Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
11.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternet fiyatları inanılmaz bir noktaya geldi :(

  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Haziran ortasında uzattık; beklemedik zammı. Sona kalan dona kalır. Vatandaşın taahhütü yoksa veya 3 ayı doldurduysa; uygun fiyattan peşin ödemeliler varken neyi beklediğini de anlamıyorum. Dur şu firma kaç yapacak diyor diyor da; güncel fiyat zamlı fiyat oluyor. Hala 99.90 dan 1.5 ayımız var.

    O bittikten sonra 12 ay 199.90. TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 11 den önce zam geldi diye isyan etmek ne fayda; bak ben isyan ediyor muyum? Ayıp vallahi.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

    Allah razı olsun Sayın Pananet'ten; vatandaşa böyle imkan sunduğundan. Onlar da gelir-gider dengesini sağlamak zorunda; sonuçta ticari işletme. Hayır kurumu mu bu isp ler. Zanki vatandaşın isp firması olsa 100 lüğü 200 TL'den verecek. Kripton'dan haberi yok vatandaşın; Sapırmen ne yapsın.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

    Vdsl i beğenmeyen fiberi bulamaz. Zanki fiber diyenler fiber gelince 500-1000 lik paket alıyor. 100 ve altı alıyor; bütçeden.

    Binaya kadar fiber gelse o da olur. Koruge benzeri boruyu döşediler; turuncuyu döşemediler mahallede. Ana caddede; hem turuncu hem siyah döşüyorlardı. Güzel de döşüyorlar; uzaktan şüle baktım. İyi döşüyorlar; temiz işçilik.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 





  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    FTTB artık yapmıyor türk Telekom direkt FTTH çekerler. Bu arada evet. Ftth'de özellikle Nokia OLT'de 100mbit bufferbloat oluyor zaten..

    sanki santralden birileri "ulan ftth geldi 100mbit paket mi aldın al o zaman sana latency" demiş gibi bir durum oluyor.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

    200mbps'ye geçtim bende, latency duzeldi. 200mbps'den daha düşük paketler kesinlikle olmamalı..

    Ftth gelince elin bi 1000mbps'ye gidecek, o karar çok zor.. ulan 200 mu alsam, 1000 mi diye düşüncelere dalacaksin. TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Bu 100 ve altı kullananlar yüzünden; fiber yayılımıda yavaş ilerliyor. Bence de fiber için 200 ve üstü şart koşulmalı.

    100 kullanacaksan vdsl kullan kardeşim.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

  • Bye bye Turknet, hoş geldin Comnet :)

  • Taahhütlü kullanmadıktan sonra hepsi aynısının laciverti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horozcorc H kullanıcısına yanıt

    Sahte bir şekilde tutmuyorlar. Sıcak para girişi ( deli gibi faiz kazandırıyoruz yabancı finansman ve kredi kuruluşlarına, yatırımlarına ), minik minikte olsa faizlerin geldiği konum, rezerv satış müdaheleleri. Bizim gibi alt, orta arası tabakanın alım gücünün ekstrem şekilde kırılması ile döviz kaybının önlenmesi falan fistan.


    Politikacılar, kadar Türknette sırf popülizm için yanlış yapmaya devam ediyor. VDSL, Türk Telekom fiberi üzerinden 50-100 Mbpslik hizmeti de 500 TL ye satıp sırf yatırımı fizibil görüp fiber döşediğin kullanıcılarınada 1000/1000'i 500'e satmaya çalışmak altyapının olmadığı yerlerde mevcut veya potansiyel yeni müşterilerine kazıklanma hissiyatından başka bir algı yaratmayacak. Şu döviz, enflasyon ortamı olmasa bile Türknet geçtim Telekom'u Turkcell ile aynı sürede 3 de 1'i kadar omurga ve yerel fiber yatırımı yapamacaklarını kendileri de bilip röportajlarında dile getirdikleri halde gigafiber dışındakilere evet size gigafiber getiremediğimiz gibi aynı fiyattan satmaya devam ediyoruzun yarattığı travmayı, merak etmeyin en kısa sürede geleceğiz ile bastırmaya çalışıyorlar şaka gibi. Telekom tüm özelleştirme sorunlarına rağmen sektörde yok olmamak için 400 bin km seviyesinde nazlana nazlana da olsa bu altyapı süreci için yaklaşık yatırım maliyeti tahmini olarak 10-15 Milyar dolarlar civarında. Yani çok yüksek ekonomik ve nüfus büyüklüğü olan merkezi en önemli bölgelerde değilsen Türkneti bekleyene kadar, türkneti getirmeye çalışmak için yaşadığın muhitte seçim kazanacak kadar organize olacağına ya siyasete o emeği harca, yada yurt dışınaTurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akp'liler mutlu,gerisi mühim değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni internet arayışındaydım ama bu kadarı çok çok fazla. Türknet'i direkt eledim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Bu politikadan vazgeçmedikleri sürece işleri zor. 50-100 Mbps Vdsl-Telekom Fiber ile 1000/1000'e aynı fiyatı istemek bizim Çinden Hindistan'a doğru ekonomik sürecimiz gerçekliğinde Amsterdam, Berlinde faaliyet gösterdikleri yanılgısına sahip olduklarını gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!



