Şimdi Ara

TURKNET HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul'a yeni taşındım üniversite için eve internet alacam türknet dikkatimi çekti gerek fiyatı(malum öğrenci evi )gerekte hızı ve kotasıyla ama kafama takılan birkaç soru var kullanan memnun olan olmayan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim

1- Türkneti aradım ve aldıktan 3-5 gün sonra aktif olabileceğini söylediler(Bu arada vdsl altyapımız varmış) ama forumda bu tarih çok değişkenlik gösteriyor o yüzden sormak istedim kaç günde internet açılıyor?

2-vdsl ile 50mbit e kadar faydalanabileceğimi söylediler sizde bu kaça ulaşıyor 50nin çok altında kalıyor mu

3-bide son olarak vdsl modemim de bulunmuyor sizce hangi marka hangi modemi almalıyım tavsiyelere açığım

Şimdiden teşekkürler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de yeni bağlattım.(Ankara/Yenimahalle) Cumartesi evrakların ulaştığına dair mesaj geldi. Salı günü internet bağlandı. Eğer imkânınız el veriyorsa otomatik ödeme talimatı ile ilk ay ücretsiz kampanyasına katılmayın derim. İnternette, kredi kartı bilgilerini verip sıkıntı yaşayanları görmüşsünüzdür. VDSL altyapınız var deseler bile siz Türk Telekom'dan da altyapınız olup olmadığını sorun. O konuda sorun yaşayanlar da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.