TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (22. sayfa)
1 Mobil
-
-
26 Kasım Türk Telekom taahhüdü bitiyor, yoksa beklemek sorun değil de bu sefer oradan gol yiyeceğiz.
_____________________________ -
-
Hepsi birbirinden beter, bir vatandaşlar da zavallı gibi bir ona bir ona gidip gelip duruyoruz. Çocuk gibi oynatıyorlar bizi. Lanet olsun böyle düzene.
-
Türk telekomdan uzak durun. Bu yaptığı insanları aldatmak gözgöre göre cebindekini çalmaktır. İki gün üç gün için 1000tl 2000tl borç çıkarmak hangi vicdana sığar. Bu kadar mı düşmüş türk telekom. Yazıklar olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Ya şu lanet cayma bedeli meselesinden bekledik hocam maalesef. Turkcell de bir tuhaf, tam millet sana gelecekken bu zam ne alaka yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Son gün farklı operatöre geçince taahhüt sorunu olmuyor di mi? Aslında TT'den pttcell e geçmek istiyorum. Yorumlardan gördüğüm aynı gün bile geçiş sağlanabiliyormuş.
_____________________________ | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|
| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |
-
Ttden pttcele çok hızlı olur geçiş aynı altyapıyı kullandıkları için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
geçecekseniz 27 sinde geçin
26 sında geçenlere cayma yüklenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Aynı gün geçiş sağlanıyorsa mantıklı, birde bunlarla uğraşmayalım.
_____________________________ | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|
| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |
-
Bakalım ben 26 da gidiyorum. Gelişmeleri yazarım. Normalde normal faturam birde kalan aylık vergiler gelmesi gerekir. Olmazsa uğraşırım onlarla .
İşin kötüsü mecburen geri dönerim. Turkcell bize pahalı. İş yerinde Vodafone çekmiyor . Dönüp dolaşıp geri gelicez ona yanarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1) Arkadaşlar Türk Telekom tarifem 27.11.2025 00:00 'da bitiyor. Bugün Türk Telekom bayii ile görüştüm. 27'si olsun öyle Vodafone geçin aksi takdirde cayma bedeli ödeyenleri gördüm birkaç gün önce dahi geçmiş olsalar dedi. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Benim bildiğim bugün ya da yarın Vodafone geçsem bir cayma bedeli ödemiyorum ancak emin olamadım.
2) Vodafone yeni müşteri kampanyaları güzel gibi ancak önce faturasız bir pakete geçip sık seyahat ettiğim yerlerde internet çekim gücünü test etmem gerekir. Duruma göre tekrar Türk Telekom'a yeni müşteri kampanyalarıyla geri dönebiliyorum değil mi?
yarın bitiyor, bugün geçiş için başvurdum. durumu burada paylaşırım
Saat sürmeden geçişiniz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Ekleyin de bakalım
Bide geri gelince hoşgeldin ücreti alacaklar
Geçen sene de git gel yaptım onu almadılar ilginç şekilde. Unuttular galiba
Bak şimdi iyice ayar oldum. 4 ay Turkcell faturasız da kalayım en iyisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt