Şimdi Ara

Turknet rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 10 yıldır turknet kullanıcısıyım 2 aydır bağlantım stabil değil ve sık sık kopmalar yaşıyorum defalarca 97145456 numarasıyla destek kaydı açtım sorun yok deyip kayıtları kapattılar daha sonra arızayı kabul edip eve türk telekom ekipleri geldi ve kablo eskimiş değişmesi lazım deyip kabloyu söktüler daha sonra turknet kendi saha ekibini yönlendirdi ve adam eve geldi hiçbirşey yapmadan gitti bizde 2500 lira verip elektrikçi çağırıp 0 dan hat çektirdik ve hat değerlerim hiç değişmedi ve sık sık kopma sorunu devam ediyor yani sorun tesisat ve modemde değilmiş siz siz olun bu firmayı kullanmadan önce 10 kez değil 1000 kez düşünün kendi altyapısı olmayan yerde beş para etmez bir firma yarın aboneliğimi sonlandıracağım kimseyede tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. 97145456 numaralı kaydınıza istinaden ekiplerin kontrolleri devam etmektedir. Destek kaydınız hakkında iletişime geçip sürecin hızlandırılması adına bilgi ilettik. Kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır, size destek olacağız.
  • Altyapımda 1000 megabit internet olmasına rağmen halen daha turknet yüzünden 50 megabite mahkum edildim 4 aydır hep arıza var 1 aya çözülecekmiş diyip oyaladılar sonra komşum türknet almaya karar verdi ref kod verdim dedim belki onu kurarlarken benim kabloyuda çekerler bu sefer komşuyu geldik geleceğiz diyip oyalamışlar sonra sorun var deyip iptal etmişler bende muhattap bulabileceğim başka bir operatore geçme düşüncesi içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 10 Mart 2026; 0:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yada benzer sorunu ben de yaşıyorum ama TURKNET in umurunda bile değil.

Kaç şikayet açtığımı ben hatırlamıyorum. Hergün onlarca kez kopma yaşıyorum

VDSL 100 hizmeti aldığımı belirteyim de, , eleştri yanlış mecralara gitmesin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 11 Mart 2026; 4:13:44 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.