Şimdi Ara

Türknet Garip arıza sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden Türk Telekom kullanmaktaydım zamlar dolayısıyla Türknete geçtim, 2 ay sorunsuz kullandım fakat son 2-3 gündür, binanın kapısı açılıp kapandığında internet kopuyor, bu sorun böyle birden ortaya çıkabilir mi? Daha önce böyle sorun olmamıştı buda türknetin cevabı;

• Binanın kapısı açılıp kapandığında giden nete türknet bir şey yapamaz sizin kontrol etmeniz lazım kablolarda kopukluk var mı diye.
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işler için baya bilgisizim, internet hızımı düşürmek işe yarar mı? Yada bir elektrikçi getirip hangi işlemler yapılmalı ne kadar tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unsolved 2.0

Hocam bu işler için baya bilgisizim, internet hızımı düşürmek işe yarar mı? Yada bir elektrikçi getirip hangi işlemler yapılmalı ne kadar tutar
    Hocam öncelikle binaya adsl kablosu kapının oradan mı giriyor ondan dolayı mı kopuyor gözlemlemeniz lazım bundan başlayıp kontrol etmeniz lazım.
  • İnternet kutusu, bina kapısının dışında üstünde konumlandırılmış, bina içinde internet ile ilgili iç tesisat dışında bir şey yok ve bina kapısı açılıp kapandığında 1-2 dakikalık internet ışığı sönüyor sonra tekrar geliyor, fazla bir sürü değil ama online oyunlarda boşuna emek gidiyor
  • quote:

İnternet kutusu, bina kapısının dışında üstünde konumlandırılmış, bina içinde internet ile ilgili iç tesisat dışında bir şey yok ve bina kapısı açılıp kapandığında 1-2 dakikalık internet ışığı sönüyor sonra tekrar geliyor, fazla bir sürü değil ama online oyunlarda boşuna emek gidiyor
    Büyük ihtimal kutu içindeki kablo gevşemiş sarsılma olunca net gidiyor fazla bir şey tutacağını sanmıyorum.
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu içeriği böyle, pek sağlam da durmuyor 😂 Böyle mi olması gerekiyor?, dediğiniz gibi bir temassızlık da olabilir.

• ne kapıymış be.
    komşularında internet kullanan varsa onların da aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını öğren. belki sadece senin kabloda sorun vardır.
    ayrıca modemi alıp ankastrenin yanına gidip kısa bir kabloyla doğrudan bağlayıp deneyebilirsin.
  • quote:

Hocam kutu içeriği böyle, pek sağlam da durmuyor 😂 Böyle mi olması gerekiyor?, dediğiniz gibi bir temassızlık da olabilir.

Gördüğüm kadarıyla sıkıntı yok yani çok çok anlamam ama belliki sarsıntı kaynaklı bir temassızlık oluyor bu kutu içeriğinden mi yoksa kablonun ileri kısımlarından mı onu elektrikçi bilir ve aşşağıda yazan arkadaşın dediğinide yapabilirsin ama hangi kablo sizin dairenin olduğunu bilmen gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.