Şimdi Ara

Türknet Vdsl port olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce tt den türknet e geçtim. Tt de 16 mbps adsl kullanırken türknet te 35 mbps başvurusu yaptım(başvuru yaparken port vardı) geçiş işlemlerim tamamlandı ancak hala adsl alıyordum vdsl almam gerektiğini desteğe yazdığımda boş port olmadığını söylediler. Benim anlamadığım 35 mbps lik tarifeye abone olduğumda portu otomatik olarak reserve etmiyorlarmı? Birde boş vdsl portunu nasıl çözebiliriz? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tt'den geçiş yaptığın için adsl olarak aboneliğin başlamış, port olmadığından vdsl geçişi olmamaış.
    telekom santralindeki çalışanların keyfine kalmış, gidip boş port olup olmadığını sorabilirsin.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Ben türknete başvurdurğumda port vardı. Vdsl hizmeti alıcağımı belirttiğimde portu bana reserve etmeleri gerekmez miydi?

• türknete aylardır vdsle geçiş için açtığım 30 tane destek kaydına verdikleri en mantıklı yanıtları port yok demeleri olmuştu sanırım.

şuan netspeede geçtim. geçiş kargoyu gönderdiğimin ertesi günü..
    vdsl e geçiş ise geçiş talebimin alınmasından 1 hafta sonra.

50mbit internet 3.7mbit upload ile gayet huzurluyum. 10 lira daha ucuz faturanın da huzuruma katkısı yadsınamaz tabi.
  • BenvaryabenTS kullanıcısına yanıt
    Ben tt yi de aradım gerçekten boş port yok. Yani kimse vdsl vermeyecek port açılana kadar Benim anlamadığım türknet in portu reserve etmesi gerekmiyor mu başvuru yaptığım anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoresol -- 30 Haziran 2019; 9:30:26 >
  • olmayan abone için rezerv takip yapamaz, tt aboneliği turknet e devir edecek ki (sizin aboneliği) ondan sonra takip - rezerv yapılabilsin
  • Bugün ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr ye mail attım aynı gün içinde döndüler ve port sorunu için çözülecek dediler ne kadar doğru bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL/VDSL2 MODEM KONUSU??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde eğer vdsl e geçersem ne kadar hız alırım? Hat değerlerim aşağıdaki gibi
    ============================================================================
    ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 23 hours: 10 minutes
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 16.415 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 16.383 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 21.0 dB 19.5 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 18.3 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 3.2 dB 6.5 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.211 Mbps 24.556 Mbps

• Merhaba, port sorunlarını abonelik talebinizi alarak başvuru yaptığımızda görebiliyoruz. Çünkü sizin başvurunuzu almadan öncesinde VDSL port bekleyen abonelik varsa başvurusu sırasına göre yapıldığından dolayı o aboneliğe VDSL port seçme hakkı veriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.