Şimdi Ara

Turknet hizmet numarası öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet ile yaşadığım sorunlar nedeniyle başka bir iss geçeceğim. Diğer iss benden hizmet numarası istiyor fakat online işlemlerde bulamadım. Yapa da bulunduğum için sanırsam devre numarası olarak geçiyor. 10 ile başlayan 9 haneli. Bana 17,18 veya 88 ile başlayan 10 haneli numara gerekiyor. Ticket attım fakat dönüş olmadı daha, sosyal medya hesaplarıda xdsl numarası olarak devre ile aynı numarayı veriyor YAPA da olduğum için. Nereden öğreneceğiz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer YAPA'daysanız başka sağlayıcıya geçiş (churn) yapamazsınız. YAPA altyapı olarak Turknet'in olduğu için izin vermiyor. Turknet hattınızı tamamen kapatıp başka bir sağlayıcıdan 0'dan bir hizmet almanız gerekiyor. Eğer VAE'de olsaydınız Online İşlemler'de gördüğünüz devre numarası (VAE'de bu hizmet numarası demektir) ile geçiş yapabilirdiniz.
  • Maalesef siz turknet MH yok.onlar size ulaşabilir, ama siz onlara ulaşamazsınız.Ben de de sık sık kopmalar oluyor.
  • Anladım,teşekkürler. İptal edeceğiz o zaman yapacak bir şey yok.

• İptal etmen gerekiyor. Yapa portu turknetin.

• Millenicom için başvuru yaptım bugün. Yarın içinde Türknet’e dilekçemi göndereceğim. Umarım Millenicom da bir sıkıntı çıkmaz. :)

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yapa ya geçirildikten sonra oim deki dsl numarası 9 haneliye dönüştü. Bugün e devletten bakınca 10 haneli numaraya ulaştım.

Umarım faydalı olur.

Edevlet-Btk-Sabit telefon sorgulama
    Turknet hizmet numarası öğrenme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uurunal U kullanıcısına yanıt
    Devre kapatıldığı için işe yaramayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uurunal

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yapa ya geçirildikten sonra oim deki dsl numarası 9 haneliye dönüştü. Bugün e devletten bakınca 10 haneli numaraya ulaştım.

Umarım faydalı olur.

Edevlet-Btk-Sabit telefon sorgulama

Hocam ben de edevlettede sitesinde de faturada her şeyde 7 haneli abone no var başka bir şey yok nerden ulaşabilirim yardımcı olacak var mı acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.