Şimdi Ara

Turknet Yalan Söyleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, geçen hafta pazartesi Turknetten internet başvurusu yaptım.Perşembe günü sisteme altyapı sorunu diye şöyle bir mesaj eklediler.

    "Belgeleriniz elimize ulaştı fakat bölgenizdeki altyapı sorunları sebebiyle hizmetinizin başlaması biraz gecikiyor. Şu aşamada sizin yapmanız gereken herhangi bir işlem yok. Sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz."

    Bende hemen Millenicom sağlayıcısını aradım dedim hemen bağlayabilir misiniz diye.Onlarda başka yere başvurduysanız sistem reddeder ama deneyelim dediler ve başvuruyu sağladılar ve şaşırdılar söylediklerine göre hiçbir işlem yapmamış Turknet.Millenicom perşembe akşamı iş saatinin sonunda başvurumu aldı.Ertesi gün sokağa çıkma yasağına rağmen Türk Telekomdan gelip isme giriş açma vs işlemleri sağlayıp halledip gittiler.Türk Telekomdan gelen arkadaş hatta kimden alıyorsanız kapatmayın başka port yok dedi.Aynı gün millenicom saha ekipleri beni arayıp pazartesi müsait misiniz geliyoruz diye sordular.

    Ne hikmetse Turknet bana pazar günü şöyle şebeke kaynaklı sorunu olduğu belirten bir mesaj yolluyor.Şimdi millenicom ile hemen anlaşacağım fakat Turknet iptali için yok faks bilmemne yine inanılmaz uğraştıracaklar evrakları kargoyla yollarken bir sürü uğraştık zaten.İptal için de uğraştıracaklar hizmet de sağlamıyorlar.Müşteri hizmetleri diye bir şey zaten yok online olarak sorun açıyorsun.

    Şebeke sorunu falan yok gelsin saha ekipleriniz benim intertemi hemen bağlasın ya da bana gün verin.Millenicoma bugün başvursam tekrardan sabah erken saatleri olduğu için bugün dahi bağlayacaklardından eminim.Hava aşırı yağmurlu faks vs beni çileden çıkaracaksınız bu nasıl hizmet? Normalde hep suç attığınız telekom ekipleri bile başka operatör olmanıza rağmen sizden çok daha hızlı geldi port işlemlerini halletiler.Yalan konuşmayın insanlara.







  • Merhaba, iptal işlemleri için 02122165560 numaralı faks hattına iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi göndermeniz gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu yazıdan bunu mu anlıyorsunuz cidden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Bu yazıdan bunu mu anlıyorsunuz cidden?
    Okuduklarını bile düşünmüyorum hocam hazır şablondan mesajı yapıştırıyorlar.İptal işlemi ile ilgili yazı yazmama rağmen gitmiş websitesindeki yazıyı kopyalamış bu kadar sorumsuz olmalarını anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.