Şimdi Ara

TurkNet neden tekiz iletisimle calisiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmza alip isleme baslamak yerine isleme gelip imza almak sureci daha da hizlandirmaz mi ey turknet sadece soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, evraklarınız ulaştıktan sonra internet başvurunuzu yapıyoruz ve aktivasyon süreci bu şekilde ilerliyor.
  • Bürokrasi ve kanun diye birşey var, hayat sizin istediğiniz gibi olamıyor malesef

• Niye mesela Millenicom'a kanun yokmu? Aktivasyon sürecini başlatıp interneti bağlıyorlar..Siz ıslak imzalı evrakları gönderiyorsunuz..Zaten 7 iş günündr göndermezsenizde internetinizi kapatıyorlar..Kurye olmadığı halde en az 2 gün kazandırıyor..Hele birde Türknet'in kurye kullandığını düşünürsek süreç daha da uzuyordur muhtemelen..Kaldıki şuan bankalar bile dijital ortamda şubeye gitmeden hesap açabiliyorken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her servis sağlayıcısında süreçler değişkenlik gösterebiliyor. Kuryeyi beklemek istemeyen abonelerimiz evrak çıktılarını alarak MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebiliyorlar.
  • kanunla alakalı bir durum yok, bürokratik olarak çalışacaklarsa tam olarak kurumsal bir firma olurlar daha da hızlanır işlemler. benim şikayetim kurulum yapmaya gelirken imzayı almamaları.

• Merhaba, talebinizi öneri olarak ileteceğim. Geçiş durumlarında maalesef öncesinde imzalı bir şekilde evrakların bize ulaşması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turk telekom altyapi sıkıntisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.