Şimdi Ara

Türknete başvurmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizlide yaşıyorum binada fiber var ve altyapısı yeni diye biliyorum. Sitelerinde de 75 mbps kadar alabilirsin yazıyor fiyatı da uygun. Fakat internette bir sürü olumsuz yorum okuyorum. Gün içinde internet kesilmesi, müşteri hizmetlerinin olmaması,. Bir problem çıktığında çözülmesi çok uzun zaman alabiliyormuş. Tahattütün bitmesine 5 gün var karar veremedim hangi firmayı kullanacağıma. Kablonet de güzel duruyor ama akıllı sınırsız hizmetleri çok saçma. Benim en çok kullandığım saatlerde internetin hızının 4 te 1 ine düşmesi çok kötü. Türk Telekom ve superonline hayatta kullanmam. Denizlide Türknet kullananlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Merhaba,

Turknet'ten şikayetçi olanlar kadar benim gibi memnun olanlar da var. Bence deneyin zaten ilk ay memnun kalmazsanız paranız iade ediliyor diye biliyorum.

• Tabiki Hayır uğraştığınıza değmez benim fikrim bu aralar yerlerde sürünüyor şikayetler birikmiş çözebilen kimse yok üç beş tane memnun olan çıkması normal o kadar da olsun artık.
  • Deneyin derim. Altyapınız iyiyse performans alırsınız. Vdsl mi fibermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 22 Aralık 2020; 0:56:5 >
  • Kesinlikle hayır.

Referans kodu varsa ilk ay para iade edilmiyor.

Onun dışında bağlatmak aktive etmek, sonra iptal, yanlış çıkartılar fatura, onun iadesi aylarca huzur kaçar.

Netspeed var has denizli firması onu deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbbergen

Kesinlikle hayır.

Referans kodu varsa ilk ay para iade edilmiyor.

Onun dışında bağlatmak aktive etmek, sonra iptal, yanlış çıkartılar fatura, onun iadesi aylarca huzur kaçar.

Netspeed var has denizli firması onu deneyin derim.

netspeedde ping sorunu oluyor mu? Bununla alakalı bir kaç yorum okumuştum sanırım

• Başvurmak mı:) Karşında muhattap bulamaman, arıza olduğunda minimumum 1 ay internetsiz kalman senin için sorun değilse, her seferinde altyapıya biz bakmıyoruz Turktelekom ilgileniyor sözünü duyman sana küfür gibi gelmeyecekse değerlendirebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom düşünmüyorsan Bence kesinlikle Turknet bağlat.
    Çünkü Türk netteki bütün sıkıntılar millenicom netspeed gibi firmalarda da var. Sen bakma onların müşteri hizmetleri yok diye leke attıklarına. Müşteri hizmetleri yok da bizim sorunları onların müşteri hizmetleri mi çözüyor. Neymiş telefonla ulaşamıyormuşsun. o firmalarda telefonla çağrı desteği var ama onlarda ulaşamıyor. Gir bak Facebook gruplarına. birçok kişi paylaşım yapıyor müşteri hizmetlerine ulaşamadığına dair. Hatta geçen birisi 58 dakika telefonda bekledim sonunda pes edip kapattım diye yazmış. Bana sorarsan TurkNet o firmaların arasında yine en kurumsalı. dün akşam destek kaydı açtım bu sabah 10 da uyandığımda cevap gelmişti. Akşamüstü 2'de amcam için destek kaydı açtım 5 de cevap geldi
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bir problemle karşılaştığınızda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan kaydınızı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi vermektedir. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal işlemi yapabilirsiniz.
  • cascadel C kullanıcısına yanıt

Güncel ping sorununun iki nedeni var.

1) bulunduğunuz dolap santral vs lokal yoğunluk. Burada operatör ne olursa olsun herkes yüklenirse hız düşer ping artar. TTnet ile sorun yaşayanlar bundan yaşıyor.