    200 TL ödüyordum 360 TL oldu diye müşteri temsilcisiyle baya kavga ettim. 50 mbit 360 tl devammm

  • 2 sene önce Fas’a gelmiştim. Şimdi tekrar Fas’a geldim. 2 sene önce 10 dirhem bahşiş hala 10 dirhem olarak verilebiliyor. 10 dirhem 30TL. Etin kilosu 100 dirhem yani 300TL.

    2 sene önce de 100 dirhemdi hala aynı. Ufak tefek 5-10 dirhem zam gelen ürünler var sadece. Sigara 45 dirhem büyük ev tipi tüp 50 dirhem. Düşünebiliyor musunuz? Sigarayla aynı para. Neden? Doğalgaz yatakları mı var burada? Hayır. Yönetim kar amacı gütmüyor halkım sıkıntı çekmesin mantığı var burada.

    Bundan bir kaç sene önce 100 dirhem 50TL imiş. Yani bizim paramız değerliymiş. Şimdikini siz görüyorsunuz işte. 100 dirhem 300TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 5 Temmuz 2024; 20:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz maaşlara senede 2 kere zam alamiyoruz , fakat siz maliyet diyorsunuz. Bu maliyet biz vatandaşı nasıl etkiliyor bunu bilen araştıran soran varmi yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim anlayamadığım bir şey var, şimdi en son zamlarla birlikte TT port ücretleri şöyle;



    TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!
    TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    İnternet port ücretleri için devasa zam! Asıl zam kapıda
    https://shiftdelete.net/internet-port-ucreti-zam


    görüldüğü gibi 102.400/20.480 yani türknetin gigafiber dışında kullandığı paketin (VDSL) aylık ücreti 100,21 / 142,93 gözüküyor. biz yalın olanı ele alıp yuvarlayıp 150 diyelim. yani şimdi ki zam ile aylık 500 tl ödenecek, bunun 150 lirası port ücreti desek 350 lirası da kâr mı oluyor? maliyetin 2.25 katı kâr demek bu.

  • 7 yıldır türknet kullanıcısıyım. kadıköy gibi bir ilçeye altyapı çalışmasını 7 yıldır yapmayan şirket. tamamen yayıncıların servis sağlayıcısı. bu zamla beraber en yakın sürede başka bir iss ye geçiş yapacağım. gitsinler bir kaç yayıncının daha evine altyapı döşesinler.

  • bizi bu hallere düşürenlere ve bunları destekleyenlere yazıklar olsun

  • Bunlarda çözmüş işi 100mbit 500lira ohh kendini geliştirme fiyat artmaya devam etsin.

  • Turknet'i ilk çıktığından beri kullandım ve birçok müşteri kazandırdım ama sürekli zamları yüzünden 285 TL 50 Mbps için Temmuz 2023'te 24 ay Turk Telekomla devam karar aldım sorunsuz kullanıyorum. Ülkemiz şartlarında taahhüt büyük nimet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USAEA -- 5 Temmuz 2024; 21:37:28 >
  • horozcorc H kullanıcısına yanıt
    enag kim la! koca devlet kurumu dururken! paralel devletmi kurdunuz! eşkiyamısınız olm!

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.