Selamlar,şuan Superonline fiber kullanıyorum,1000/50 olarak,lokasyon Ordu ili,speed test ölçümleri 19 çıkıyor,oyunlarda ise Valorant 30,Call of Duty 60,Csgo 60,Deltaforce 60 ping alıyorum,bu değerler normal mi yüksek mi,taahüt bitiyor,yeni teklif aylık ortalama 720 TL ye geliyor tvplus ile birlikte.ttnet ve turknet en fazla 100 MB fiber veriyor,değiştirsem ping değişirmi acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ping Değerleri

-
-
cs go viyana ve varşova pinglerini yazarsan yorumlayabilirim.
bilgi verebilir. test sonucunu ekleyebilirsin
-
o pinglere nereden bakıcam
-
TTNET 1000 vermez mi acaba
-
Abartısız şakasız diyorum hatta Google da araştırın görürsünüz okursunuz
Özetle superonline bulaşmayın pişman olursunuz
Paramla rezil olmak istiyorum diyorsanız orası ayrı
Dört dörtlük internet servis sağlayıcısı yok ama EN SORUNLU VE ASLA ÇÖZÜM İÇİN YARDIMCI OLMAYAN hatta aboneleriyle dalga geçen firma superonline
Speedtest yapıyorum uçuyor kaçıyor kanzi
technopat sosyal
Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
+ ne demek? 100 üstü mü?
-
Yok dostum,en fazla 100 veriyorlar.
-
Fiber'de 100; binaya kadar mı eve kadar mı?
Birde şuradan sorgu yapın isterseniz.
-
Fiber gösteriyor hocam
-
-
Genelde sp kullananlar pinglerden pek memnun değiller. Cs için ölüm maçı açın, oyun açılınca shift+tab yapın sağ üstte lokasyon ve ping yazar.
-
60 alıyorum
-
Burada da aynı
-
Berbat Ötesi Ankara Sansüronline Fiber 100 mb kullanmaktayım dün cs girim dedim oyundan attı 2 defa cs 60 ping rahat alıyorum.
-
Ön sokakta fiber olan binayı sorguladığımda; daha önce 500 çıkıyordu. Onda da şimdi 100 gözüküyor. Tuhaf; Tt bazlı bir sorun olabilir gibi.
-
İzmirdeyim Viyana 35 Varşova ya 45 alıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TTTNET in saçmalığı işte en fazla 100 veriyor
-
Bende de 60 veriyor süperonline yurtdışı çıkışları kötü baya.speedtest yaptığımda 19 veriyor,ttnet fiber 100 kullanan arkadaşım var ona baktırdım wifi 6 ping gösterdi.
-
Sizdeki FTTB/MDU. MDU SW'deki portlar FE olduğu için 100mbit üstü alamazsınız. Altyapıda "GPON" göstermesinin sebebi hem FTTH hemde FTTB/MDU iki türde Pasif/PON şebekeye bağlı ancak sonlandırma türü farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani fiber değil mi
Benzer içerikler
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- geniş banda erişemezsiniz
- 10 mbps internet hızı nasıl
- superonline discord dns
- superonline modem iade nasıl yapılır
- e devlet tarife karşılaştırma
- ping düşürme
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip
- turkcell biz nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X