|
|

|
|
|
bilgi için teşekkürler ilk mesaja ekliyorum |
|
Arkadaşım üst sokağımda oturuyor aramızda 200 metre mesafe var baya yakınız birbirimize Proje ekipleri onların mahallesinde gigafiber hizmetini aktif etmek için kazı yaptı kalın fiber kablosunu yerin altına taktılar keşke bende aynı yerden hizmet alsaydım şimdiye aktif olurdu gigafiber. Bizim mahallede apartmanların balkon altı yada müsait neresi varsa siyah optik fiber dağıtım kutusunu oralara koydular havadan çektiler kabloları peki hangi mahallede gigafiber daha hızlı aktif oldu diye soracak olursan onların mahallesinde daha hızlı bir şekilde aktif oldu adam 2 haftadır kullanıyor gigafiber ' i Toplu halde sinyal vermiyorlar hocam benim mahallem Peştamalcı caddesi şuan 8 binada 1000 lik hız tanımlanmış. Hatta sana şöyle söyleyeyim 2-3 binayı atlamışlar ben gigafiber sorgulaması yaptığımda 6-8 haftada gigafiber gelecek yazıyor 1000 lik hız alan binaların bazılarında sorgulama yaptığımda üzgünüz adresinizde gigafiber yok diyor. Arkadaşımın mahalleside aynı şekil 1000 lik hız almayan binalar vardı sorgulama yaptığımda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Ağustos 2022; 1:29:9 > |
|
Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
inşallah sana dedikleri gibi en kısa sürede aktif olur hocam ben boş yere 4 ay boyunca Optik fiber dağıtım kutusuna kablo takılmasını bekliyorum proje ekipleri gelip taksaydı çoktan kullanacaktım gigafiber ' i maalesef bunu ne bu forumdaki yetkiliye ne turknet forumdaki Lider yetkiliye anlatamadım sanırım ellerinden bir şey gelmiyor o yüzden hepsi aynı şeyi söylüyor proje ekipleri yoğun şu tarihte bitirilmesi bekleniyor tarzı bana dedikleri tarihlerde maalesef gigafiber aktif olmadı ilk geçiş yaptığımda 31 mayıs dendi sonra mayıs oldu haziran haziran oldu temmuz bu ay sonu aktif olabilir artık yada eylül sonu çünkü çevre mahalleleri sorguladığımda çoğuna 1000 lik hız tanımlanmış kendi adresimi girince 6-8 hafta süresi veriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Ağustos 2022; 13:34:9 > |
|
Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000 |
|
anıl ve shanexx olan konuda senin mesajını gördüm en son mayısta aktivasyon yapılacak demişler seninde 1 haziranda sözleşme bitiyordu hala bağlanmadıgına göre işler sıkıntı banada eylül dediler inşallah dedikleri zamanda aktivasyon yaparlar bazı sokaklara iç dış kutu koyulmuş ama sinyal verilmemiş mahalle geneline verilecek diye bekletiyorlar galiba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ağustos 2022; 13:48:19 > |
|
Dedikleri sürede aktif olmadığı için detaylı açıklama yapmayı bıraktılar hocam inşallah sana dedikleri tarihte gigafiber aktif olur. Eskiden söylüyorlardı bu mahalle proje kapsamında falan fıstık diye artık söylemiyorlar. Proje ekipleri yoğun olduğu için yada dedikleri tarihlerde gigafiber aktif olmadığı için müşterilere karşı mağdur oluyorlardı bu yüzden gigafiber sitesini atıyorlar artık. Aynen TTNET sözleşmem 1 haziranda bitiyordu o yüzden bende 27 mayısta geçiş yapmıştım Türknet ' e bir heves bekledik bekledik ama gigafiber gelmez oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Ağustos 2022; 13:56:51 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|