|
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, evet dilerseniz paketinizi değiştirebilirsiniz. -
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz tekrar kontrol ederek dönüş sağlayacaktır. -
35 megabit ve üzeri hızları alan kullanıcılar başını öne eğip devam edecektir. Ben gibi 100 mbps kullananlara da 5 TL zam gelmiş oluyor zaten alıştık ona artık yıllık 5 TL şenlikleri malum. 1000/1000 GibaFiber kullananlar ise bayrama şimdiden başlasın. 35'in altındaki kullanıcılar da Türk Telekom'a geçiş yapsınlar zaman kaybetmeden. 8-16 gibi hızlara 100 TL verilmez maalesef. Telekom'da 16 MBPS ADSL 80 lira çünkü.
-
Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Adresinizde GigaFiber altyapımızın olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Merhaba, yapılan bu aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Size arama yapan numarayı, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Hizmetinizde sorun yaşıyorsanız teknik ekiplerimizin kontrol edebilmesi için destek kaydı oluşturur musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Adresinizde GigaFiber altyapımızın olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim.adasd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 11 Haziran 2021; 0:51:42 > -
Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Ayrıca bu yıl sadece fiyatlarımızı değil hizmetimizi de güncelliyoruz. Artık tüm TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanabilecek.
Peki, neden fiyat artışı yapıyoruz? Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık. -
Türk telekom ile 1 yıllık sözleşmemin olup TürkNetin oturduğum yerde altyapısının olması çok üzüyor :(
-
Merhaba, web sayfamız üzerinden ya da 08502888081 numaralı hattımızı arayarak başvuru yapabiliyorsunuz. Başvuru yaptıktan sonra ilgili ekibimiz işlemlerinizi başlatıyor ve mail adresinize evrakları gönderiyoruz. Evrakların çıktısını alıp doldurduktan sonra kurulum ekipleri adrese geldiği zaman onlara teslim edebilir ya da MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Aktivasyon işlemleri ortalama 6 iş günü içinde tamamlanıyor. Modemi dilerseniz satın alabilirsiniz. Peşin ya da taksitli olarak alabiliyorsunuz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Adresime 1 ay içinde gigafiber geliyor. Benim için harika haber açıkçası 1000lik paketlerin fiyatının 100tl olması. :)memleketin temel sorunu bu.
bana şu geldi bunlar umrumda değil.
sürünmeye devam qumki. ekran kartı 20k. afiyet olsun.
-
Millet eleştirmiş. Şuanda en ucuz yine Turknet. 100 liraya ne hızlar alıyorsunuz diğer ISS lerden bir bakın. Turknetde en çok sorun yaşıyan biri olarak yazıyorum. İlk çıktığından beri gigafiber kullanıcısıyım ve biraz önce gelen mesajla yüzüm güldü. Zaten bu pakete geçicektim 270 lira yerine 99 lira.
Yanlış anlaşılmasın en sert eleştirenlerden biriyim Turknet i ama fiyat konusunda en son eleştirilecek bir firma. Milenicomm fiyat olarak ucuz secenek var ama yüksek hız alabilen Turknet abonelerine göre pahalı upload kısmını yazmıyorum bile.
Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu fiyat artışı ile hızım 1000 olacak ve upload 150 olacak. 270 liralık tarifenin birebir aynısı. (24 dakika da bekledim)
Telekom
Milenicom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 8 Haziran 2021; 18:52:21 >
-
Türknet giga olan dairelerin fiyatları artar şimdi :D
-
Bir nevi böyle de denebilir hocam. Yani hem sevindirici hem üzücü bir gelişme. Bana sorarsanız sevindirici çünkü fiyatlar enflasyon sebebiyle öyle ya da böyle bir şekilde artacaktı zaten. En azından fiyat sabit hız değişken uygulaması sektörde ufak da olsa bir etki oluşturabilir, bu açından sevindirici.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da bugün 35 mbit paketten 100 mbit pakete geçiş başvurusu yapmıştım online işlemlerden. 1 ay sonra otomatik geçiş olacakmış zaten, haberim yoktu. Bir sonraki ay arkadaşını getir'den yararlanacaktım, fatura çıkmayacaktı. Bu yaptığım paket değişikliği arkadaşını getir'i etkiler mi? Fiyat farkı çıkacak çünkü. Turknet destek buradaysa yanıtlayabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki en yüksek hız derken bu hızı biz mi belirleyeceğiz? Şöyle ki benim alabileceğim maksimum hız 86063 kbit/s iken SNR margin gibi değerlerim çok iyi olmadığından dolayı stabil maksimum olması gereken hızım 50 mbit falan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X