Şimdi Ara

Farklı iss ye geçiş?(Netspeed'den Digitürk'e)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Netspeed yalın internet aboneliğimi Digitürk yalın internet ile değiştirdim. Telekom ekibi gelip kurulumu yaptı ve gitti. Digiturk internetim açık, verdikleri modemi taktım. Ancak kafamda bir soru işareti var. Netspeed aboneliğimi ayrıca iptal ettirmeme gerek var mı, yoksa geçiş olunca kendi iptal oluyor mu zaten? Birde netspeed in verdiği modem ve ont bende kaldı, yeni gelen ekipte baska bir modem ve ont kaldı. Netspeed in modem ve ont sini nasıl iade edeceğim? Adamlar telefonu açmıyor. Cevap verecek herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İptal formunu doldurup + kimlik fotokopisi ile birlikte  iptal@netspeed.com.tr  göndermeniz lazım.

Cihaz İadesi

Fiber kurulumunuzda size tutanakla teslim edilen cihazlar (HGW modem ve ONT) Netspeed’e aittir. İptal talebiniz sisteme işlendiğinde hattınız kapatılır; bu cihazların çalışır, eksiksiz ve hasarsız şekilde iptal tarihinden itibaren 15 gün içinde Netspeed’e ulaştırılması gerekir. Süresi içinde gönderilmeyen cihazlar için aşağıdaki bedeller otomatik olarak son faturanıza yansıtılır.

HGW (Modem) iade edilmezse: 3.500 TL

ONT cihazı iade edilmezse: 2.500 TL

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam ONT cihazı iade ediliyor mu? Demirbaş olarak sayılmıyor mu?

Ediliyor.

Edilmezse başa düşen demir misali, değişken ağırlıkta fatura çıkıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.