Şimdi Ara

TürkNet Ping Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online oyunlarda pingim sürekli dalgalanıyor. 90 ms lerden 300 lere 500 lere çıkıyor tekrar iniyor.

Buyrun burda sorunuma dair kısa bir video:

yadi.sk
    20190806_215454.mp4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/2zYwg3u0wDnIgg

Burda da hat değerlerim var:

yadi.sk
    20190807_131758.jpg — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/pGUzqEVDqqKaaQ

Yardımlarınızı bekliyorum..

Ekleme:

SpeedTest te hız testi yaparken Akdeniz taraflarında oturmama rağmen İstanbulda ki serverlere bağlanıyor. Nedeni nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 7 Ağustos 2019; 14:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modeme ethernet kablosu kullanarak bağlan.
  • Merhabalar, isterseniz bu durumu bir kontrol edelim. Bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemlerimiz üzerinden sorununuzu performans sorunu kategorisi ile destek kaydı açarak bize iletin. Kablolu bir şekilde bağlı olarak bize hız testinizi iletin. Yapabilirseniz bir trace testi yapıp ekran görüntüsünü kaydınızın içerisine ekleyin. Detaylıca hizmetinizi kontrol edelim. Size geri dönüş yapalım.

İsterseniz trace testinizi bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletebilirsiniz.
  • Aynısı banada oluyor son 1-2 haftadır ben kablonet kullanıyorum.İnan olabilcek en kötü şey yüksek ping almak bile bunun yanında iyi kalır.Oyun oynanmıyor.Ben daha çözemedim çözersen aydınlatırsan sevinirim.

SpeedTest te hız testi yaparken Akdeniz taraflarında oturmama rağmen İstanbulda ki serverlere bağlanıyor. Nedeni nedir acaba?

ip adresinin ripe kaydı istanbul olarak gözüküyordur çok da dert bir durum değil
    https://www.iplocation.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 8 Ağustos 2019; 12:0:17 >
    VODAFONENET FİBER PİNG SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Gece dene öyle yaz. Ben de kabloyla bağlanıyorum ama akşam, gece baya yüksek pingler oluyor.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Şu an Türknet'de ping sorunu olduğu, yurt dışı çıkışlarının aşırı pingli olduğu aşıkar. Modeme suç atmamak gerek. Ya da wifi'ya.
    o an telefonun biri yedek yapar güncelleme yapar o bile ping e yol açar, kesin test wifi kapalı tek cihaz ile olur sorun çözülür ise wifi dan insanların hızını kısarak çözersin ben o şekilde kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, isterseniz bu durumu bir kontrol edelim. Bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemlerimiz üzerinden sorununuzu performans sorunu kategorisi ile destek kaydı açarak bize iletin. Kablolu bir şekilde bağlı olarak bize hız testinizi iletin. Yapabilirseniz bir trace testi yapıp ekran görüntüsünü kaydınızın içerisine ekleyin. Detaylıca hizmetinizi kontrol edelim. Size geri dönüş yapalım.

İsterseniz trace testinizi bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletebilirsiniz.
    daha önce de yazdım lütfen benimle de ilgilenir misiniz? 31 temmuz da geçiş yaptım portum aynı ama o tarihden beri özellikjle online oyunlar da 200 500 1000 ms ping oluışuyor daha önce böyle bir problemim yoktu. ayriyeten başka sorunlarım da var 2624199adsl nolu aboneyim

• louse dream L kullanıcısına yanıt
    Bugün beni oyundan 3 kez attı demin 350 ms ping gördüm... Sürekli ilgileniyoruz diyorlar ama birşey yapıldığı yok.

Orijinalden alıntı: turuncu_

Bugün beni oyundan 3 kez attı demin 350 ms ping gördüm... Sürekli ilgileniyoruz diyorlar ama birşey yapıldığı yok.
    ya ben kaçtır yazıyorum benle iletişime bile geçilmedi. üstüne üstlük son bir ay kala geçiş yaptım cezaedemezsiniz dediler 16 gün kala geçiş yaptığım için 77 lira olan ücretim 120 liralarda geldi. Arada internet de gidiyor modeme reset atıyorum anca geliyor. ping zaten başa bela... dediğim gibi geçiş yaptım aynı portu kullanıyorum hiç böyle sorunum yoktu
    ilk ay geçiş yaptıktan sonraki yenileme gününe kadar her gün 2.5tl alıyor benim bildiğim yani sen 16 gün kala geçiş yaptığın için 16x2.5tl extra yansıtmışlardır kabloyla bağlamayı dene bilgisayara istersen (ben türknet kullanmıyorum bu arada ordan burdan duyduğum kadarıyla söylüyorum)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.