|
Türksat 7A'nın 2029'da hizmete girmesi hedefleniyor
-
-
Uzay teknolojisinde daha hızlı ilerlemeliyiz
-
Ne desem bilemedim, eyvallah haber güzel insan seviniyor fakat bunun halka anlatımı noktasında sinir bozucu durum var, kanun hükmünde kararnameyi okur gibi anlatımın bırakılması lazım..:)
Sadede gelirsek halen aktif çalışan Turksat 3A 'nın ömrü bitiyor ve bunun yerine Turksat 7A'yı hazırlıyorlar, elbette teknolojik olarak 3A'dan çok daha üstün ve yüksek kapasite ile gelecek, Turksat 7A 'nın 2029'da hizmete alınacağını anlıyoruz...
-
Modası geçmiş yer eksenli uydu teknolojisi ile nasıl yüksek kapasite olacak?? Starlink'e izin vermeyerek akıllarınca tekel olacaklar.
_____________________________ -
Niyetiniz iyi olabilir ama malum partiye prim vermemeliyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
o zamana mazot 100 tl olur mu
ben hep 100 liralık alıyorum
Bu yapılanlara inanmayanlar nasıl uydu alıcılarını nasıl Turksat'a çevirip TV izlemiyor herhalde merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Kanalların %95'i iktidar yandaşı olunca ve RTÜK gibi yandaş bir kurum tarafından denetlenince insanların televizyon izleyesi de kalmıyor. Dizilere, filmlere, programlara baksan kalite yine yerlerde. Senelerdir televizyon izlemiyorum, bir eksikliğini hissetmedim. Teknolojiden bahsedilen ülkede; uber yasak, paypal yasak, starlink yasak, discord yasak, kısaca tekeline alamayacakları her şey yasak.
Bende zaten TV+’dan bir iki belgesel kanalında yayınlanan değişik şeyleri geriye alarak izliyorum o kadar. YouTube’dan muhalif ve iktidar yanlısı içerikler oluyor zaten oralardan takip ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Ben elektrik kullanıyorum ileride de kendi elektriğimi kendim üretirsem hiç öyle şeylere ihtiyacım kalmayacak inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Evet bende inşAllah Esenyurt'da kendi nükleer enerjimi üreteceğim hatta yurtdışına bile satabilirim artarsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben balkona koymayı düşünüyordum malum apartmanda başka türlü olmuyor. İzin verseler apartman dış kaplamasını renkli pv ile değiştiririm.
En iyi çözüm yurt dışında insanlara PV tarlalarından panel satan i kooperatifler var çıksa hemen girerim. Ama malum hükümet bu konuyu bir türlü yaymıyor o konuda başarısızlar.
Hmmm.... 2027 de de uydu fırlatma rampamız olacakmış. Demek uydumuzu biz yapacağız..... E, inşallah.
AKP yi tanıyorsam, uydu rampası alır, monte eder, uyduyu da başka ülkeye sipariş verip, yerli-milli algısıyla halka satar.
Hayırlısı olsun.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

swat882
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt