Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neffeno N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ön ödemeli fatura sistemini kullandığımız için size ilk ay iki adet fatura gelmiş olabilir. Aslında gerçekten arkadaşlarımın size dediği gibi faturalarınızda bir sorun olmaya bilir. Ama isterseniz bir kerede ben kontrol edeyim. Hizmetinize ulaşabileceğim GSM numarası veya müşteri numarası PM üzerinden durumu anlatarak iletir misiniz?
  • Merhaba, keşke bizim elimizde olsa... Biz YAPA santrallerimiz üzerinden hizmet alan kullanıcılarımız için upload ve download limitlerini zaten kaldırdık. Ulaşabildikleri maksimum hız değerlerini veriyoruz. VAE bizim sorumluluğumuzda olmadığı için ne yazık ki müdahalede bulunamıyoruz.
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kampanyamızın şartlarına uymuşsanız size zaten sistem otomatik olarak ücretsiz kullanım hakkı tanımlardı. İsterseniz bu konuyu bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden destek kaydı açarak iletin. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol edip size net bir geri dönüş yapsınlar.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yaşamanız durumunda bana nereden ulaşabileceğinizi biliyorsunuz İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ☺️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Bu güzel geri dönüşünüz için size çok teşekkür ederim. Tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu güzel geri dönüşleri almak benim çok hoşuma gidiyor Farklı bir sorun yaşamanız durumunda bana buradan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, sizi nasıl bu kadar üzmüş olabiliriz? Bir yerde hata olmuş sanırım. Kullanıcılarımızı üzmeyi hiç istemeyiz. İsterseniz bana PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızı veya müşteri numaranızı yaşadığınız sorununun detaylarıyla birlikte iletin. Ben detaylı bir şekilde hizmetinizi inceleyim.
    Gerek yok sağolun. 1 - 2 güne yeni ISS'ye geçmiş olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Bu mesaj silindi.
    Yeni abonelikte kart bilgisi neden zorunlu
  • Taşınacağım yerde Superonline Fiber altyapısı yok ama TT Fiber altyapısı mevcutmuş internet sitelerinden sorguladığıma göre. 6mbps internete soygun fiyatı ödemek istemediğimden Turknet veya Mileni kullanan varsa yorum alabilir miyim?

    Memnunmusunuz hangisi daha iyi olur benim için. Sadece Üç kriterim var

    -Hız düşümü olmasın
    -Ping düşük olmalı
    -Kesinti minimal düzeyde olmalı (hatta olmasa iyi olur)

    2 yıl Superonline Fiber kullandım tam istediğim özellikteydi şimdi bundan mahrum kalacağım. Bana ne öneriyor sunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gündür kullanmaya başladım bunun 7 günü arızalardan kesilmelerden kaynaklı kullanamadım interneti. Arkadaşlar bağlatmayın pişman olursunuz. Kapattırma işlemlerine başlıyorum almayın aldırtmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -the- kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kredi kartsız olarak işlemlerinizi başlatmak istiyorsanız bana PM üzerinden GSM numaranızı ve isim, soy isminiz iletin. Ben sizi aratarak kredi kartsız olarak satış işlemlerinizi başlatayım.
  • beyler bugün karşıma 1 ay ücretsiz dene reklamı çıktı promosyon kodu verdiler. Deneyen var mı denemek için ne yapmak gerekli ? 1 ay sonunda ipat edebiliyor muyuz yoksa şu indirimi bu indirimi diye işi yokuşamı sürüyorlar. Evde kablonet var taahhütü bitiyor 24 ay taahhüte girmek istemiyorum denemeye değer mi?
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, konu sahibi olarak ben size bizi öneririm Gelin deneyin, bizi siz tecrübe edinin. Hizmetimiz zaten taahhütsüz. Eğer memnun kalmazsanız hiç bir ek ücret ödemeden hizmetinizi iptal ettirme özgürlüğüne sahipsiniz. İsterseniz işlemlerinize hemenhttps://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/ web sitemiz üzerinden başlayabilirsiniz.
  • Merhabalar, sizinle bu konu hakkında PM üzerinden detaylı bir şekilde iletişim içerisindeydim. Hizmetinizi iptal ettirmek istemenize gerçekten üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.