Şimdi Ara

Turknet'ten Millenicom'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 35 mbit Turknet kullanıyorum ama yaşadığım ping sorununa çözüm sunamamalarından ve ara sıra hız düşüklüğü yaşadığımdan ötürü millenicom'a geçmek istiyorum. Önceliğim ilk olarak ping çünkü CS GO oynuyorum ve Türk oyuncular 30 - 60 arası ping alırken ben 90 ile oynuyorum bunu turknete söylediğimde hep aynı tracert testi istiyorlar sonra sonuçlar normal statik ip alabilirsiniz ya da bir bilgisayarcıya danışabilirsiniz diyorlar şaka gibi
    Ayrıca çağrı merkezi olmamasına da gerçekten sinir oluyorum. Bazen oyun oynarken o kadar drop giriyor ki derdimi anlatmak için canlı birine bağlanıp psikolojik olarak rahatlamak istiyorum o da yok illa internetten bildireceksin. Bilgisiz elemanların da tamamı turknette zaten bir çözüm üretmiyorlar OIM'den ulaşsan bile.
    Şimdi sormak istediğim millenicom bu sorunlara çare olur mu? Özellikle ping problemine? İnternet kesintiye uğruyor mu geçiş yaparsak? Daha önce turknetten geçiş yapanlar olduysa deneyimlerini yazarsa sevinirim.

Hat değerlerim bu şekilde

Turknet'ten Millenicom'a Geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Hayırlı olsun bende 100 mbps fiber net paketi kullanıyorum. 99 tl çok memnunum ne ping nede internet hızım da düşme yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Hayırlı olsun bende 100 mbps fiber net paketi kullanıyorum. 99 tl çok memnunum ne ping nede internet hızım da düşme yaşıyorum.
    Sağ olun hocam. Bir kaç görüş gelse hemen başvuracağım da forum çok cansız

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Turknet'ten Millenicom'a Geçiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Hocam bu Türk Telekom FTTH üzerinden değil mi? Çok iyi görünüyor güle güle kullanın

• Bugün milleni başvuruma başladım. Bir arkadaşımın ref. kodunu ilettim. Bİlgileri verdim. Türknetten taşıyacağız nasipse. Bakalım neler olacak. Yarın&öbürgün imza almaya gelmelerini bekliyor/tahmin ediyorum. Umarım fazla uzamaz :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.