini bekledim. Bugün taahhüt bitince uygulamaya baktım diğer sunulan teklifler kalkmış ama yeni olarak 15GB tarifesi gelmiş şu an kullandığıma yakın o yüzden mantıklı geldi ona geçeceğim. Uygun tarife gelmeseydi aslında Aralık ayını bekleme düşüncemde vardı muhtemelen yıl sonu özel tarifeler gelir diye düşünüyorum. |
|