Şimdi Ara

TURKSAT FLAT ÇANAK ANTEN ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
14.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük ve montajı zor olan çanak antenlere göre daha estetik ve küçük olan düz antenin prototip çalışması tamamlandı. İstenilen renge boyanabilen düz anten, görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak.Düz antenlerin, sinyal bakımından diğer antenlerden hiçbir farkının olmayacağına dikkati çeken Gül, "Çanak antenlerdeki performansın aynısını düz antende de görebileceğiz. Teknolojisi farklı olan düz antenin sadece yapısı değişik. Anten üzerinde 256 tane 16x16 boyutunda küçük antencik var. Bunlardan gelen sinyal noktalarıbirleştiriliyor. Bu antende ileri teknoloji kullanıldı" diye konuştu. ....

hd ready teknolojiye sahip elektronik ürünler
    TURKSAT FLAT ÇANAK ANTENDE SONA GELİNDİ
    http://www.full-hdready.com/2014/12/turksat-flat-canak-antende-sona-gelindi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 29 Aralık 2014; 21:08:37 >

• Hani uydu antenleri kaldırıyorlardı
  • Canak antenden iyidir. Bakalim kac liradan kitleyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35*35 Cm ebatlarında olacakmış. Bunlarda açı ayarlamak olmayacak diye biiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 30 Aralık 2014; 11:02:36 >
  • Bunu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,LNB çift çıkışlı.trt hd kanallarını izleyememe dışında sorunum yok Allaha şükür.Inşallah bu anteni daha da geliştirip sunarlar.

• trt hd yayınlarını izleyememek nasıl sorun olmuyor anlamadım sorun antenden mi kaynaklı yoksa ayarsızlıktan dolayımı göstermiyor? ayrıca kurulumu standart çanak kurulumu gibi mi yoksa doğru yöne bakması yeterlimi oluyor anlatırsanız sevinirim
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Izleyememe dışında sorunum yok:izleyememekten başka sorunum yok...
    Ince ayarla lnb ayarı ile düzelebilir belki,denemedim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB452229F -- 9 Ocak 2015; 13:07:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antenin içinde lnb varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

10 seneden uzun süre uydu satışı yaptım, bu antenler 90 lı yılların sonuna doğru da vardı. Avrupa'da yoğun kullanılıyordu. Yeni bir şey değil, şaşırdım haberi görünce.

• Kar birikir bunda
    çöp

• Yukarıdaki fotoğrafta bulunan antenin üzerinde kar gören var mı?
    Evet içinde lnb var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB452229F -- 9 Ocak 2015; 19:47:44 >
  • Arçelik / Beko bu antenlerin dikdörtgen olanlarından çıkartmıştı bir ara. Hala var mı bilmiyorum ama pek tutulmamıştı galiba...
    http://www.astekteknoloji.com/pinfo.asp?pid=2262 (Fiyatta epey tuzluymuş , böyle olursa kimse almaz.)
  • İnternette bunların satışı var. 100 liradan başlıyor
  • Bu içinde "LNB" olan çanak modellerinden değil arkadaşlar.... Farklı bir teknoloji kullanılmış ve gerçekten tasarımı ve mühendisliği çok iyi bir ekiple tamamlanmış....
  • cok pahalo 200 civari.fiyat var 35 tl canak varken kimse almaz

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Bir de şu var tabii.200 lira verdik aldık bu mereti. Sonra ikinci bir receiver bağlamak istediğimizde bundan bir tane daha alacağız.
    Çanakta olsa bir tane ikili lnb alır çözeriz durumu.
    Çanak forever.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bir de şu var tabii.200 lira verdik aldık bu mereti. Sonra ikinci bir receiver bağlamak istediğimizde bundan bir tane daha alacağız.
    Çanakta olsa bir tane ikili lnb alır çözeriz durumu.
    Çanak forever.

Çok güzel bir tespit, çoklu receiver sistemlerinde nasıl olacak acaba?
  • Kusura bakmayın konuyu hortlatçam ama arkadaş çift çıkışının olduğunu söylemiş. Resimdeki gibi bir multiswitch ile sayı arttırılabilir sanırım.

• Var mı gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

Var mı gelişme?

Yerli marka var mı bilmiyorum ama yabancı markalı olanlar satılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Ancak 60 cm'den ufak olanları pek iş görmüyor ve 60 cm olanları normal çanaklardan 4-5 kat daha pahalı, bu sebeple fazla tercih edilmiyorlar.

63 cm olanından alacaksanız ges 600 alabilirsiniz. Hepsi digital ve antenci siteleri zaman zaman bu ürünlerde indirim yapıyor. Web üzerinden alacaksanız bu siteleri takip edebilirsiniz, pek satılmadığı için genelde stok sorunu yaşanıyor.

http://www.gessat.com.tr/ges-600-tru-flat-63x63/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.