Şimdi Ara

Türknet internet 1aydır internet yok. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendin evinden gelen kabloyu bulman şart yoksa işlemin çok uzun sürer benimde kablomu bulmam için dayımla denedik cevir sesi geldi ilk denediği kabloda dayımın zaten bu ankastre kutusunu telekom koyuyor ama bizdeki çok eski numara filanda yok.
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Onu elektrikci rahatca buluyor zaten. Simdi eve gelince tekrar kutuya baktim hattin benm olduguna dair bir etiket hala koymamislar. Musteri hizmetlerini aradim. Adsl sinyali probleminin ic tesisattan kaynaklandigini belirtip kaydi kapamislar. Sagolsun musteri hizmetleri yetkilisi mantikli biri cikti zaten siz hattin isaretlenmesini istemissiniz ic tesisat problemi diye not dusulmesinin hic bir anlami yok. Gerekli bilgileri not aldim onceligini yukseltip kaydi tekrar olusturdum dedi. Beklemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırla bekliyeceksin bu arada hattının iiç tesisat diye dönenler Türktelekom ekibi bunu unutma keşke bölgemde fiber dolabı olsada şu kopmalar kalmasa vdsl hizmetinde her neyse sana sabırla beklemeni tavsiye ediyorum.
  • Sali gunu etiketleme yapilsin diye ikinci defa olusturdugum kaydi tekrar sorun ic tesisattan diyerek kapatmislar. Yarin internetiniz acildi dediklerinden beri bir hafta olacak. Bayram tatilide araya girecek az kaldi. Yarinda internetim duzelmezse iptal edip yeniden ttneti actircam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 8 Eylül 2016; 19:06:00 >
  • 1 haftadirda2 ben bekliyorum

Hat açıldı dendi. Telefon çalışıyor ama interne yok

Sinyal gelmiyor

3 kez ariza kaydı bıraktım. Dönüş yapmadılar.akksi fazla diye bekliyorum ama iptal edeceğim sanırım çünkü can sikici

• Bugün sms ile modem bilgilerim geldi. Zaten biliyordum bir sorun olacağını olmasa şaşardım. Kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonra tabi ki doğal olarak adsl ışığım yanmadı. Arıza kaydı oluşturdum telefon ile. Dakka 1 gol 1. Şikayetvar'da ki yorumları okudumda adam 1 aydır adsl ışığının yanmasını bekliyormuş... Yazık.
  • Sürekli bastırcaksın hocam ben 2 hafta bekledim.En son BTK ya şikayet ettim 1 saat içinde geri dönüş yaptılar.Daha sonraki gün arıza dolapta dediler ekip gönderdik dediler.Görmedim birşey öğlene doğru yandı ışık hemen akabinde o görüştüğüm kişi aradı sorun çözüldümü diye biliyor çözüldüğünü türktelekom müdahale ediyor diye duydum özellikle başka internet servislerine geçilmesini istemedikleri için aslında çok basit taahhüt imzalanıyor daha önce net aldıysan adres bilgilerini veriyorsun modemde varsa 5 dk içinde yakıyorlar ışığı ilk defa alıyorsan 3 gün içinde türktelekom gelip kutuya kablo bağlayıp gidiyor dairene giden kabloya bağlayınca işlem yine tamam kasıtlı yapıyorlar. bilmiyorum başka şeyler dönüyor....

• Hocam suçlu türknet değil teknik ekip yollamayan türk telekom sırf müşteri onların değil diye türknet müşterilerini geri atiyolar belli bu yani

• 25 mayısta internet gitti telefon çalışıyor. Destek kayıtlarını utanmadan kapatıyorlar çözümleme olmadan türk telekoma suç atıyor adamlar kontrol etti problem yok dedi..Türknet pişmanlıktır uzak durun. Akn olmasa ne internet vermiyorki. Pazartesi başka bakacağız artık. Çünkü sorunu yapacaklarını bile söylemiyorlar beklemenin anlamı yok 1 ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüak

25 mayısta internet gitti telefon çalışıyor. Destek kayıtlarını utanmadan kapatıyorlar çözümleme olmadan türk telekoma suç atıyor adamlar kontrol etti problem yok dedi..Türknet pişmanlıktır uzak durun. Akn olmasa ne internet vermiyorki. Pazartesi başka bakacağız artık. Çünkü sorunu yapacaklarını bile söylemiyorlar beklemenin anlamı yok 1 ay.

yeni alım mı yaptınız yoksa ttnetten mi geçiş yaptınız
  • Fixnetten geçiş yapmıştım. Bugün internet geldi vdsl 2 olarak bağlanıyorum. Ama hız kısıtlaması var. Yapa altyapıdayım çözüm merkezi 35 mbit tanımlamıştı modemdede görüyorum ama hızım testlerde 16/1 çıkıyor. Müşteri hizmetlerine anlatamıyorum durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüak

25 mayısta internet gitti telefon çalışıyor. Destek kayıtlarını utanmadan kapatıyorlar çözümleme olmadan türk telekoma suç atıyor adamlar kontrol etti problem yok dedi..Türknet pişmanlıktır uzak durun. Akn olmasa ne internet vermiyorki. Pazartesi başka bakacağız artık. Çünkü sorunu yapacaklarını bile söylemiyorlar beklemenin anlamı yok 1 ay.

Dün gece tam güvenli internet profilini değiştirirken , sayfa yükleme uzun sürdü (bağlantı bu sırada da gitmiş olabilir) kapattım bağlantı gitti , modemi aç kapa yaptım , resetledim tekrar kurulum denedim , bağlanmadı.
    Sonra cepten bağlanıp modem şifremi değiştirdim yine olmadı.
    Sonrasında modemi tekrar resetledim bu sefer otomatik algılama da yapmaz hale geldi.
    Bu konuda bir fikri olan var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.