Şimdi Ara

TürkNet pişmanlıktır. Hergün 21.00'dan sonra bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her akşam 20.00 veya 21.00'dan sonra bağlantı problemi yaşıyorum. Modem üzerinde DSL ve internet ışığı yanıyor. Dosya indirebiliyorum fakat DNS kaynaklı sorun nedeniyle sayfaları açmıyor bazense zor açıyor. Dinamik DNS kullanıyorum modeme reset atıp kurulum yapmadıkça zor IP alarak bağlanıyor. Her gün bu durumla ilgili TurkNet'i arıyorum hattımla alakalı bir sorun olmadığını belirtiyorlar. 2 Adet modem ile denedim bina dışından gelen kabloyu değiştirdim, virüs kaynaklıdır diye bilgisayarıma format attım fakat sonuç alamadım. Aynı şehirde bulunan tüm TurkNet aboneleri de benimle aynı sorunu yaşamaktadır.

Dün pazardı akşama kadar internette takıldım problem yok akşam oldu saat 23.00 dan sonra facebook ve bazı siteler zor açar oldu. Farklı tarayıcılar ve başka cihazla denedim sorun devam etti. Müşteri hizmetlerini aradım her gün dakikamı yiyen tek firma teşekkürlerimi sunuyorum. Ne hikmetse müşteri hizmetlerindeki adam ip adresimi değiştirdi sorun oradan kalktı. Modemi kapattıp açmamı istedi standart sorun dsl ışığı geç yandı sonra internet ışığı yanmadı, ip almadı. tekrar kapatıp açtım sorun kalmadı. Telefonu kapattık standart teşekkür etme mantığı ile kapatır kapatmaz sayfalar yine açılmadı. Modemi kapatıp açtım internet ışığı yandı sayfalar açılıyor sonra açılmadı. Ben her akşam modemi fabrika ayarına yüklemeden ip alıpta internete giremiyorum.

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar konuya gelebilir mi forumdaki TürNet temsilcisini konuya çağıracağım. MÜŞTERİ HİZMETLERİNE İNANDIRAMIYORUM AKŞAMLARI KISITLAMA VE BÖYLE SORUNLAR VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Ağustos 2017; 12:13:11 >

• Bu bende yassadim aksamlari bir yavaslama soz konusu ve dun dsl isi yandi ama internet isi bir turlu yanmadi careyi resetleyip tekrar kurmakla cozebildim sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim006

Bu bende yassadim aksamlari bir yavaslama soz konusu ve dun dsl isi yandi ama internet isi bir turlu yanmadi careyi resetleyip tekrar kurmakla cozebildim sorunu

Her gün aynı şey türk telekoma geçeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.