Şimdi Ara

TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
6
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizinle yaptığım görüşmeyi hatırlıyorum, bölgenizde bina yenilemesi yapılacağı için daha önceden bana bilgi vermiştiniz, ben de ekiplerle görüşmüştüm. Sizin bina için işlem yapılacaktır, beklemenizi rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tamamdır teşekkürler

  • İlgili siyah kutu bizim apartmana takılmış, bu süreçten anladığım kadarıyla kutunun takılması ve kabloların bağlanması, sürecin sonlarında olduğunu gösteriyor. Teknik aşama ile pazarlama kısmında senkronizasyon hatası var ama sanırım. İstanbul bahçelievler gigafiber bölgesindesiniz diye reklamlar çıkıyor sürekli fakat 60 mbps hız gösteriyor, kutu vs.. olduğu halde. Enteresan bir durum, süreç bilgisi için teşekkürler

  • karahanx29 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kablolama ve kutu işleminden sonra aktivasyon tamamlanıyor. Aktivasyon tamamlandıktan sonra gigafiber paket bilgisi geliyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Selamlar pm attım da dönüş şansınız var mı acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkfuturee D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden dönüş yaptım. Talebinizi ekiplerimizle paylaştım
  • Özel mesaj yazdım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefayat S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim
  • hocam ont'dan modeminize gelen cat kablo LAN portuna mı yoksa WAN portuna mı takılı?. ilginize teşekkürler

  • Selectron2 S kullanıcısına yanıt

    ONT den gelen Ethernet Modem de WAN portuna takılır. Bilgisayar ve diğer aygıtların bağlantısı 'da LAN portuna takılır.

  • Verilen Ethernet kablosu Cat6 beni biraz endişelendirdi. Olası kayıp ve kapasitenin daha yüksek olması amacıyla CAT8 40Gbps destekli kablo kullanıyorum.


    TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim
    TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyimamazon
    UGREEN Cat8 RJ45 Ethernet Kablosu Naylon 40Gbps 2000MHz F/FTP PS5 Xbox One Switch Modem Yönlendirici vb. İle Uyumlu (15M)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08R9Y5LVK/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
  • usta ben de gigafiber geçiş yapmıştım. beni rezil ettiler 2 gündür. eski vdsl internetimi de kestiler yenisini de vermediler ortada kaldım öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selectron2 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun bir an önce çözümlenmesi için uzmanımıza bilgi verdim. En kısa süre içerisinde dönüşümü tamamlayıp hizmeti aktif bir şekilde teslim edeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İzmir Buca ufuk mahallesi 869-5 sokak no:24-1 daire:3 adresime aktivasyon ne zaman olur tarih verirmisiniz dönüşüm olacak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet35968 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber ekibimize dönüşüm işlemi için bilgi verdik ama bu konuda süre bilgisi veremiyorum.
  • Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bu kadar amatör bir işleyiş görmedim ben ya, sanki 5-10 kişi toplanıp hadi bir şirket kuralım iş yapalım demişler gibi... Başvuru yapma, kurulum, kurulum sonrası bilgilendirme hep fecaat... Müşteri hizmetlerinin verdiği cevaplar gerçekten kopyala yapıştırmış yaşayarak gördüm, ben bir bilgisayarcı olarak daha fazla biliyorum durumu öyle söyleyeyim..


    Gigafiber dönüşümü için resmen şansla yan komşum yeni kurulum yaparken oradan adamdan rica ettik geldi hemen aşırı acele şekilde bana da kurdu yoksa 1 aya yaklaşmıştı bekleme sürem malum..


    Telekom'dan kalan modem ve gpon'u iade edeceğim çok basit değil mi? çalışan arkadaş, adresi mesaj göndereceğim diyor mesaj gelmiyor gelmiş olması lazım diyor bakıyoruz taa yarın geliyor adam bana sadece adres veriyor anlaşma kodu falan yok nereden göndereceğimi falan hiç söylemiyor, mesajda da yazmıyor, karşı ödemeli olarak yollayabilirsiniz diyor, bu durumda siz ne yaparsınız? Yurtiçi kargoda işim vardı onu da verdim şimdi bir baktım "Adres Sorunu Nedeniyle Alıcıya Ulaşılamadı" olmuş bu bana geri dönecek parasını alacaklar.. sonra saatler geçiyor bana diyorlar ki Aras kargo anlaşması vardı.. güler misin ağlar mısın?


    İnternet hızı da sürekli dalgalanıyor 400, 500, 600, 800, 900 her rakamı gördük sağolsunlar şuan fiyattan başka bir avantajı yok gibi geçmeye çok hevesli olan arkadaşlar sorunsuz akan bir sisteminiz varsa arada uçurumlar yoksa sisteminizi bozmayın derim.,


    Bu arada muhatap olacağınız canlı insan yok, müşteri hizmetleri diye boşuna telefon etmeyin dakikalarınıza yazık, robotu koymuşlar aynı şeyleri tekrarlıyor, destek kaydı açıyorsunuz da onu görecekler de size dönecekler de sen orada bekle boş boş...


    Kurumsallık yerlerde geziyor, dediğim gibi bir grup insan toplanmış amatör bir şeyler yapmaya çalışıyor gibi oturması için yıllar gerekiyor bunlara gelemeyen hiç bulaşmasın ama niyetleri konusunda bir şey diyemem çok böyle umursamaz, lakayıt, art niyetli bir şeyde görmedim yardımcı olmaya çalışıyorlar gibi zaten onu da görseydim çok ağır bir şekilde her yere yazardım UZAK DURUN! diye ama yetkili, bilgili işçi kapasitesi az sanıyorum, malum ülkemizin sorunu az maaş çok işçi mantalitesi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2022; 14:49:50 >




  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Verdiğiniz bilgileri net uzmanımız ile paylaştım ve hizmeti kontrol ederek sizinle iletişime geçecek.
  • Benim deneyim muhteşem akşam saatlerinde alabildiğimiz hız aşağıdaki gibi ve durumu ilettiğimizde komple bir çözümsüzlük ve bilgisizlik var. Çözüme gelince de hep bir geçiştirme durumu söz konusu vdsl arar oldum bu kadar olmaz.


    TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim
  • Geçtiğimiz cumartesi günü Gigafiber kurulumuna gelen ekip kutuda kablo bağlantısı ve sinyal olmadığını iletti. O günden beri hiç kimse gelip bu sorunla ilgilenmedi. Bu saatten sonra TurkNet gigafiber gelmiş, umrumda değil!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alizeo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim ve dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.