Şimdi Ara

TÜRKNET UPLOAD ARTTIRDI 8 MBİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar birçok iss sağlayıcısı yapılan kampayalardan dolayı upload arttırdı, aynısı türknet içinde bekliyoruz Konuyu öne çıkararak ve türknet oim üzerinden BTK destek kaydı açarak alttaki yazıyı veya benzer bir yazıyı yazabilirsiniz böylelikle isteğimizi dile getirmiş oluruz. BTK destek kaydı nasıl açacağım diyenler için fotoğraflarla anlatttım.

Son durum tüknet upload arttırmıştır 8mbit olarak tanımlandı

Btk destek kaydının cevabı aynen şu şekilde :

Merhaba Ben Mehmet K. Bize oluşturmuş olduğunuz arıza kaydınızı inceledim firmamız böyle bir karar almamıştır türk telekom altyapısını kullandığımız için upload hızına müdahele edemiyoruz iyi günler dilerim.

Ancak upload hızları acilen artmalı konusunda palermo adlı kullanıcı kendi hızını paylaşmış vae açık olan kullanıcı 33mb upload alıyor aşağıda ki resimden görebileceğiniz gibi

"Bilindiği üzere korona salgını yüzünden vatandaşlarımız zor günlerden geçirmekte, çoğu evden çalışmak mecburiyetindedir. Bu yüzden birçok iss kota vb sınırlarını genişletti ve upload sınırlarını yukarı çekti. Aynı duyarlılığın Türknet tarafından da gösterilmesini rica eder, upload sınırlarının en az 10 mbps hızda olacak şekilde yukarı çekilmesini talep ederiz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarıncaBesleyenAdam -- 16 Nisan 2020; 16:43:18 >

• Trafiği yoğunlaştıracağı için yapacaklarını hiç düşünmüyorum hocam ama yapsalar çok güzel bir jest olurdu.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Yapmaları lazım sonuçta türknet diğer firmalara göre daha yenilikçi en azından arttırabildikleri kadar arttırmalılar 4mb upload 2020 de ayıptır yani
  • VAE kapsamında olan müşterilerin upload hızı TT'nin elinde. TurkNet tek başına upload hızını artıramaz.

TT, o kadar tepkiye rağmen hala hızları artırmadı. Kendi müşterisi için karar veriken 100 kere düşünen kurum TurkNet'e gelince 100000 kez düşünür.
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Hocam. Eğer göğüslerini gererek "daha yenilikçi" olduklarını her yerde bağrınıyorlar. En önce onların yapması lazımdı. Ben oim üzerinden BTK'ya durumu anlatan bir kayıt açtım. Twitter olmasa da siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz. Belki işe yarar.
    ne yazdıysanız pm atın seri şekilde benzer mesajları yazalım güzel bir dille
  • Turknet bey bir açıklama yaparsanız seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce bir kişi daha @TurkNetDestek 'e bu dileği iletmişti. O da Her zamanki gibi yetkililere bildireceğim demişti. :)
  • Umarım bu sefer dikkate alınır bizim için değil, kendi için sonuçta rakip firmalar daha avantajlı şu anda @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarıncaBesleyenAdam -- 10 Nisan 2020; 15:53:24 >
  • 1 temmuzda SAYE hizmete girecek. Belki ozaman birşeyler değişir. Ama daha turknet fiber(FTTH) olan yere hizmet vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 12 Nisan 2020; 23:52:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    umarım ama bunu turknet beyin ağzından duymamız lazım ki ciddi bir cevap olsun
  • Az bak, hadi bakim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydi bakalım tam destek!
  • Turknet, upload hızları konusunda senden de bekliyoruz bi kıyak...
    @TurkNetDestek

• En az 10mbps olmalı. Tam destek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RefiUlunay

VAE kapsamında olan müşterilerin upload hızı TT'nin elinde. TurkNet tek başına upload hızını artıramaz.

TT, o kadar tepkiye rağmen hala hızları artırmadı. Kendi müşterisi için karar veriken 100 kere düşünen kurum TurkNet'e gelince 100000 kez düşünür.
    Hem TT hem de Türknet upload konu başlıklarına yorum yazıyorum ve öne çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 10 Nisan 2020; 17:1:47 >
  • vdsl'de upload hizini 8-10mbps yapin artik, biraz medeniyet gorelim.
    Ulke icinde goruntulu whatsapp gorusmesi yapiyorum, goruntu patates gibi,
    Kanada'dan arkadaslarimla goruntulu whatsapp gorusmesi ayna gibi.
    Kanada dedgini yer dunyanin obur ucu.
    Biz 3mbps upload ile surunelim.
  • Arkadaşlar buraya yorum atanlar Turknet OİM üzerinden BTK kaydı oluşturarak da isteklerini bildirsinler lütfen.
    ayrıca konuya turknet beyi etiketleyebilirsiniz ve twitter hesabınız varsa hashtag açarsanız daha iyi olur
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Onun geleceği olsaydı bu saate gelirdi hocam :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.