telekom H298A modeme ipv6 desteği kalktımı acaba? çoğu kişi bağlanamıyormuşta artık forumunuzdada yazıyorlar yaklaşık 1 aydır filan, ipv6 var destek var diye geçtik düzelmiycek birşeyse kapatalım tşk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Şubat 2022; 23:22:13 > |
Turknet ipv6 durumu (15. sayfa)
-
-
Merhaba, böyle bir bilgi gelmedi ama farklı bir problem yaşıyor olabilirsiniz. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
Türk Telekom alt yapısında Türknet kullanıyorum. ZTE H298A modemde IPv6 ayarlarımı açmış olmama rağmen IPv6 kullanamıyorum.
-
mrb halen sıkıntısız ipv6 bağanıyormusunuz acaba bu routerda, çoğu kişi sorun yaşamaya başladıda, iss ipv6 ayar bolumunden sadece slacc tikinimi kaldırıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2022; 14:46:6 > -
Merhaba, ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
Merhaba,
evet hala sorunsuz baglanabiliyorum.
hatta ipv6 destegi olan buyuk google vs gibi firmalarin hizmetlerine cok daha rahat giris yapiliyor.
modeme root girisi yaptiktan sonra, ipv6 switchi açıp,
WAN ayarlarından da ipv4/ipv6 seçip SLACC ı kapatırsan direk ipleri aliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 15 Şubat 2022; 14:31:35 > -
ilginç kimisi bağlanıyor kimisi aynı roterla bağlanamıyor ip6 desteğede bir mail atalım ozaman dediğin ayarları aynen yaptım wan durumunda ipv6 bağlanıyor kısmında kalıyor sağol cvp için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Şubat 2022; 15:40:20 > -
arkadaşlar merhaba
Dün itibariyle turknet vdsl aboneliğim başladı. Turk telekom logolu TPLINK TD-9970 v3 modeme kurdum. Bu modemi elimdek keenetic viva router ile kablosuza çevirerek kullanıyorum. Merak ettiğim nokta; sanırım tplink modemi direkt ipv6 desteklemiyor. Türk telekom rom'unu güncel rom ile flashlayıp ipv6 özelliğini aktive edebiliyorsunuz diye 1-2 mesaja denk geldim google'da. Konuyu tecrübe eden oldu mu? IPv6 kullanmak için illa bu flash işlemi yapmak gerekir mi?
Ayrıca modeme bağladığım keenetic router ipv6 destekliyor. Eğer modemde ipv6 aktif etmez, router da edersem turknet ipv6 'i kullanabilir miyim?
son olarak sevgili @TurkNetDestek ipv6 aktivasyonu için ne yapmalı? Müşteri panelinizde göremedim. Daha da kötüsü size yazıp talep edebilecğeim bir form da bulamadım. Aceminizim, yardımcı olup, yönlendirirseniz sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu konuyla ilgili online işlem merkezinden destek kaydı açabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
Arkadaşlar turknet ile iletişime geçip hattıma ipv6 atamasi yaptırdım ancak asus dsl n66u modem de ıntenette yazıldığı gibi ayarları yaptığımda intenete bağlanamıyorum. Slacc yerine dhcp yapınca intenet geliyor ama bu seferde ipv6 gelmiyor. Nedir bunun çözümü bilen eden var 'mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet destek kaydı açın diyor ama destek kaydında çok fazla yardımcı olamıyorlar bu konuda ipv6 gözüküyor modemin ip aldığı ama testlerde olmadığını gösteriyor çoğu kişide bu sorun var ve devam edecek gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana ip destekden gelecekte yeni ipv6 sistemine geçicez dediler testeymiş daha fazla modemi kapsıycakmış,tabi nekadar gelecek sürer allah bilir,şu an tahmini %70 sorunlu gibi modem ipv4 aldım ipv6 kapadım beklemedeyiz başka çare yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Şubat 2022; 2:14:29 > -
Evet bende ipv6 yı kapalı tutuyorum mecburen türknet henüz tam anlamıyla ipv6 vermiş değil gibi gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu konuyla ilgili online işlem merkezinden destek kaydı açabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
Geçenlerde Mikrotik router yazılımı ile oynarken sistemi göçürttüm. Mecburen orjinal IPv6 desteği varmış gibi görünüpde aslında IPv6 desteği olmayan Archer C5v yi bağladım. Xioami mi box daki youtube bile göçtü. IPv6 sitelerde veri akışı kesildi resmen. Neyse bir kaç saate mikrotik serial port + Netinstall ile stabil yazılımı yükledim de normale döndü. Tecrübe olaraktan IPv6 desteği olmayan modemlerde IPv6 açmayın. internet sürünmeye başlıyor.. En azından bende öyle oldu..
Yaşadığım diğer tecrübe Statik IP hizmeti alıyorken IPv6 gelsede çalışmıyor. Statik IP hizmeti iptal ettirdikten sonra bendeki IPv6 çalışmaya başladı. Bende bu şekilde oldu.
-
turknet kullanıyorum ipv6 ya vaşvurdun ardından asus n17u modemimde gerekli ayarları yaptım
birkaç gün sonra türnet tarafından ipv6 verildi
1 hafta sorusuz kullandım , daha sonra kendi kendine ipv6 kesildi anlamadım sebebini ipv4 deyim şuan
-
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunla ilgili ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
ipv6'yi test etmenin en kısa yolu aşağıdaki siteyi açmak oluyor. Açılıyorsa destekliyor, açılmıyorsa desteklemiyor. :) (siteye sadece ipv6 ip'si ile girilebiliyor)
Edit: Site çalışmamaya başladı, onun yerine https://ipv6.google.com/ kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 5 Mart 2022; 16:48:4 > -
ipv6 için nereden başvuru yapmam gerekiyor arkadaşlar mail attım yeterli mi ?
-
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız talebinize dönüş sağlayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X