Şimdi Ara

Turknet kullanıcılarının dikkatine (SS’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene evime Turknet’in klasik 35 Mbit/s internetini bağlattım. 1 sene geçtiği için altyapıyı kontrol edip şu Millenicom’un tarifelerine ve hızına bakayım dedim ve aşağıdaki linkten sorguladım.

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama

Baktım 75 mbit/s’e kadar verebiliriz yazıyor (İlk alırken bu çıkmıyordu) Sonra ben de düşündüm dedim ki “Turknet zaten 100 veriyor, 35’e kadar destekliyorsa 35 tanımlıyordu; 100 desteklese verirlerdi” fakat yine de araştırmaya devam ettim ve üst paket olduğunu öğrendim. Taahhütsüz olduğu için geçeyim dedim ve geçtim. Sonuçlar inanılmaz (Geçen seneye kadar teorik 16 Mbit/s pratik 10-11 Mbit/s kullanan ben için evet baya inanılmaz oluyör)

Şimdi görseller:

Dipnot: Bilgisayar’ı yeni kurduğum için Lightshot vs. yoktu, fotoğraf çekip ekledim ben de. Çok kötüyse SS alırım düzenlerim.

Geçmek ve denemek isteyen varsa: Turknet Online İşlem merkezi>Paket & Kullanım>İnternet paket değişikliği>Teklifler kısmını kurcalayabilir. Tabi ki taahhütsüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes fark etmiş anlaşılan

• Isin enteresan kismi sadece kendi serverlari uzerinden sorgulama yapinca yuksek hizlar aliniyor olmasi. Diger ISS ler lokal serverler ile 20-25 Mbit hiz farki oluyor arada ki SOL kullanirken bu derece yuksek farklar olusmuyordu. Sanirim kendi omurgalari ile ilgili bir durum bir de PSN uzerinden ping ler cok yuksek olabiliyor hatta down load hizlari da bazen cok dusuyor.
  • windows ait resim çekmek içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

windows ait resim çekmek içindir
    Lightshot kurmaya üşendim hocam ama denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

Isin enteresan kismi sadece kendi serverlari uzerinden sorgulama yapinca yuksek hizlar aliniyor olmasi. Diger ISS ler lokal serverler ile 20-25 Mbit hiz farki oluyor arada ki SOL kullanirken bu derece yuksek farklar olusmuyordu. Sanirim kendi omurgalari ile ilgili bir durum bir de PSN uzerinden ping ler cok yuksek olabiliyor hatta down load hizlari da bazen cok dusuyor.
    Diğer serverlarda aynı sonuç aldım speedtestte

Steam’de de benzer sonuç

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    speed test yapar iken frankurt seçin derim tavsiye sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 9 Ağustos 2019; 12:16:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web siteme gelen yorum ss'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 Download'a 1.74 ~ 2.00 mbit upload şaka gibi.

Verdiğin linkten sorgulama yaptım. 22-23 Mbit aldığım yere "maksimum 7 verebiliriz" dedi. 3.50 upload'ıma da "1 Mbit'e kadar" dedi. Ben biliyorum bu "-e kadar"ları. Kuzenim İstanbulda "100 Mbit'e kadar YAPA altyapısı" sözleşmesiyle "0.1 mbit upload" alıyor şu an ve internette hiçbir şey yapamıyor. Discordda sesini bile aktaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 10 Ağustos 2019; 0:5:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.