Şimdi Ara

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
15
Favori
21.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Aynısını yaşamıştım bi kaç güne çok daha uygun fiyatla kampanya yapar turkcell.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

26 Kasım Türk Telekom taahhüdü bitiyor, yoksa beklemek sorun değil de bu sefer oradan gol yiyeceğiz.

Valla hocam telekomun allah belasını versin ki durum bu.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Hepsi birbirinden beter, bir vatandaşlar da zavallı gibi bir ona bir ona gidip gelip duruyoruz. Çocuk gibi oynatıyorlar bizi. Lanet olsun böyle düzene.

Balık baştan kokar.

Siz napıyosunu lan diyen yokki. Sabit internette öyle mobil operatörde öyle.

• Türk telekomdan uzak durun. Bu yaptığı insanları aldatmak gözgöre göre cebindekini çalmaktır. İki gün üç gün için 1000tl 2000tl borç çıkarmak hangi vicdana sığar. Bu kadar mı düşmüş türk telekom. Yazıklar olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Kasım 2025; 12:29:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Ya şu lanet cayma bedeli meselesinden bekledik hocam maalesef. Turkcell de bir tuhaf, tam millet sana gelecekken bu zam ne alaka yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Son gün farklı operatöre geçince taahhüt sorunu olmuyor di mi? Aslında TT'den pttcell e geçmek istiyorum. Yorumlardan gördüğüm aynı gün bile geçiş sağlanabiliyormuş.

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Ttden pttcele çok hızlı olur geçiş aynı altyapıyı kullandıkları için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

26 sında geçenlere cayma yüklenebilir

Aynı gün geçiş sağlanıyorsa mantıklı, birde bunlarla uğraşmayalım.

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bakalım ben 26 da gidiyorum. Gelişmeleri yazarım. Normalde normal faturam birde kalan aylık vergiler gelmesi gerekir. Olmazsa uğraşırım onlarla .
    İşin kötüsü mecburen geri dönerim. Turkcell bize pahalı. İş yerinde Vodafone çekmiyor . Dönüp dolaşıp geri gelicez ona yanarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Arkadaşlar Türk Telekom tarifem 27.11.2025 00:00 'da bitiyor. Bugün Türk Telekom bayii ile görüştüm. 27'si olsun öyle Vodafone geçin aksi takdirde cayma bedeli ödeyenleri gördüm birkaç gün önce dahi geçmiş olsalar dedi. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Benim bildiğim bugün ya da yarın Vodafone geçsem bir cayma bedeli ödemiyorum ancak emin olamadım.

2) Vodafone yeni müşteri kampanyaları güzel gibi ancak önce faturasız bir pakete geçip sık seyahat ettiğim yerlerde internet çekim gücünü test etmem gerekir. Duruma göre tekrar Türk Telekom'a yeni müşteri kampanyalarıyla geri dönebiliyorum değil mi?

Ekleyin de bakalım

Bide geri gelince hoşgeldin ücreti alacaklar TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... 

Geçen sene de git gel yaptım onu almadılar ilginç şekilde. Unuttular galiba
    Bak şimdi iyice ayar oldum. 4 ay Turkcell faturasız da kalayım en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.