Şimdi Ara

Türknet Hat Değerlerim Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direk konuya gireyim. Benim TTNET sorgusunda da TürkNet sayfasında da altyapım 84MB olarak çıkıyor.
    Fakat modeme gelen hız aşağıdaki şekilde. Geceleri Margin değeri yükseliyor ve 24 MB'e kadar çıkıyor. Tabi 2'den sonra.

Sizce bunun sebebi ne olabilir? Evimizde iki internet var. Yan binada fiber kutusu var.
    Saha dolabı camımın önünde fakat ben 71 metre uzaktaki saha dolabından hizmet alıyormuşum. İkisi de eski tip.
    Değiştirme şansım da yok.

Sizce bu değerler değişir mi? Her sorguda böyle görünüyor. YAPA'ya geçirilicem umarım bir gün ama, mesafem de 800 metre civarı.

Bir sorun varsa yardımcı olabilir misiniz?

Türknet Hat Değerlerim Hakkında Yardım

• suan yapadasın büyük ihtimalle cunku sana gelen max hız 18mbps. yoksa 70 metreden 84 hız alınır rahatca ama yapa cok uzak kalmıs sana. Yapadan cıkarmazlar yani boyle kullanırsın
  • hayır yapa'da değilim vae'deyim. TTNET de var dediğim gibi orda da değerler aynı.
  • Kutu evin onundeyse bir tane kaliteli ethernet kablosu satin al bir elektrikci cagir ethernet icerisindeki 2 adet kabloyu digerleri yedek olacak sekilde var olan telefon kablosu yerine yenilesin. Kaliteli ethernet kablolarini kisa boy satmadiklari icin bulmak zor olan bir yer bulup ihtiyacina gore kestirirsin. Degerlerin duzelecegini umuyorum. Sayet duzelmezse saha dolabinda bir sikinti vardir onu degistirmelerini son care olarak talep edersin. Modemi yeni cekilcek kabloya splitterla veya direk olarak takip test edersin hangisi daha iyiyse oyle kullanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 26 Mayıs 2019; 4:58:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben evin önündeki kutudan hizmet almıyormuşum. Orada port olmayabilirmiş. Sebebini söylemiyorlar ve oradan hizmet vermiyorlar.
    Teşekkür ederim.
  • Port mevzusu değildir o tahminen eski kablo var sizde şimdi o dolaptan sizin binaya kablo çekmek için kazı falan lazımdır zor geliyordur yapmak , TT Başmüdürlüğü yerini biliyorsanız bir danışın gidipte

• Evin içindeki kablo çalışmıyor zaten. Giriş kat olduğu için dışardan kablo çektiler. Ondan olabilir mi?
    TT müdürlüğü hiçbir şey yapmıyor malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilemiyorum :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.