Şimdi Ara

TURKNET'in numaramı engelledin iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nakil için sözlü onay gerektiğini söylüyorlar bunun için aranmam gerekiyormuş ancak 6 gündür aranmadım. Nakil süresi 7 işgünüymüş. Sırf aranmadığım için 7 günlük süreç başlamadı. Destek talebine gelen cevap numarayı engellediği yönünde ama sistem kayıtlarına bakılsa zaten aranmadığım anlaşılacak. Defalarca burada özel mesaj yoluyla konuşuyorum her defasında ben söyleyecem aranacaksınız deniliyor. Ancak destek talebine ise aradık siz bizim numaramızı engellediniz meşgul çalıyor deniliyor. Btk üzerinden zaten şikayet kaydı oluşturdum ama bu iş neden bu kadar uzun sürüyor onu bir türlü anlamadım. Şu an tarafıma yapılması gereken tek şey aranıp nakil için sözlü onayımın alınmasıymış. Kendim zaten arayamıyorum operatör ilgilenmiyor yeni kayıt değilse. Ne yapmam gerekiyor bilen var mı? Bu arada abone numaram 1662035 buraya da yazayım belli birisi insafa gelir de gerçekten ilgilenir.

edit: sorunum şimdilik halloldu. teşekkür ediyorum ilginen ekibe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trroadrunner -- 7 Mayıs 2020; 18:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, nakil işlemlerinin başlaması için ilgili birimimize bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gün içerisinde sizinle iletişime geçerek adres bilgilerinizi teyit ederek başvurunuzu yapacaktır.
  • Maalesef yine kimse aramadı günler ilerliyor daha süreç bile başlayamadı hala

• trroadrunner T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arama yapıldığında meşgul çaldığını ilettiler. PM üzerinden numaranızı alarak nakil işlemini yapan birimimize ilettim. Size tekrar arama yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arama yapıldığında meşgul çaldığını ilettiler. PM üzerinden numaranızı alarak nakil işlemini yapan birimimize ilettim. Size tekrar arama yapacaklar.
    Yeni numaramı pmden dün yazmıştım dün yine aranmadım. Bekliyorum aranmamı hala.

• trroadrunner T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel numaranıız ilgili birimimize ilettim. Kısa süre içerisinde arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir.
  • saat 16:19 hala aranmadım bugün de geçti sanırım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:6:45 >
  • Hayır hocam turkcell.

• Saat 17.04 hala aranmadım 14 nisanda başladığım Turknet İnternet sürecim nakil( 7 iş günü) hariç hala devam ediyor.

• Yaklaşık 9 gündür atanmayı bekliyorum sadece "nakil için onay veriyorum" bu cümle için 9 gündür aranmayı bekliyorum ve hala aranmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.