Şimdi Ara

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
19.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla ülkede başarılı diyebileceğim bir tane ISS yok. Hadi kabloneti tenzih edeyim onu hiç kullanmadım, kullananlar olumlu konuşuyorlar. Ama diğer bilindik Vodafone'dur, Telekom'dur, Superonline'dır vs kiracı olduğumdan dolayı yıllardır kısa dönem ya da uzun hepsini deneyimledim. Hani derler ya al birini vur ötekine hepsi minimum alt yapı maliyeti ile max kazanç peşine düşmüş kullanıcıyı düşünen mi var. Tam üç aydır kasım ayından bu yana Turkcell Superonline ile boğuşuyoruz bizde eşimle. Açtırdığımız servis kaydının, ilettiğimiz şikayet kaydının haddi hesabı yok. Eşim sosyal medyadan şikayetvar.com dan ben caal centerdan gm mail adreslerinden aklınıza gelebilecek her kanaldan şansımızı denedik ama çözüm sunamadılar. En ağırı da dalga geçer gibi sorun gözükmüyor problem yok diyerek otomatik bir telefon araması ya da sms ile kayıtları kapatmaları. Dışarıdan elektrikçiler getirtip masraf yapıp kabloları mı kontrol ettirmedik, Superonline teknisyenleri ile neredeyse ahbap mı olmadık sürekli konuşmaktan neler neler... 35 mbitlik vdsl kullanıyorum, 3 ay öncesine kadar sorun yoktu. Şimdi 3 aydır random saatlerde hızımız 1-2 mbite kadar düşebiliyor. Bazen bir yavaşlıyor 4-5 saat kağnı gibi internet kullanıyoruz. Evden çalışıyoruz karı koca, bir toplantı oluyor anlık internet hayati öneme sahip oluyor bir bakıyorum internet hızı yerlere inmiş. Teknisyenleri de ayrı acayip biri geliyor abi portunuz sorunlu Telekom çözecek ben bir şey yapamam diyor öteki geliyor port değişmemiş bildirmişiz yapmamışlar siz arayın Telekom u diyor. Telekom'u arıyorsun Superonline ile iletişime geçmeniz lazım diyorlar. Başka biri merkezden arıyoruz port sorunu çözülmüş diyor. E sorun devam ediyor diyorum e tekrar kayıt açalım bari diyor. 3 aydır bu döngünün içerisindeyiz. Artık sinirlenmiyoruz verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun diyip gülüp geçiyoruz. Başka ISS'lerde de zamanında farklı problemler görüp yaşamıştık. O yüzden hangisine geçsek bir gün sinir hastası edecekler bizi. Haa bu arada farklı ISS' ye de geçemiyoruz. Yeni taahhüt eylül ayında mı ne başlamıştı. Aralık ayında çözemeyeceksiniz ben farklı ISS'ye geçeceğim iptal istiyorum dediğimde 1000 lira civarı cayma bedeli çıkarttılar. Hesaplama yönteminizi yazılı istiyorum diyorum Tüketici haklarına gidin diyorlar :)


    Demem o ki Turknet'i Turkcell'i bilmem nesi hepsi aynı terane. Türkiye'de internet kullanıcısı olmanın birinci gerekliliği sabır taşı olabilmek. Umarım sorununuz çözülür kısa sürede, sınavları kaçırma ihtimali gerçekten ürkütücü..





  • bir ay önce benzer sorunları bende yaşadım. sorunlar sıklaştı, geri dönüşler azaldı. şikayet kayıtlarım 24 saat fazla cevapsız kaldı. bende hemen farklı bir İSS 'ye geçtim. son zamanlarda hizmet kalitesi düştü.

  • Bende böyle bir sorun yok. Ttnet altyapısı ile 75mbps turknet hizmeti alıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bu hediyeyi yanlızca Turknet vermedi.Turk telekom verdi.Adamlar BTK ve ne kadar kurum varsa anlaşmış biz ne dersek o piyasa da tek el olcaz diyor ve zaten internetin çıktığından beri tek el yapıldığı için + özelleştirip istediğini yapan bir firma haline getirip üstüne tek el politikasına izin verince devlet ve kurumları.Olan bu...100 mbps internet 250-300 tl 😂 O da allah bilir kaç mbps gelicek + bakır kablo....rekabet eden en az 3 tane büyük alt yapısı kendine ait olan şirket yoksa belli bir sektör de o ülkede tek el sistemi dönüyodur o sektörde.

