< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (3. sayfa)
-
-
GigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz -
Bizim mahalleyi sona atmasaydınız iyiydi Eylül'de aktivasyon yapılacak dediniz inşallah söylediğiniz zaman aktif olur bu işi uzatmazsanız sevinirim Çünkü aylarca bekleyenler var ben beklemek istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, gigaFiber çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Aktivasyon aşamasında net bir süre bilgisi veremiyorum. Aktif olup olmadığını sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
ilk sayfaya fevzi çakmak ve mevlana mahalleleri eklendi orada çalışmalar devam ediyormuş
-
Kazım karabekir e ne zaman aktif olacak.
Türkcell süperonline fiber kablosu çekti kutu taktı aktif yaptı.
Ya türknet?
türknet proje ekibi eylül ayı içinde aktivasyon verileceğini söylemiş daha bizim sokakta kutular bile takılmadı nasıl verecekse
bugün Turkcell Superonline çalışanı kapımıza geldi daire kapısına kadar kablo çekilecek ses olabilir bilginiz olsun dedi 1000 megabit fiber geliyor gelmekte olan
-
Merhabalar, aktivasyon ve planlama süreçleri birçok etkene bağlı olduğundan ortalama bir süre veremiyoruz. Belirli aralıklarla bağlantısı üzerinden sorgulama yapmanızı rica ediyorum.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Bu hafta Bizim binada 2 kişi türkcell süperonline geçti.
Yazıklar olsun türknet. İki müşterini daha kaybetti.
TurkNet işi uzatırsa fiber gelmezse ben de Turkcell'e geçeceğim beni de kaybeder
Kazımkarabekir mh. 813/1 sk. apartmanımıza yaklaşık 2 ay önce kutu kondu ama hala aktifleşmedi, superonline sonradan koymasına rağmen dairelere kablo kanallarını çektiler.
-
Eylül ayı içinde aktivasyon yapılacak diye proje ekibi bilgi vermiş bizimde sokak kutusu ve bina kutusu gelmedi
Merhaba, bölgedeki çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında gigaFiber hizmeti alabileceksiniz. Bu süre içerisinde sayfamızdan sorgulama yaparak aktif olup olmadığını öğrenebilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Merhaba, gigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak yapılıyor. En kısa zamanda kablolama ve kutulama işlemi yapılacaktır. -
kazım karabekir mahallesi siyah kutular için kablo işlemleri başladı hayırlı olsun :)
-
Hayırlı olsun -
bu kablo 1 aydır kutu bekliyor hala takılmadı bugün gelen saha ekipleriniz sadece pense ile sıkıştırma yapıp gittiler siyah kutular gelmedi
-
Bugün superonline gene geldi teklif sundular. Herşey hazır sadece geçiş yapmam yeterliymiş.
Sevgili turknet neden bu yavaş kaldınız. Umarım Eylül içinde söz verdiğiniz gibi olur. Yoksa bir abone kayıp gidicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarıgöl Mahallesinde oturan arkadaşlar, sitedeki formu dolduralım da biz de kavuşalım artık Gigafiber'e :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X