Şimdi Ara

Türknet Hız arttırma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Vdslye başvurdum ama hızı 35 mbit sabitlemişler. Dsteklenen hız 53 55mbit arası. Aradığımda size daha yüksek hız veremeyiz diyorlar. Zaten tanımladıkları 35 mbit hız 28mbit üstüne çıkmıyor. Bu soruna çözüm bulan oldumu. Btk Şikayet var yazıpta sonuç alan varmı? Ben ttnetin yeni çıkan bir kampanyası varmış. Başka firmadan internet taşıyana aylık 30 tl indirim yapıyormuş. Sorun çözülmezse Turkteleko0ma geçmeyi düşünüyorum.

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://www.speedtest.net/my-result/5770487833

• Bu hızdan daha fazlasını alırsan zaten hattında kopmalar başlar stabil bir performans alamazsın doğru bilgi vermişler.
  • Hocam zaten max 35 Mbps alıyorunuz en fazla 150GB skn 1000 Mbps olsa ne olacak hala 4 Mbps kullanıyorum öyle insanlar fiber kullanmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neredeymiş o kampanya 30 ₺ indirim yapıyormuş

30 ₺ lik indirimi zaten 24 ay taahhüt karşılığında yapıyor.

60 ₺ lik paketi 90 ₺ ye çıkarıp 30 ₺ indirim yaptığı kampanya ise o yaramaz
  • Yahu ne istiyorsunuz anlamıyorum adam sanki eve datacenter açacak AKN 150GB zaten sonunda göreceğin 3Mbit ülkenin yarısından fazlası normal şartlarda 4Mbit üzerini kullanamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom da ki kampanyanın linki varmı?

• Benim canımı sıkan enayi yerine konmak. Forumda da var 35 hız görünüyor. Arayınca biz size 35 veriyoruz diyor ama gerçekte 28. E upload dada 3 değeri vermişler 1.8 geçmez. Türk net kısıtlıyor bunun akk mantığı ile farkı yok. Evet bende memleket deki hattımdan 1 mbit ile anca giriyorum. Teknik imkanı o fakat burada istese arttırır ve hız kısıtlaması da cabası.

Linke akşam evden bakayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    TTnet Hız Sabitleme yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/m_119235770/tm.htm
    bu konuyu incele

tüm hızlardan %20 kırpıyor turk.net.
    upload hızıda 2mbit turknette.modeme 3veya4 gelmesine bakma(vdsl hizmeti vermeye başladıklarında 2 mbit değil. 3 veya 4 tü.)

hiç boşuna uğraşma sinir sahibi olursun. zamanına yazık.defalarca şikayet kaydı açtım online işlemlerden. btk ya şikayet ettim.
    her seferinde bu kayıpların normal olduğu söylendi. laftanda anlamıyorlar.

28mbit gayet iyi bir hız.
    50mbit sinyal verirlerse kopmalar başlayacak vs. sağlıklı olmaz.

benim hattım 35mbit destekliyor ama nakil ile geldiğim için 50mbit sinyali veriyorlar.(nakil yaptıdığım yerdeki hızım 75ti.nakil yapınca 50 ye düşürttüm)

gece yarısı bağlantı sağlarsam 50mbit(snr 8-9db)(testte 40.5mbit çıkıyor) sinyali geliyor.
    sonragündüz kopuyor snr 4db e düşünce . 35-40mbit arası hız geliyor.

paketini 50mbite çıkartırsan tek avantajı %20 lik kayıp yaşamazsın.
    btk ya şikayet istersen ekran görüntülerini de ekle şikayetine.

upload hızın değişmeyecek(1.6-1.65i geçmiyor). en fazla 40mbit hız alırsın onda da kopma vs olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 4 Kasım 2016; 23:6:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.