  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    türkiyede tek bir tane ISS var zaten.O da Turk telekom.Diğerlerinin alt yapısı max 1 km ancadır...Alt yapısı kendine ait olan firmaya ISS denir.Diğerleri hep kiracı...

  • bu sorun turknete has bir sorun değil.. bazen telekomda da oluyor. neyseki hotspot yapmışsın kurtarmışsın .. aynı durum benim başıma da geldi ... berbat bir durum

  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

    Biliyorum canim tt nin alt yapisini kiralayip kullaniyorlar. Anlayin iste. İss derken firma secenegi anlaminda kullandim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettiğinizde de üç ay sonra modemi aldıkları halde modemi yolamadınız diye fatura yollarlar. İptal de kurtuluş değil, önünden geçmeyi abonelik açmayın

  • türknet pişmanlıktır sakın bulaşmayın

  • Beyler hemen hat değeri TT filan demişsiniz ama, arkadaşım modeminde fiziksel seviyede sorun yok, dsl sinyali yeşil, zyxel modemlerde yanlış hatırlamıyorsam TT'den gelen sinyalde sorun varsa kırmızı yanıyordu, belli ki Turknet'in kendi networkünde yaşanan sorundan dolayı bağlantısı kopmuş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbey96

    Şu şirketleri bir Allahın kulu denetlemezmi biride demezmi şu halka o kadar haksızlık yapan şu şirketleri bir hizaya sokalım fahiş fiyatlar üstüne kalite yok hizmet yok haksız yere alınan onca para var haram zıkkım olsun.

    Ülkede bana denetlenen birşey söyle bana.


    Tek denetledikleri vatandaştan alabilecekleri vergi kalemleri en fazla neye rağbet var.Ona vergi koyalım başka bir halt yok.Yanlış mıyım. 


    Ülkede anayasa var mahkeme var cezaevi var.Sıkıntı ne denirse bu anayasaya göre cezalar bilerek ve isteyerek uygulanmıyor gibi gibi.


    Diğer türlü çalışma ve kurumların firmaların izlediği politikada vergilerini versinde ne yaparlarsa yapsınlar kafasında olunca böyle oluyor.





  • Bizimkiler de bu hafta başladı, olası bir elektrik kesintisinden tırsmıyor değilim.

  • Geçmiş olsun.Telafesini nasıl yapacaksın? Dilekçe ver istersen.

  • LexiLaRouche kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Hoca iptal olucani soyledi ama etmedi sonra. Edemez zaten elimde olan bisey degil.
  • Milenicom geçin bende de Türknette aynı sıkıntı vardı
  • Bende hiç ışık yanmadan internet gidiyor, her seferindede şu kadar saat online görünüyorsunuz diyorlar, acaba modemdenmi diyedir düsünüyordumki burda yazilanlari gorunce bir cok kiside bu sorunu okudum, bu olay iyice kabak tadi vermeye başladi !

    Alternatif ve uygun fiyatlı iss önerisi olan varmi ???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız olacak ama, illa telefon interneti kullanacaksanız wifi paylaşımı yapmanıza gerek yok. En sağlıklısı Telefonu USB kablo ile bağladıktan sonra, "USB internet paylaşımı" seçeneği ile interneti paylaşmakdır. Bu şekilde wifi adaptörü olmayan her pcde interneti paylaşabilirsiniz.

  • bendede aynı sıkıntı var türknet pişmanlıktır

  • türktelekom taahhüt bitince türknet bağlatmıştım. kuruluma gelen arkadaş yaptım dedi. bir baktım 8 mbit geliyor ardından türkneti aradım; sizde hata var türk telekom ekiplerinin bakması lazım, bizlik bi şey değil dediler. direkt iptal ettim türknet pişmanlıktır.

  • Daha bugün başvurmuştum tırstım şimdi


    Edit: bu açılan konular ne böyle. Sanırım bana bir şeyler oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 26 Ocak 2021; 0:33:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.