Şimdi Ara

Türknet sürekli internet kesilmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkneti senelerdir kullanıyoruz ama son 3 4 aydır çıldırtır seviyeye geldi sürekli kopmalar snr margin değerinde dalgalanmalar hızın dibe vurması vs aradım dedim sürekli kopuyor falan teknik ekip geldi dedi modeminiz sıkıntılı gittim teknosadan 0 km asus modem aldım sorun hala devam ediyor e yine aradım yine geldiler falan bu sefer modemede bahane buldular ttnetten modem alın falan dediler alalım dedik vermiyorlarmış evdeki herşeyi denedik yine aynı sizce neyden kaynaklanır bu kopmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türknete geçtiğimden beri kopmaların filan hızda dalgalanmalar gözle görünür şekilde arttı sonra modem üzerinden Bit Swap Etkinleştir yaptım şimdilik düzeldi gibi sende bir dene
  • Bitswap ile alakalı bir durum değil malesef direk olarak saha dolabı üzerinden anlık snr düşüşü yaşanıyor modemlerin düzeltebileceği birşey değil. Saha dolabı her kopma yaşandığında size daha düşük bir hız değeri atıyor ve hız dibe vuruduğunda kopmalar azalıyor. Belirli bir süre kopma olmazsa modeme restart atıp eski hızı alabilirsiniz ancak gene kopmalar başlıyacaktır.
  • Önceden sıkıntı yoksa ve problem iç tesisatta değilse Türk Telekom yapıyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kron0S

Önceden sıkıntı yoksa ve problem iç tesisatta değilse Türk Telekom yapıyor olabilir.

Ya en son apartmanda bi kişide telefon hattı yoktu malum aile apt nı o kata hat çekildiğinden beridir bi düzgün internete giremiyoruz

• modeminizin hat değerlerini paylaşın bakalım hattanmı kaynaklı..
  • Garip bir TT vakası . Bölgenizde çok büyük ihtimal Türk net altyapısı değil Türk telekom altyapısı vardır . Türknete şikayet oluşturun . Sorun devam ederse ilçe genel müdürlüğüne gidip sebebini sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türksat VS TürkNet (İnternet)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon hattı direkt bağlı

Türknet sürekli internet kesilmeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Garip bir TT vakası . Bölgenizde çok büyük ihtimal Türk net altyapısı değil Türk telekom altyapısı vardır . Türknete şikayet oluşturun . Sorun devam ederse ilçe genel müdürlüğüne gidip sebebini sorun.

Valla hat direkt bağlı modem ip alsa bile nete dahi girmiyor bazen splittere taktımmı bu sefer x2 oluyor herşey 3 tane splitter değiştirdim hala aynı bi bölge müdürüne gözükmek şart dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Garip bir TT vakası . Bölgenizde çok büyük ihtimal Türk net altyapısı değil Türk telekom altyapısı vardır . Türknete şikayet oluşturun . Sorun devam ederse ilçe genel müdürlüğüne gidip sebebini sorun.

Şikayet olursak ne olacak suçu ttye atıyor türknet bizlik bişey diyip çıkıyorlar işin içinden

• Bandırmalı92 B kullanıcısına yanıt
    altyapı Türk telekom olduğundan Türknette vodofone da süper online de ne yapsın. Yapackaları tek şey var kendi altyapılarını çekecekler başka yolu yok. Bir tt çalışanından duyduğum sözü aktarayım "Sen satarsan firmayı dışarı , adam seni düşünmez cebini düşünür" demişti.
  • Türknet sürekli internet kesilmeleri

son 2 gündür benimde sürekli internerim kesiliyor

ttnet sözleşmme bitti türknete başvurdum ama evraklar ulaşmadı henüz
    arıyorum ttneti değerlerinizi güncelledikten başka bişey yapmıyorlar...

dsl modülasyonu adsl2 yapıyorum sonra devamlı g.dmt ye geri dönüyor
    deli olmamak elde dğeil...

• Maalesef Turknet ile memnuniyet ilk yaşanan arızaya kadar.Yeni taşındığım evimde 2 yıl boyunca ttnet 16 mbit sorun yaşamadan kullandım.Taahüt bitince Turknet'e başvurdum.Hattımın 30 mbit vdsl2 destekli olup 24 mbit verebileceklerini söylediler.Vdsl2 destekli yeni modem alarak Turknet'e başvurdum.İlk iki üç ay sorunsuz kullandım.Ondan sonra hız düşüşü ve dalgalanma yaşamaktayım.Üç sefer arıza kaydı bıraktım.Her seferinde hattın normal olduğu gibi sallama cevaplarla geçiştirdiler.Çokta manidardır her arıza kaydından en geç bir gün sonra ttnet tarafından aranarak internet paket teklifleri sunuldu.Şuna kanaat getirdim ki ttnet kasıtlı olarak hatta problem yaratarak müşteriyi yıldırıp geriye döndürme politikası izliyor.Bunun başka izahı yok.Turknet ise eli kolu bağlı ttnet altyapısı kullandığı için yapacak hiç birşeyi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeto

Maalesef Turknet ile memnuniyet ilk yaşanan arızaya kadar.Yeni taşındığım evimde 2 yıl boyunca ttnet 16 mbit sorun yaşamadan kullandım.Taahüt bitince Turknet'e başvurdum.Hattımın 30 mbit vdsl2 destekli olup 24 mbit verebileceklerini söylediler.Vdsl2 destekli yeni modem alarak Turknet'e başvurdum.İlk iki üç ay sorunsuz kullandım.Ondan sonra hız düşüşü ve dalgalanma yaşamaktayım.Üç sefer arıza kaydı bıraktım.Her seferinde hattın normal olduğu gibi sallama cevaplarla geçiştirdiler.Çokta manidardır her arıza kaydından en geç bir gün sonra ttnet tarafından aranarak internet paket teklifleri sunuldu.Şuna kanaat getirdim ki ttnet kasıtlı olarak hatta problem yaratarak müşteriyi yıldırıp geriye döndürme politikası izliyor.Bunun başka izahı yok.Turknet ise eli kolu bağlı ttnet altyapısı kullandığı için yapacak hiç birşeyi yok...

Zaten bu aralar ttden sürekli bize gel diye taciz aramaları var bana karşı onlar yapıyor diye düşünüyorum artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.