Şimdi Ara

Turknet kurulum beklemek gerekiyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta önce turknet e başvurdum. Perşembe günü TT den ekip gelip telefon hattını bağladı. Cuma sabahı türk netten mesaj geldi 48 saat içinde aranıp kurulum için randevu saati alınacak diye. Ve mesajın altına adsl kullanıcı adı şifresini yazmışlar. Kendim modemi kurdum dsl ışığı sabitleniyor fakat internet ışığı yanmıyor. Biraz önce telefon ile aradim. Telesekreter modemi kurup baglanabilirsiniz diyor. Müşteri temsilcisi kurulum hizmetini bekleyeceksin diyor. Açıkçası beklemek istemiyorum. Yapılabilecek birşey var mıdır?

• Kablo bağlıysa ki DSL ışığı sabit bir şekilde yanıyorsa bağlıdır, modem arayüzüne girerek kullanıcı adı ve şifrenizi girerek kurulum işleminizi yapın ve internetnizi kullanmayan başlayın. Beklemek gibi bir hataya düşmeyin sakın ben 1 ay bekledim en son kendim kurdum, 2 hafta geçti hala arayan soran yok kurulum tarafında.
  • 2 farklı modem ile denedim. Bana gönderdikleri kullanıcı adi ve şifreyi giriyorum ama internet ışığı yanmıyor. (DSL yanıyor sabit).
  • Aynı sorun başıma geldi bekledim 4. Gün kendim bağladım. İnternet ışığı da aktif oldu. Fakat internete girmek istediğimde giremiyorum. Sadece turknet yazısı geliyordu kafayı yedim hala yok. 3. Haftadayım
  • Merhaba, kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Ben 'kurulumcu' ekip gelmeden kurdum, WAN,LAN WLAN sıkıntı olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.