2) bir önceki aşamada sıkıntı yoksa, mevcut operatörün yurtdışı çıkışları önem kazanıyor. Genel kanının aksine altyapı sahibi ile her şey ortak olmuyor. Kimden abone iseniz onun IP numaralarını alıyorsunuz, sizin yurtdışı çıkışlarınızı onun anlaştığı şirketler altyapılar taşıyor. Bu noktada Turk.Net taşıyamayaacağı kadar abone almış durumda. Foruma bakın ülkenin her yerinde sorun yaşayanlar var. Burada abone olursanız bir sorun yaşadığınızdad Turk.Net'in nasıl davranacağının bir ön izlemesi. Laf çevirmek, top çevirmek, oyalamak, zaman kazanmak, çözüme dair somut bir adım atmamak,atıyormuş gibi yapmak.

Ufak bir il olan Niğde'nin sosyoekonomik konumu nedeniyle hayvan gibi TTfiber döşenmiş bir mahallesinde/sitesinde oturuyorum. Santral kapasitesi lokal atyapı kaldırıyor ki, TTnet ile 7/24 tam hız ve stabil düşük ping alıyorum. Bundan önce 6 ay netspeed kullandım, 7/24 taahhüt edilen hız ve TTnet ile çok yakın pingler aldım. (niye geçtin diyeceksiniz, eşim android boxtan iptv izleyemiyor tivibu istedi. Bir de o zaman en yüksek 35 veriyordu netspeed bir köşede PS4 bir köşede netflix yanda IPTV pek yetmemeye başlamıştı)

İlk önce Turk.Net'e başvurmuştum, evrakların kargolandığının ertesi günü TTNet ekipleri gelip kurmuştu( telekom turk.nete zorluk çıkarıyor falan da hikaye yani) Ancak tüm ışıkları yanan modem bir türlü IP numarası alamadı, 3-4 gün o meşhur OIM'de arıza kayıtları ile uğraştım. Dayanamadım iptal ettim, TIVIBU da olunca işin ucunda TTnet 2 geçtim. Kuruluma gelen ekip Turk.Net'ten illallah etmiş. Bağladıkları 6-7 kişi vardı hiçbirinin de modemi IP almamış. Adamlar da kurulum ekibinin numarasını yakalayınca bırakmamış günlük arayanlar mesaj atanlar. E adamlar Turk.net'ten de destek alamıyor. Kurulum ekibine sarmış.

Kesinlikle yüksek ping olmaz diyemiyorum çok faktör var port sorunlu olur hatta fiziksel hasar olur vs. Turk net ile yüzde 80-90 yoğun saatlerde mağdur olacaksınız.

Netspeed ile yüzde veremem, lokal yoğunluk varsa sıkıbtı olur ama o da tüm operatörlerde olur.

Edit: Turk.Net övenler, bağlatmak istersen ulaş diyenler falan bir aylık ücretsiz kullanım kodu için takla atan arkadaşlar. Uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbergen -- 22 Aralık 2020; 21:30:1 >

• Ben 3-4 sene aralığında turknet kullandım sorun yoktu taki 1 sene evel bir SMS geldi telefon hattınız değişmiştir diye onemsemedim sonra hattım 5 megabit hızlara dustu defalarca destek kaydı oluşturdum sonra halloldu halledilecek derken 50 taneye mesajlaşmaya yakin benden habersiz 12 senelik portu kapattirdilar suçu Telekoma Attilar bende bdk üzerinden iki firmayi şikayet ettim verdikleri cevaba itiraz etmezsenizkabul etmiş oluyorsunuz ilkinde haberim yoktu sonra tekrar iki firmaya da itiraz izahat istedim sonuçta port olmadığından ve olan portu u habersiz kapartiklarindan mağdur oldum. Asla ve asla turknet!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşanan sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

Sayın yetkili

Ben görüşümu değil yaşadıklarımı belirttim ve üzerinden yıl geçti ve kaldı ki sizin yetkilelileriniz ile Twitter, uygulama ve bdk üzerinden konuşmustum en güzel reklam insanlara bırakılan hizmettir ve ben o hizmetin karşılığını haberim olmadan portumun kapatılması ile aldım ve aylarca başka port acilsada internet kullanabilsem diye bekledim. Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama keşke mağdur ederek değilde çalışan nete dokunmasaydiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Bu durumu telefi etmek adına ilerleyen zamanlarda sizi tekrar aramızda görmek isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.