Şimdi Ara

TurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
7
Favori
44.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yada şöyle düşün Superonline ve Vodafone fiber abonelerinde 5 veya 10 Mbps upload varken DSL kısmında Türk Telekom şartları var.Bende 100 Mbps VAE abonesiyim.Benim zoruma gitmedi.Belki ekstra ücret yada taahhütle upload hızları artar mı bilemem yada Türk Telekom BTK kararıyla upload hızlarını arttırırsa VAE aboneleri için bir gelişme olabilir.Ama şu aşamada bir aksiyon olmaz.Aynı Superonline fiber abonelerine yaptığı ayrıcalık gibi düşünebilirsin.Ayrıca eminim VAE abonelerinin maliyeti daha yüksektir.Bir de Türknet hep YAPA abonelerine bir özellik gelir sonra VAE abonelerine gelir.Ama VAE abonelerine upload hızlarında kısa zamanda bir gelişme olmaz diye düşünüyorum.
  • YAPA mı daha iyi VAE mi biri söyleyebilir mi?
  • Turknet batmamış mıydı ya millet sövüyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha mükemmel haber ben henüz VAE'deyim ama YAPA'lı arkadaşlar için sevindim. Türkiye'de ilk defa hız sınırını kaldıran, ardından AKN'yi ve şimdiyse upload limitlerini yok eden TürkNet'in bir müşterisi olarak gerçekten gurur duydum . Başta Cem Bey olmak üzere tüm TürkNet çalışanlarını buradan selamlıyorum, iyi ki varsınız. Siz olmasanız itin köpeğin eline kalmıştık.

    Buradan iddia ediyorum ki, MIT mezunu olan ve zaten halihazırda elinde sermayesi bulunan Cem Bey, tüm dünyada daha kolay idare olunabilecek yerlere yatırım yapmaktansa, gerçekten bir şeyleri değiştirme hevesi ile Türkiye gibi yüksek riskli, kırılgan ve kârlılığın düşük olduğu bir piyasaya, kendi ülkesine yatırım yapma kararı alarak gerçek vatanseverliğin ne olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

    Bu kadar uploadı alıp da bir apartmana falan dağıtmaya çalışan olursa o kişi kesinlikle şerefsizdir, vatan hainidir, fetöcüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 17 Mayıs 2018; 0:33:11 >




  • https://forum.donanimhaber.com/telefon-veya-internet-aboneligi-olmayanlar-icin-turk-net-e-gecis-sekli-tavsiyesi-adsl-icin--125967495#125967495

    siz şuraya bir göz atın. Ama hazırnet şartları biraz değişti bilginize ona göre kontrol edersiniz
  • Superonline alın arkanıza yaslanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabil mi upload önemli olan o 30 gözüküp çakılır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapa lar Türkiye genelinde yaygınlaşana kadar, memleketteki tüm internet yasaklanır.Her gün bi yasak!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'in aktif altyapısında olup aktif altyapıda sadece ADSL alabiliyor olmanın acısını bilir misiniz ey dostlar? Yıllardır ADSL, sadece ADSL.
  • YAPA'da değiliz diye bizim başımız kel mi :(

    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 3.131 Mbps 35.900 Mbps
    Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 35.839 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 35.4 dB 29.2 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: - 9.6 dBm 14.1 dBm
    Receive Power: -9.5 dBm 7.0 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 0.0 dB 7.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 40.497 Mbps 106.420 Mbps
  • Tt net kullanirken 12 13 mb olan hızım turk nete gecince 3 mb te dustu 2 aydir sorunu çözemediler. Canlı destek yok. İptal kaydı vermeden sana donen yok. İptal formunun linkine tiklayinca sayfa bulunamadi cikiyor. Hikayeden firma işte. Btk ya şikayet ettim. Hayırlısı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle olmaz zira VAE sisteminde bu tür uygulamaların yapılmama sebebi port ücretlerinin 50Mbps ve üzerinden daha yüksek olması. Ki kence port kiraları daha artmalı. Bana göre VAE ve YAPA sistemleri rekabete engel oluyor. Roytept sistemini destekliyorum sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişli mecidiyeköyde oturup yapa altyapısı kullanan varmı acaba bende geçmeyi düşündümde şişlide yapa olarak kullananı hiç görmedim sanırım Türknet bu bölgeyi es geçmiş halbuki istanbulun en kalabalık yerlerinden biri
  • Neden bu fikirdeyim onu izah edeyim. Şimdi VAE ve Al-Sat zaten tabiri caizse tam beleşçi işi. Ete süte dokunma kira+kâr sat aboneye gelsin paralar. Eee böyle güzel bir kapı varken kim yatırım yapmaya uğraşsın. YAPA esas itibariyle Al-Sat ve VAE'den daha iyi zira en azından santrale kadar fiber. çekip kendi DSLAM ve MSAN'ını koyuyor kiracı ISS ancak bu sefer santrale uzak aboneler dert çekmeye başlıyor, rekabeti erişim düzeyine de çekmek şart ki hakim sağlayıcı ile daha etkin rekabet edilebilsin. Bu yüzden Roytept sistemini savunuyorum. Roytept kiracı ISS'in yerleşik ISS'in saha dolapları ve kabinlerine kendi fiberini çekip, kendi router ve kartlarını koyup hizmet vermesi oluyor. Yani bu sistemde yerleşik ISS neredeyse tamamen saf dışı kalıyor. Yalnızca kabinin içindeki alan, kablo kanalları, menholler kullanılmış oluyor onun da etkisi rekabete zerre engel değil. Bu sistemi Netspeed Denizli'de uyguluyor. Yani ben Al-Sat ve VAE'ye tamamen karşıyım, YAPA'ya ise Roytept sistemine bir geçiş olarak değerlendirilmesi şartıyla nir nevi şerhli olarak katılıyorum yoksa YAPA'nın uzun vadeli kullanımına karşıyım.



    Tabi gel gelelim bu konuda TurkNet, Netspeed gibi küçük ISS'lere kızmakta ne kadar haklı olunabilir. Tabi ki Roytept sistemi ile erişim döşemek maliyeti arttırıyor. Bu da küçük ISS'lerin hemen altına girebilecekleri bir yük değil. Daha çok bu konuda Turkcell, Vodafone gibi büyük ISS'lere kızgınım zira onların Roytept sistemini kullanabilecek yeteri kadsr gelirleri var. Ancak yine dediğim gibi küçük ISS'lerin YAPA sistemini uzun vadeli görmelerine karşıyım, az da olsa bunları yavaş yavaş Roytept sistemine döndürmeye başlamalılar, bu yönde teşvik edilmeliler.



    Şimdi böyle bakarsanız Türk Telekom'u savunmuş gibi mi oluyorum, siz karar verin. Öyle bir gayem olsa zaten bu tür sistemlere karşı olmayı bırakın desteklerim bile zira mesela VAE ile Türk Telekom'da kayda değer para kazanıyor aboneden.



    Bu arada indirimli bir tarifem yok, keşke olsa 50Mbps 200GB AKN'e sabit ses hariç 78TL ödüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1bahaneyok

    Superonline alın arkanıza yaslanın
    Alırım alırım da 35 mbps VDSL için 150 tl ödeyince arkamıza yaslanmayı bırak oturmaya mecalimiz olacağını sanmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 17 Mayıs 2018; 12:40:56 >
  • İstanbul / ümraniye / mehmet akif mahallesi ile ilgili yapa çalışmaları için bir programınız var mı ?
  • Aktif altyapıda olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?
  • Tamamen satış odaklı bir şirket satış sonrası teknik destek sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.