Şimdi Ara

türknet vdsl kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyim yeni eve çıktım türknet adresime 35 mhp hız veriyor önerir misiniz online oyunlarda vs ping durumu nedir ve upload hızı kaçtır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim bende turknet adslden vdsl e yeni gectim cok memnunum hic dusunme derim iste son testlerim hemde kablosuz telefonda. pc de kablo ile 50 mb civari aliyorum. Eger gecmeyi dusunursen beni referans gosterirsen sevinirim.

Davet kodu: VLJ12QJ23OGO

Bağlantı:https://turk.net/p/VLJ12QJ23OGO

• Verdiği download hızını kablolamanız iyi ise sorunsuz bir şekilde (benim de dahil olduğum bir kesim bazen sorunlar yaşayabiliyor ama bugün düzeldiğini belirtmek isterim) alırsınız. Ayrıca ping değerleri değişebileceği gibi 4-5 ms arasında oluyor. En yoğun zamanlarda bile bu ping değerlerini alıyorum. Fransa çıkışından ortalama 45 55 ms ping sonucu elde ediyorum. Uzun süredir isyan ettiğim arıza kaydımı en sonunda çözdüler. Problemin büyük ihtimalle Mecidiyeköy Beşiktaş metro inşaatı sırasında Büyükdere Caddesi'nin sağ tarafında kalan 3 kabine zarar verilmesi sonucunda oluştuğunu düşünüyorum. Son olarak bugün yaptığım onlarca testin tamamında 82 mbps download 1.98 mbps upload 5 ms ping ve packet loss 0 değerlerine ulaştım. Sorununuz olmazsa helal olsun deyip destek çıkacağınız ve paranızın hakkını sonuna kadar vermeye çalışan bir firma. İsterseniz 1 ay deneyebilir memnun kalmazsanız vazgeçebilirsiniz.

• erocan27 kullanıcısına yanıt
    usta kablolu bağlantıda speed test atar mısın

• Kubilaykaracam K kullanıcısına yanıt
    Hala ısrarla 4mbps vermiyorlar bu çok garip.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Şu anda ilginin boyutuna ve yaptıklarının getirisine bakıyorlardır. Akn kaldırma işlemi yeterli ilgiyi çektiyse upload hızını yükseltmeyi biraz daha sonra bir ara duyuru ile yapacaklarını düşünüyorum. Öncelikle müşterinin talebini ve karlılığı araştıracaklarını düşünüyorum. Muhtemelen en az 1 2 ay sonra yapılabilir bir faaliyet olarak görüyorum. Ayrıca inat ediyorlar deseniz bile internet konusuna önem veren nadir Türk iss leri arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaykaracam

Şu anda ilginin boyutuna ve yaptıklarının getirisine bakıyorlardır. Akn kaldırma işlemi yeterli ilgiyi çektiyse upload hızını yükseltmeyi biraz daha sonra bir ara duyuru ile yapacaklarını düşünüyorum. Öncelikle müşterinin talebini ve karlılığı araştıracaklarını düşünüyorum. Muhtemelen en az 1 2 ay sonra yapılabilir bir faaliyet olarak görüyorum. Ayrıca inat ediyorlar deseniz bile internet konusuna önem veren nadir Türk iss leri arasında.

Türk Net destekten cevap geldi sıradaki iyileştirme upload üzerine olacak diye uplaod konusuna bir bakin isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shark1 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardes ancak firsat bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 1 Ekim 2017; 17:33:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.